Zazacıgım inşallah 7 gun ile sınırlandırılır 14 gun bıle konuşuluyor Yani anlamadıgım kamu calışanları için yontem var öğrencıler için var saglık için gelenlere bi yöntem bulmamaları cok sacma, mutlaka bi cıkışı olmalı

Bir yenilik öğrenirsem yazarım kuzum
Ama kıbrıs başkanları sürppriz lerle dolular

zaza allah yüzüne baksında bu idişinde dolu gelirsin ben ertelesemmi kızlar ya bileti aldım ama erteleeme şansım var tarih deiğişkliği yapabiliyorum ama şimdi gitmesem daha bu parayı bir araya getiermeem ne yapıcam bilmiyourm

Amin kuzum inşallah
Bütün dünya kaynıyor bu korona belasından
İnşallah çabuk çıksın bu illetin aşısı
Rahatımıza kavuşalım

Amin kuzum inşallah
Bütün dünya kaynıyor bu korona belasından
İnşallah çabuk çıksın bu illetin aşısı
Rahatımıza kavuşalım
Amiiiiiiin bitse de kurtulsak gideceğine yok nasıl bulaştığını anlayamıyorum bile ya çok yakın akrabam yakalandı coronaya rahatsızlığı yok sigara bile içmez aylarca evden çıkmamış eşi anlattı bize başka bir ilde yaşıyorlar görevi nedeniyle markete gidiyor maskesini takip 2 gün sonra öksürük olmus acil de mudahele etmemişler daha doğrusu yoğun demişler hastane. dahada kötüleşmiş 4 gün içinde şimdi yoğun bakımda doktorlar yaşama şansı yüzde 3 demişler canımız çok sıkkın . sapasağlam adam 1 hafta icinde yoğun bakıma girdi bu corona yüzünden hergün arayıp soruyoruz ümit yok diyor eşi çok zor ya ölümü beklemek birinin.nasil bir illet bu corona yaa bitmedi gitti herşey altüst oldu cok amin canim ınsallah biter gider bu illet bıktım çünkü

Kafayı yeriz heralde ya keşke devletde yerlrştirse otel seceneği sunsa bu oteller ve fiyatlar dese bakalım hayırlısı hepimizin hakkında çok kötü döneme denk geldik gerçi kistim çıktı yarınki kan tahlilinden sonra belli olacak herşey

Aynen öyle bize 2.Sınıf muamelesi yapıyorlar ki bizim için pct hayati önem taşıyor test pozitif olma ihtimalinde bile kendimiz iptal ederiz kim o kadar riske girer ki o kadar parayı ve emeği hayalleri çöpe atar ki en risksiz grup asıl biziz bu durumda

Ayyy Allah şifasını versin akrabanın
İnşallah iyileşir

Ayyy Allah şifasını versin akrabanın
İnşallah iyileşir
Amin canim inşallah tek temennimiz iyileşmesi ınsallah rabbimden dileğim bu bu süreci atlatır ama entube allahtan ümit kesilmez çok saol canim benim.

Canım dualarımız hep seninle, Allahın izniyle bu sefer kucağın dolsun inşallah

Amiiiin Tamaracım
Ardından sizde güzel sonuçlara ulaşın
Dünyanız düzelsin
İçimiz bahar olsun inşallah❤

bende cuma günü Hasan bey ile konuştum hazırlıklara başladım. şimdi yazılanları gördüm tansiyonum çıktı bu ne aaaaa bayılacağım. ne kötü bir zamana denk geldik böyle

Sen nasılsın canım, herşey yolunda mı?

Ben kıl payı kurtardım kuzum
6 eylüle bilet aldım
7 eylül karantina çıktı

Tamaracım 20 eylüle kadarmış bu karantina
Dur bakalım nolucak

Tamaracım 20 eylüle kadarmış bu karantina
Dur bakalım nolucak
Zazacıgım 20 eylulden sonra ki olasılıklarda benı korkutuyor. Karantına ya 14 gune cıkarsa ya kıbrıs sokaga cıkmaları tekrar getırır yıne tüp bebek merkezlerı falan kapanırsa... cunku 1 gecede herseyı degıstıryorlar boyle bişey olamaz ve bunu hep yaptılar bu sürecte cok kişi magdur oldu. Zaten adanın gelir kaynakları belli casıno tüp bebek turizm öğrenci askerler cok var bunun dısında bişey için gelen yok. Herkes için ayrı kural cıkarabılırdı ki cıkarmışlar sadece tüp bebek için bir kural yok. Soyle yapabılırlerdı 3 gun kalma gbi ya da 2 gun kalma. 1 gun karantınada olurduk diğer gun işimizi halledip akşama bıletımızı alıp gelebılırdık türkiyeye. Zaten karantınada kaldgm gun pcr testı sonucu cıkardı diğer 1 gunle yayıcak degılız ya virusu.. ama hiç bişeyı dusunemıyorlar yaptıkları tam bir sacmalık

Donörlerle ilgili sıkıntı yoksa karantina da kabul edilebilir ama uçuşlar iptal edilirse kapılar kapanırsa o zaman büyük problem.

Donörlerle ilgili sıkıntı yoksa karantina da kabul edilebilir ama uçuşlar iptal edilirse kapılar kapanırsa o zaman büyük problem.
Karantına kabul edilir dogru ama tedavıyı nasıl olacagız karantınadayken? Yumurta donasyonu için rahım hazrlama var doktor kontrolu falan? Sperm donasyonu için yıne kontroller var.. sanırım adet olmadan 1 hafta once gidilecek 20 gun kadar falan orada kalınacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…