Murakami canım bol şanslarCanım öncelikle hoşgeldin
Biz testi verdiğimiz gün aldik biletleri. Testi verdikten sonra 3 ile 5 gün arasında uçman lazım. Merkezin bize söylediği bu şekildeydi. Test hemen ertesi sabah çıkıyor. Biz düzen laboratuarında verdik. Hem ekstra aldıkları ücretler yok hem de hemen çıktı. Uçağa binmeden e nabız üzerinden sonucunu pdf olarak barkodlu indiriyorsun. Mutlaka bastır, ekran görüntüsünü de al.
Kibristaki pcr testi sürecini anlatayim. Uçakta pcr testi ile ilgili bir form doldurtuyorlar. Orada pcr testi icin iletişim bilgisi var. O kısma merkezinizin kordinatorunun cebini yazmaniz daha faydalı olabilir. Merkezin bu konuda uyarmasına rağmen biz unutup kendi telefonumuzu yazdık. Sonuç o kağıtta yazılan telefona mesaj olarak geliyor. Eğer hattınız yurtdışına açıksa problem yok. Uçakta doldurduğunuz kağıtlar, barkodlu bastırılmış Türkiye'de yaptirdiginiz pcr testi sonuçları ile birlikte uçaktan inince kontrolden geçiyorsunuz. Kagitlarinizi kontrol edip pcr testi için yönlendiriyorlar. Örneklerinizi burun ve agizdan aldiktan sonra size bir barkod veriyorlar. Bu barkodu kaybetmeyin. KKTC Sağlık Bakanlığı > ANASAYFA adresinden de kontrol edebiliyorsunuz. Pcr testi berfiginiz yerde duvarlara internet adresini yazmışlar. Kağıtların fotoğrafını da çekebilirsiniz. Biz testi aksam 22 gibi verdik sabah 07.30 da mesaj atmışlardı. Çabuk çıktı. Kıbrıs'ta vaka az biliyorsunuz yine de bizden daha çok dikkat ediyorlar maske ve sosyal mesafeye. İstanbulda Havalimanı oldukça boştu. Bekleme salonlarinda vb sosyal mesafeye dikkat ediliyor. İnsanlar yanyana oturmuyor falan ama ucakta herkes yanyana dipdibeNe anladım ben bu işten Bizi en çok ucak tedirgin etti. Millet maske kullanmasını bilmedigi için tedirgin oluyor insan. Sadece agizini kapatmis burnu açıkta ya da maske çenede yolcular vardı. İşin komigi hosteslere söyledik uyarsinlar diye. "Aa tabi siz bize söyleyin biz uyaralım. Hangi yolcular?" diye soruyorlar. İşte yaninizdaki yolcu diyoruz hani nerde maske var diyor. Maskenin çenede olması yeterli galiba hostesler için Zaten sonra hostesleri de uyarmak zorunda kaldık. İndirmiş maskeyi bir de çay servisi yapıyor o şekilde. Ya çok feciler. Bence hiç çekinmeyin, uyarın. Bu arada bize şans dileyin arkadaşlar. İnşallah haftaya pazartesi transferimiz. Buraya giremezsem hepinizi öpüyorum. Hazırlıkta olan arkadaşlarıma da güzel,rahat hazırlanmalar temenni ediyorum.
Özür dileme kuzum folikküller kaynasada işe yaramıyor yaştan dolayıayy özür dilerim foliplerim kaynıyor diyince ben yanlış anlamışım özür dilerim baqcım
Çok teşekkür ederim canım bilgi içinCanım öncelikle hoşgeldin
Biz testi verdiğimiz gün aldik biletleri. Testi verdikten sonra 3 ile 5 gün arasında uçman lazım. Merkezin bize söylediği bu şekildeydi. Test hemen ertesi sabah çıkıyor. Biz düzen laboratuarında verdik. Hem ekstra aldıkları ücretler yok hem de hemen çıktı. Uçağa binmeden e nabız üzerinden sonucunu pdf olarak barkodlu indiriyorsun. Mutlaka bastır, ekran görüntüsünü de al.
Kibristaki pcr testi sürecini anlatayim. Uçakta pcr testi ile ilgili bir form doldurtuyorlar. Orada pcr testi icin iletişim bilgisi var. O kısma merkezinizin kordinatorunun cebini yazmaniz daha faydalı olabilir. Merkezin bu konuda uyarmasına rağmen biz unutup kendi telefonumuzu yazdık. Sonuç o kağıtta yazılan telefona mesaj olarak geliyor. Eğer hattınız yurtdışına açıksa problem yok. Uçakta doldurduğunuz kağıtlar, barkodlu bastırılmış Türkiye'de yaptirdiginiz pcr testi sonuçları ile birlikte uçaktan inince kontrolden geçiyorsunuz. Kagitlarinizi kontrol edip pcr testi için yönlendiriyorlar. Örneklerinizi burun ve agizdan aldiktan sonra size bir barkod veriyorlar. Bu barkodu kaybetmeyin. KKTC Sağlık Bakanlığı > ANASAYFA adresinden de kontrol edebiliyorsunuz. Pcr testi berfiginiz yerde duvarlara internet adresini yazmışlar. Kağıtların fotoğrafını da çekebilirsiniz. Biz testi aksam 22 gibi verdik sabah 07.30 da mesaj atmışlardı. Çabuk çıktı. Kıbrıs'ta vaka az biliyorsunuz yine de bizden daha çok dikkat ediyorlar maske ve sosyal mesafeye. İstanbulda Havalimanı oldukça boştu. Bekleme salonlarinda vb sosyal mesafeye dikkat ediliyor. İnsanlar yanyana oturmuyor falan ama ucakta herkes yanyana dipdibeNe anladım ben bu işten Bizi en çok ucak tedirgin etti. Millet maske kullanmasını bilmedigi için tedirgin oluyor insan. Sadece agizini kapatmis burnu açıkta ya da maske çenede yolcular vardı. İşin komigi hosteslere söyledik uyarsinlar diye. "Aa tabi siz bize söyleyin biz uyaralım. Hangi yolcular?" diye soruyorlar. İşte yaninizdaki yolcu diyoruz hani nerde maske var diyor. Maskenin çenede olması yeterli galiba hostesler için Zaten sonra hostesleri de uyarmak zorunda kaldık. İndirmiş maskeyi bir de çay servisi yapıyor o şekilde. Ya çok feciler. Bence hiç çekinmeyin, uyarın. Bu arada bize şans dileyin arkadaşlar. İnşallah haftaya pazartesi transferimiz. Buraya giremezsem hepinizi öpüyorum. Hazırlıkta olan arkadaşlarıma da güzel,rahat hazırlanmalar temenni ediyorum.
Murakami uyduruk nasıl uçak rezervasyonu oluyor bizede söyle yapalımBiz halkbankasina para yatirmadik. Herhalde devlet hastaneleri için bu sekilde. Ozel laboratuvar da yaptiracaksaniz gerek yok diye anlıyorum. Direkt laboratuvara verdik. Uyduruk bir ucak rezervasyonu gösterdik.
İnşallah ilk denemende rabbim yüzünü güldürsünHanımlar merhaba benim transfer yarın saat 18:15 de dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Bendede ANA pozitiv çıkmıştıBilen yardımcı olabilir mi? Ana ( anti nüklüer antikor) testim pozitif çıkmış. Gebelikte falan sıkıntı yaratır mı?
Allah alla ya değilseBendede ANA pozitiv çıkmıştı
Doktor boş şeydir dedi
Ana pozitif ise ileri tetkiği yapılmalı İlk yapılan yüzde değerlendirmesi net sonuç vermiyor ana pozitif düşüğe yol açabilir, bu tahlili isteyen dr una göstermelisin, ana pozitifliği otoimmün bir hastalığın varlığının göstergesi olabilir gerekli testler tamamlandıktan sonra net bir şey çıkar, ama öncelikle ileri ana tetkiği yaptırmalısın yüksek olasılıkla onda negatif çıkar ama yine de yaptırmalısınAllah alla ya değilse
Hay Allah razı olsun. Birkaç Otoimmün hastalığa baglı test istemiş sonuclar çıkmadı. Bunları görünce ilerisinide ister gibime geliyor. Bu ananın pozıtıf çıkması düşüge sebep olabılecegini duydum. Bide sizlere sorayım dedim.Ana pozitif ise ileri tetkiği yapılmalı İlk yapılan yüzde değerlendirmesi net sonuç vermiyor ana pozitif düşüğe yol açabilir, bu tahlili isteyen dr una göstermelisin, ana pozitifliği otoimmün bir hastalığın varlığının göstergesi olabilir gerekli testler tamamlandıktan sonra net bir şey çıkar, ama öncelikle ileri ana tetkiği yaptırmalısın yüksek olasılıkla onda negatif çıkar ama yine de yaptırmalısın
Yani aslında düşüğe yol açan ana pozitifliği değil otoimmün hastalık, bunun varlığını tespit etmek için yapılan bir test ilk örnekte kanı çok seyreltmeden bakıldığı için çıkan pozitif sonuç yanlış olabiliyor o yüzden tekrar yapılması ve kanın daha seyreltilerek bakılması gerekiyor, bi şikayetin yoksa çok büyük olasıkla 2. Testin negatif çıkar, emin olmak için Dr un 2. Testi ister zatenHay Allah razı olsun. Birkaç Otoimmün hastalığa baglı test istemiş sonuclar çıkmadı. Bunları görünce ilerisinide ister gibime geliyor. Bu ananın pozıtıf çıkması düşüge sebep olabılecegini duydum. Bide sizlere sorayım dedim.
Kimi Otoimmun hastalıklarına bakıldı negatif. Neden menopoza girdiğimi arastırmak için bakmışlardı. Demekki dahada bakılması gerekiyor. Çok sagol cvpların içinYani aslında düşüğe yol açan ana pozitifliği değil otoimmün hastalık, bunun varlığını tespit etmek için yapılan bir test ilk örnekte kanı çok seyreltmeden bakıldığı için çıkan pozitif sonuç yanlış olabiliyor o yüzden tekrar yapılması ve kanın daha seyreltilerek bakılması gerekiyor, bi şikayetin yoksa çok büyük olasıkla 2. Testin negatif çıkar, emin olmak için Dr un 2. Testi ister zaten
Ne demek rica ederim canım, bu platformun amacı bu olmalı zaten bilgimizi deneyimlerimizi paylaşmakHay Allah razı olsun. Birkaç Otoimmün hastalığa baglı test istemiş sonuclar çıkmadı. Bunları görünce ilerisinide ister gibime geliyor. Bu ananın pozıtıf çıkması düşüge sebep olabılecegini duydum. Bide sizlere sorayım dedim.
Ana genelde çok kişide pozitif çıkarHay Allah razı olsun. Birkaç Otoimmün hastalığa baglı test istemiş sonuclar çıkmadı. Bunları görünce ilerisinide ister gibime geliyor. Bu ananın pozıtıf çıkması düşüge sebep olabılecegini duydum. Bide sizlere sorayım dedim.
Ana kaç pozitif çıktı o önemli titrasyonla bir değeri olcak. Ama nüfusun bir kısmında özellikle bayanlarda sebepsiz pozitif olabiliyo. Sizin düşükleriniz varsa ya da başla sorunlarınız eklem ağrısı vs romatolojiye gidin ek test ister bişey olmadığını doğrulamış olursunuz genelde de bişey çıkmaz.Bilen yardımcı olabilir mi? Ana ( anti nüklüer antikor) testim pozitif çıkmış. Gebelikte falan sıkıntı yaratır mı?
Ben özelde yaptırdım bizim zamanımızda süreç bu sekildeydi belki değişmiştir çünkü insanlar gerçekten anlamıyor devlet bıkmıştır bakmış olmuyor öyle yapmışlardırBiz halkbankasina para yatirmadik. Herhalde devlet hastaneleri için bu sekilde. Ozel laboratuvar da yaptiracaksaniz gerek yok diye anlıyorum. Direkt laboratuvara verdik. Uyduruk bir ucak rezervasyonu gösterdik.
Ooo çokmuş ama aynı günlerde bile alınsa o fiyata alınmaz mıYenibaharcim korumali degistirmeli birseyler var ama çok iyi okuyup alin, ya da call center gorevlisi ile cok iyi konuşun. Biz bugün tek yön adam basi 1500 tl ödeyip aldik biletleri
Referans aralığı DeğerAna kaç pozitif çıktı o önemli titrasyonla bir değeri olcak. Ama nüfusun bir kısmında özellikle bayanlarda sebepsiz pozitif olabiliyo. Sizin düşükleriniz varsa ya da başla sorunlarınız eklem ağrısı vs romatolojiye gidin ek test ister bişey olmadığını doğrulamış olursunuz genelde de bişey çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?