Murakami canım bol şanslar

Çok teşekkür ederim canım bilgi için
Transferin hayırlı olsun inşallah

Biz halkbankasina para yatirmadik. Herhalde devlet hastaneleri için bu sekilde. Ozel laboratuvar da yaptiracaksaniz gerek yok diye anlıyorum. Direkt laboratuvara verdik. Uyduruk bir ucak rezervasyonu gösterdik.
Murakami uyduruk nasıl uçak rezervasyonu oluyor bizede söyle yapalım

Allah alla ya değilse
Ana pozitif ise ileri tetkiği yapılmalı İlk yapılan yüzde değerlendirmesi net sonuç vermiyor ana pozitif düşüğe yol açabilir, bu tahlili isteyen dr una göstermelisin, ana pozitifliği otoimmün bir hastalığın varlığının göstergesi olabilir gerekli testler tamamlandıktan sonra net bir şey çıkar, ama öncelikle ileri ana tetkiği yaptırmalısın yüksek olasılıkla onda negatif çıkar ama yine de yaptırmalısın

Hay Allah razı olsun. Birkaç Otoimmün hastalığa baglı test istemiş sonuclar çıkmadı. Bunları görünce ilerisinide ister gibime geliyor. Bu ananın pozıtıf çıkması düşüge sebep olabılecegini duydum. Bide sizlere sorayım dedim.

Yani aslında düşüğe yol açan ana pozitifliği değil otoimmün hastalık, bunun varlığını tespit etmek için yapılan bir test ilk örnekte kanı çok seyreltmeden bakıldığı için çıkan pozitif sonuç yanlış olabiliyor o yüzden tekrar yapılması ve kanın daha seyreltilerek bakılması gerekiyor, bi şikayetin yoksa çok büyük olasıkla 2. Testin negatif çıkar, emin olmak için Dr un 2. Testi ister zaten

Kimi Otoimmun hastalıklarına bakıldı negatif. Neden menopoza girdiğimi arastırmak için bakmışlardı. Demekki dahada bakılması gerekiyor. Çok sagol cvpların için

Ne demek rica ederim canım, bu platformun amacı bu olmalı zaten bilgimizi deneyimlerimizi paylaşmak

Ana genelde çok kişide pozitif çıkar
Ordakı değer önemli.lupus hastalarında yüksek değerli çıkar.

Bilen yardımcı olabilir mi? Ana ( anti nüklüer antikor) testim pozitif çıkmış. Gebelikte falan sıkıntı yaratır mı?
Ana kaç pozitif çıktı o önemli titrasyonla bir değeri olcak. Ama nüfusun bir kısmında özellikle bayanlarda sebepsiz pozitif olabiliyo. Sizin düşükleriniz varsa ya da başla sorunlarınız eklem ağrısı vs romatolojiye gidin ek test ister bişey olmadığını doğrulamış olursunuz genelde de bişey çıkmaz.

Biz halkbankasina para yatirmadik. Herhalde devlet hastaneleri için bu sekilde. Ozel laboratuvar da yaptiracaksaniz gerek yok diye anlıyorum. Direkt laboratuvara verdik. Uyduruk bir ucak rezervasyonu gösterdik.
Ben özelde yaptırdım bizim zamanımızda süreç bu sekildeydi belki değişmiştir çünkü insanlar gerçekten anlamıyor devlet bıkmıştır bakmış olmuyor öyle yapmışlardır

Referans aralığı Değer
<1/100 Sınırda
Titre /Negatif Pozitif

Bide RF. bakılmış normal
Daha kan sonuçlarımın hepsi çıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…