- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
değer altında olacakAna kaç pozitif çıktı o önemli titrasyonla bir değeri olcak. Ama nüfusun bir kısmında özellikle bayanlarda sebepsiz pozitif olabiliyo. Sizin düşükleriniz varsa ya da başla sorunlarınız eklem ağrısı vs romatolojiye gidin ek test ister bişey olmadığını doğrulamış olursunuz genelde de bişey çıkmaz.
Hayırlı olsun cnm bende döner seçimini bekliyorum adet olmama 1kaç gün kaldı bende bu ay başlayacağım İnşallahBenimle de ilk Nevin hn görüştü.genel bilgi verdi.donor seçimi konusunda aydınlattı fiyatlar falan.( indirim yaparlar umarım) valla neredeyse hergün yazıyorum kendisine.bazen geç dönse de yoğun olduklarından bekliyorum mecbur.donor seçimi aşamasındayız.inş hakkımızda hayırlısı.
M Murakami çok tatlısın. teşekkür ederiz bu güzel bilgilerle bizi aydınlattığın için.kafamızdaki soru işaretlerini giderdiğin için Allah razı olsun. umarım herşey yolunda gider bebeklerine kavuşursun dualarımdasınCanım öncelikle hoşgeldin
Biz testi verdiğimiz gün aldik biletleri. Testi verdikten sonra 3 ile 5 gün arasında uçman lazım. Merkezin bize söylediği bu şekildeydi. Test hemen ertesi sabah çıkıyor. Biz düzen laboratuarında verdik. Hem ekstra aldıkları ücretler yok hem de hemen çıktı. Uçağa binmeden e nabız üzerinden sonucunu pdf olarak barkodlu indiriyorsun. Mutlaka bastır, ekran görüntüsünü de al.
Kibristaki pcr testi sürecini anlatayim. Uçakta pcr testi ile ilgili bir form doldurtuyorlar. Orada pcr testi icin iletişim bilgisi var. O kısma merkezinizin kordinatorunun cebini yazmaniz daha faydalı olabilir. Merkezin bu konuda uyarmasına rağmen biz unutup kendi telefonumuzu yazdık. Sonuç o kağıtta yazılan telefona mesaj olarak geliyor. Eğer hattınız yurtdışına açıksa problem yok. Uçakta doldurduğunuz kağıtlar, barkodlu bastırılmış Türkiye'de yaptirdiginiz pcr testi sonuçları ile birlikte uçaktan inince kontrolden geçiyorsunuz. Kagitlarinizi kontrol edip pcr testi için yönlendiriyorlar. Örneklerinizi burun ve agizdan aldiktan sonra size bir barkod veriyorlar. Bu barkodu kaybetmeyin. KKTC Sağlık Bakanlığı > ANASAYFA adresinden de kontrol edebiliyorsunuz. Pcr testi berfiginiz yerde duvarlara internet adresini yazmışlar. Kağıtların fotoğrafını da çekebilirsiniz. Biz testi aksam 22 gibi verdik sabah 07.30 da mesaj atmışlardı. Çabuk çıktı. Kıbrıs'ta vaka az biliyorsunuz yine de bizden daha çok dikkat ediyorlar maske ve sosyal mesafeye. İstanbulda Havalimanı oldukça boştu. Bekleme salonlarinda vb sosyal mesafeye dikkat ediliyor. İnsanlar yanyana oturmuyor falan ama ucakta herkes yanyana dipdibeNe anladım ben bu işten Bizi en çok ucak tedirgin etti. Millet maske kullanmasını bilmedigi için tedirgin oluyor insan. Sadece agizini kapatmis burnu açıkta ya da maske çenede yolcular vardı. İşin komigi hosteslere söyledik uyarsinlar diye. "Aa tabi siz bize söyleyin biz uyaralım. Hangi yolcular?" diye soruyorlar. İşte yaninizdaki yolcu diyoruz hani nerde maske var diyor. Maskenin çenede olması yeterli galiba hostesler için Zaten sonra hostesleri de uyarmak zorunda kaldık. İndirmiş maskeyi bir de çay servisi yapıyor o şekilde. Ya çok feciler. Bence hiç çekinmeyin, uyarın. Bu arada bize şans dileyin arkadaşlar. İnşallah haftaya pazartesi transferimiz. Buraya giremezsem hepinizi öpüyorum. Hazırlıkta olan arkadaşlarıma da güzel,rahat hazırlanmalar temenni ediyorum.
Anladım canım 1/64 bize öğretilen sınır. Yani 1/100 1/64 ten daha yüksek değer oluyor ama 1/128 ya da 1/160 1/320 daha büyük sıkıntı olurdu rf negatifliği iyi ama içimizin rahat etmesi İçin romatolojiye anti kardiyolipin ve lupus antikoagulanlarına ve bağ dokusu hastalık parametrelerine bakılcak düşüğün var mıReferans aralığı Değer
<1/100 Sınırda
Titre /Negatif Pozitif
Bide RF. bakılmış normal
Daha kan sonuçlarımın hepsi çıkmamış
Düşük yokAnladım canım 1/64 bize öğretilen sınır. Yani 1/100 1/64 ten daha yüksek değer oluyor ama 1/128 ya da 1/160 1/320 daha büyük sıkıntı olurdu rf negatifliği iyi ama içimizin rahat etmesi İçin romatolojiye anti kardiyolipin ve lupus antikoagulanlarına ve bağ dokusu hastalık parametrelerine bakılcak düşüğün var mı
Evet lupus bakmış ama sonuç çıkmadı daha.Anladım canım 1/64 bize öğretilen sınır. Yani 1/100 1/64 ten daha yüksek değer oluyor ama 1/128 ya da 1/160 1/320 daha büyük sıkıntı olurdu rf negatifliği iyi ama içimizin rahat etmesi İçin romatolojiye anti kardiyolipin ve lupus antikoagulanlarına ve bağ dokusu hastalık parametrelerine bakılcak düşüğün var mı
Geçmiş olsun. Hamılesin inşallah iyi düşünelim iyi olsun. Anne adayı dikkat et kendineHanımlar transfer bitti 2 tane 4aa transfer edildi. 8 yumurta donduruldu. İnşallah sonuç çok güzel olacak.
Hadi inşallah hayırlı olsun transferin rabbim yüzünü güldürsün ınsallah sende genişlerinle dön insallahhhHanımlar transfer bitti 2 tane 4aa transfer edildi. 8 yumurta donduruldu. İnşallah sonuç çok güzel olacak.
Herşey güzel olacak ınsallahHanımlar transfer bitti 2 tane 4aa transfer edildi. 8 yumurta donduruldu. İnşallah sonuç çok güzel olacak.
İnşallah sonucun güzel olsunHanımlar transfer bitti 2 tane 4aa transfer edildi. 8 yumurta donduruldu. İnşallah sonuç çok güzel olacak.
İnşallah en kısa zamanda hepimizin kucağı çifter çifter dolsun.Herşey güzel olacak ınsallah
Çok teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zaman hepimiz 2021 anneleri olarak yeni bir başlık altında birleşiriz.İnşallah sonucun güzel olsun
Bunları doğur,sonra kardeşte yaparsın kuzularına
Çok teşekkür ederim. Hepimizin inşallah karnı saglıklı bebeklerle dolsun.Hadi inşallah hayırlı olsun transferin rabbim yüzünü güldürsün ınsallah sende genişlerinle dön insallahhh❤❤
İnşallah en kısa zamanda hepimiz peş peşe sevinç çığlıkları atalım.Geçmiş olsun. Hamılesin inşallah iyi düşünelim iyi olsun. Anne adayı dikkat et kendine
İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin TürkiyeyeCanım öncelikle hoşgeldin
Biz testi verdiğimiz gün aldik biletleri. Testi verdikten sonra 3 ile 5 gün arasında uçman lazım. Merkezin bize söylediği bu şekildeydi. Test hemen ertesi sabah çıkıyor. Biz düzen laboratuarında verdik. Hem ekstra aldıkları ücretler yok hem de hemen çıktı. Uçağa binmeden e nabız üzerinden sonucunu pdf olarak barkodlu indiriyorsun. Mutlaka bastır, ekran görüntüsünü de al.
Kibristaki pcr testi sürecini anlatayim. Uçakta pcr testi ile ilgili bir form doldurtuyorlar. Orada pcr testi icin iletişim bilgisi var. O kısma merkezinizin kordinatorunun cebini yazmaniz daha faydalı olabilir. Merkezin bu konuda uyarmasına rağmen biz unutup kendi telefonumuzu yazdık. Sonuç o kağıtta yazılan telefona mesaj olarak geliyor. Eğer hattınız yurtdışına açıksa problem yok. Uçakta doldurduğunuz kağıtlar, barkodlu bastırılmış Türkiye'de yaptirdiginiz pcr testi sonuçları ile birlikte uçaktan inince kontrolden geçiyorsunuz. Kagitlarinizi kontrol edip pcr testi için yönlendiriyorlar. Örneklerinizi burun ve agizdan aldiktan sonra size bir barkod veriyorlar. Bu barkodu kaybetmeyin. KKTC Sağlık Bakanlığı > ANASAYFA adresinden de kontrol edebiliyorsunuz. Pcr testi berfiginiz yerde duvarlara internet adresini yazmışlar. Kağıtların fotoğrafını da çekebilirsiniz. Biz testi aksam 22 gibi verdik sabah 07.30 da mesaj atmışlardı. Çabuk çıktı. Kıbrıs'ta vaka az biliyorsunuz yine de bizden daha çok dikkat ediyorlar maske ve sosyal mesafeye. İstanbulda Havalimanı oldukça boştu. Bekleme salonlarinda vb sosyal mesafeye dikkat ediliyor. İnsanlar yanyana oturmuyor falan ama ucakta herkes yanyana dipdibeNe anladım ben bu işten Bizi en çok ucak tedirgin etti. Millet maske kullanmasını bilmedigi için tedirgin oluyor insan. Sadece agizini kapatmis burnu açıkta ya da maske çenede yolcular vardı. İşin komigi hosteslere söyledik uyarsinlar diye. "Aa tabi siz bize söyleyin biz uyaralım. Hangi yolcular?" diye soruyorlar. İşte yaninizdaki yolcu diyoruz hani nerde maske var diyor. Maskenin çenede olması yeterli galiba hostesler için Zaten sonra hostesleri de uyarmak zorunda kaldık. İndirmiş maskeyi bir de çay servisi yapıyor o şekilde. Ya çok feciler. Bence hiç çekinmeyin, uyarın. Bu arada bize şans dileyin arkadaşlar. İnşallah haftaya pazartesi transferimiz. Buraya giremezsem hepinizi öpüyorum. Hazırlıkta olan arkadaşlarıma da güzel,rahat hazırlanmalar temenni ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?