- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
bacı günlüğü ne kadar kaldığın otelinHer şey normal
Dün british damla hanımla konuştum transferim perşembe gerçekleşecek
Biz merit crystal cove otelindeyiz
Deniz şahane
Sakinlik vak
Adam insan az
Tatilin tadını çıkarıyoruz
Dün kktc türkiyeden askeri helikoptelleri girmiş
Kızlar bence bu covid19 olayı değil
Daha çok akdeniz petrol olayı
Bende kıbrıs saglık bakanlığına yapılan yorumları okudum rum tarafına gidip calışan 2 3 koy varmış oralarda cıkmış bu korona yani rum tarafından gecıyomuş korona neden türkiyeye kapatıyosunuz rum tarafına kapılar acık dıyolar. Su an aslında resmen bize kapılar kapandı cunku bu durumda cok cok az kişi gidebılır ki ucaklarda azalacak talep azalınca. Petrol olayı olsa zazacıgım rum tarafınada kapıları kapatmazlar mı? Bilinçli yapılmiş bişey ama bu sanki Türkiyeye yonelik.. bugun kutul toplantısı olcakmış tüp bebek yaptranlar için bakalım sonuc ne cıkıcak. Ayrıca saglık bakanlığının sitesınde kamu calışanları, öğrencıler için ayrı karantına demişler ve saglık için gidişlerde karantina için sağlık bakanlığıyla irtibata gecın yazıyor. Saglık için demesi kafamı karıstrdı acaba diyorum olumlu sonuc cıkar mıHer şey normal
Deniz şahane
Sakinlik vak
Adam insan az
Zaten karantına otellerı var artık mecbur tutuyolar gunluğu 500 tl mişbacı günlüğü ne kadar kaldığın otelin
canım ben ekimin sonunda ordayım ya o zaman ne olur nasıl olur allah bilir ben şimdilik fiyat dedim acaba ne kadardır dieZaten karantına otellerı var artık mecbur tutuyolar gunluğu 500 tl miş
1. A) Ülkemize B Grubu ülkelerden gelen kişiler (Türkiye ve İngiltere dahil) arasından vaka sayısının giderek artması ve yerel bulaşın da buna bağlı olarak artış göstermesi ve sağlık sistemimizin yükünü arttırmamak adına komitemiz 07 Eylül 2020 tarihinden itibaren başlamak kaydı ile adamıza gelecek herkesin 7 gün süre ile karantinada kalmasına karar verilmiştir. (Maliye Bakanlığı tarafından sağlanacak Sağlık Bakanlığı ve güvenlik güçleri tarafından denetlenecek karantina merkezlerinde) Uygulama 06 Eylül 2020 saat 23:59 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek ve 20 Eylül 2020 saatGoogle a ‘kıbrıs korona karar son dakika’ yazın çıkıyo
Canım bu gidişle 14 gune cıkarıcak gibiler karantınayı su an için 7 gunu bıle az buluyolar. Kıbrısta okullar acılıyomuş halk ayaklanmış 14 gune cıkarın karantınayı diye.. yani iyice kotuye gidebılır hiç bişey belli degılcanım ben ekimin sonunda ordayım ya o zaman ne olur nasıl olur allah bilir ben şimdilik fiyat dedim acaba ne kadardır die
20 eylulden aonra daha kötu olabılır anlıcagın cunku tr de vakalarda artıyo bunlar iyice deliye doncek gibi. Anca tüp bebek için bugun bir karar cıkıcak ona göre yol alacaklar. Zaten kimse gidemezse türkiyeden ordada boşuna tüp bebek merkezleri acık kalmaz (sonucta donasyondan para kazanıyolar) hepsını kapatırlar calışanlara para vermemek için ben ondanda korkuyorum1. A) Ülkemize B Grubu ülkelerden gelen kişiler (Türkiye ve İngiltere dahil) arasından vaka sayısının giderek artması ve yerel bulaşın da buna bağlı olarak artış göstermesi ve sağlık sistemimizin yükünü arttırmamak adına komitemiz 07 Eylül 2020 tarihinden itibaren başlamak kaydı ile adamıza gelecek herkesin 7 gün süre ile karantinada kalmasına karar verilmiştir. (Maliye Bakanlığı tarafından sağlanacak Sağlık Bakanlığı ve güvenlik güçleri tarafından denetlenecek karantina merkezlerinde) Uygulama 06 Eylül 2020 saat 23:59 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek ve 20 Eylül 2020 saat59 da sona erecektir. Bu uygulamanın bitiş tarihinde yeniden durum değerlendirilmesi yapılacaktır. B) Bir kişinin 2 kez PCR testinin negatif olduğu durumlarda 3 günlük sürede testinin pozitifleşmesi ve hastalık bulaştırma ihtimali çok düşüktür. Bu nedenle B grubu ülkelerinden çift negatif PCR sonucu ile ülkemize giriş yapacak kişilerin, KKTC’de 3 günden kısa süre(3. gün dahil) kalmaları kaydı ile karantina uygulamalarından muaf tutulması uygun görülmüştür.
yazıyor kız o a gurubu için ful gelen 7 gün karantina
İşte canım sağlık için bir karar cıkması lazım inşallah bugun iyi sonuclar cıksında su 3 gun kalma için en azından karantına olmasın kamu calışanları gbi girip cıkarız olmadı. Dediğin gibi yoksa donörlerde gidemez gidemezse tüp bebek merkezlerıde batar bunuda dusunurler heralde diyorumKuzular tüp bebek merkezleri açık olsa nooolcak donörler nasıl gitcek hangi donör kabul eder ki 1 hafta karantinayı ve 500 lira sadece kalma masrafı Gittikten sonra 1 bardak su bile para.
6 giriş 10 çıkış 4500 tl ama kampanyalı 51% indirimlibacı günlüğü ne kadar kaldığın otelin
İnşallah kolaylık oluşur tedaviye gelenler içinBende kıbrıs saglık bakanlığına yapılan yorumları okudum rum tarafına gidip calışan 2 3 koy varmış oralarda cıkmış bu korona yani rum tarafından gecıyomuş korona neden türkiyeye kapatıyosunuz rum tarafına kapılar acık dıyolar. Su an aslında resmen bize kapılar kapandı cunku bu durumda cok cok az kişi gidebılır ki ucaklarda azalacak talep azalınca. Petrol olayı olsa zazacıgım rum tarafınada kapıları kapatmazlar mı? Bilinçli yapılmiş bişey ama bu sanki Türkiyeye yonelik.. bugun kutul toplantısı olcakmış tüp bebek yaptranlar için bakalım sonuc ne cıkıcak. Ayrıca saglık bakanlığının sitesınde kamu calışanları, öğrencıler için ayrı karantına demişler ve saglık için gidişlerde karantina için sağlık bakanlığıyla irtibata gecın yazıyor. Saglık için demesi kafamı karıstrdı acaba diyorum olumlu sonuc cıkar mı
Kuzum ama ben tatil amaçlıda geldim buracanım ben ekimin sonunda ordayım ya o zaman ne olur nasıl olur allah bilir ben şimdilik fiyat dedim acaba ne kadardır die
Guest canım ben dün Damla hanıma donörleri sordum,hepsi adada çıkan yok ki dediKuzular tüp bebek merkezleri açık olsa nooolcak donörler nasıl gitcek hangi donör kabul eder ki 1 hafta karantinayı ve 500 lira sadece kalma masrafı Gittikten sonra 1 bardak su bile para.
Kişi başımı 500 müş cnmZaten karantına otellerı var artık mecbur tutuyolar gunluğu 500 tl miş
Zaza cnm bizimiptal değil ayın 17 si gibi orda olacağızda kalm ayeri kafamı karıştırdı7 gün karantina eşimi sonra tranferiçin benialacaklarmış özelaraçla bende biraz tatil için düşünmüştüm şimdi moralim yerlerde bari otelde güzel olsa fiyatne kişibaşı çok pahalıyazmışkızlarHer şey normal
Deniz şahane
Sakinlik vak
Adam insan az
Devletmi yerleştirdi cnm oraya kendimiz seçebiliyormuyuz oteliHer şey normal
Deniz şahane
Sakinlik vak
Adam insan az
Haberlerde söylüyorlar Türkiye-KKTC ortak askeri tatbikat başladı diye rutin her sene yapılan bir tatbikatmis ama algıda seçicilik olayı belki bizim şimdi dikkatimizi çekiyor karantina olayı virüs ile ilgili tedavi durumunu kötü etkiliyor tedavi olamayan tedavisi yarım kalanlar için üzülüyorum ama keşke Türkiye de böyle hassas davransaydi vakalar bu kadar artmazdi tedavi 1 yıl sonra da olur ama kovitin hasarı telafi edilemiyorHer şey normal
Deniz şahane
Sakinlik vak
Adam insan az
Oh oh tadını çıkar tatilin canimHer şey normal
Deniz şahane
Sakinlik vak
Adam insan az
Ohh çok şükürZaza cnm bizimiptal değil ayın 17 si gibi orda olacağızda kalm ayeri kafamı karıştırdı7 gün karantina eşimi sonra tranferiçin benialacaklarmış özelaraçla bende biraz tatil için düşünmüştüm şimdi moralim yerlerde bari otelde güzel olsa fiyatne kişibaşı çok pahalıyazmışkızlar
Yok kuzum ben karantinaya denk gelmedimDevletmi yerleştirdi cnm oraya kendimiz seçebiliyormuyuz oteli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?