Bu sefer oldu bu işKızlaaaaaaar kurban olurum beni aff edin
Bugün transferin 7 günü ve ben ucuz idrar testi yapıb negativi görünce ilaçları buraktım
Kan sonucum beta hcg 9 çıktı
Yani yavrum orda tutunma çabasında bende ilaç burakmada
Ben nakadar akılsız kadınım
İnşallah yavrum benimle kalır
Beni burakmaz
Canim benim inan çok üzüldümKızlar gününüz aydın olsun
İstekleriniz çin olsun
Malesef benim bu survivorum negativ oldu
İdrar testi yaptım
Bugün 7 gün
Eskiden hep olmadıysa devam diyordum
Ama artık son
Keşke başka türlü olsaydı sonum
Malesef umut olamadım sizlere
Vede buranı terk etmemin zamanı geldiyini düşünüyorum
Çünkü beni başlardan okuyan bile bıkar
Bitmeyen kitap oldum
Ömrümün sonuna kadar dua edicem size
Allah hepinizi anne etsin ve hayırlı evlatlar versin❤
Inan varya buna cok sevindim iste insallah bebislenir tutunacak kız ilk yazdigin mesajda agladim şimdi ınsallah herşey gönlünce olsun yürekten inanıyorum olacak kalbi güzel anne adayiKızlaaaaaaar kurban olurum beni aff edin
Bugün transferin 7 günü ve ben ucuz idrar testi yapıb negativi görünce ilaçları buraktım
Kan sonucum beta hcg 9 çıktı
Yani yavrum orda tutunma çabasında bende ilaç burakmada
Ben nakadar akılsız kadınım
İnşallah yavrum benimle kalır
Beni burakmaz
Sen iyi olda canim bu yeter. sen anne olmayı hak ediyorsun. rabbime hergün dua ediyorum senin için. hepimiz için anne olalim diye ınsallah.Kızlar çok çok özür dilerim sizleri gerdiğim için
biz tam başladık tedaviye fakat ukrayna sınırları kapattı tekrar tedaviyi durdurduk inşallah önumüzdeki ay diye tekrar konuştuk klinikle ne diyeyim artık her şeyde bir hayır arıyoruz başkada bir care yokMelis canım sen ne yaptın?
Başladınmı?
Karantina İçin ücret almadılar. Transferden sonra 2 gece 3 gün sabah kahvaltısı ücrete dahil olan Lefkoşa merkezde bir otelde kaldım. Bu otele 600 tl ödedim.bacı konaklama ne kadar tuttu acaba
Türkiye’de tedavi hazırlığı yapılırken Lefkoşa’da bazı öğrenci yurtlarında konaklama yapabiliyor muyuz onları araştırdım. Onları fiyatı daha uygun günlük 100-150 tl arası. Aslında orada kalacaktım güvenilir biri vasıtasıyla yurt sahibiyle iletişime geçtik. Fakat ben çölyak hastası olduğum İçin yemek sorunu yaşayacağımı düşünerek oteli tercih ettim. Yurt fotoğrafları böyle bütçesi daha dar planlar İçin fikir olabilir. Reklam olmaması İçin isim yazmak istemiyorum kalmak isteyen olursa özelden yazabilirimKarantina İçin ücret almadılar. Transferden sonra 2 gece 3 gün sabah kahvaltısı ücrete dahil olan Lefkoşa merkezde bir otelde kaldım. Bu otele 600 tl ödedim.
Canimm çok saol.İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin Türkiyeye
Şuan kapalı mı bilmiyorum fakat ben normal şartlarda 10 Eylül’e bilet almıştım. Sonra 7 Eylül’de eşime ortalık çok karışık burda beklemenin bir anlamı yok bileti 9 Eylül’e yer var oraya değiştirelim dedim. Ve öyle de yaptık. 9 Eylül’de gittim. Gittiğim gün Kıbrıs yeni bir karar daha çıkardı 10-13 Eylül de bütün giriş çıkışları durdurdu. Yani ben 10 eylüldeki biletimi 1 gün öncesine değiştirmeseydim uçuş iptal olacaktı gidemeyecektim. Dönüş İçin aldığım biletler 3 kere iptal oldu. En son 17 sinde dönmek İçin aldığım bilet sabit kaldı. O da iptal olsaydı başka bir tarihe alacaktımUçular yoktu biletlerinizi siz önceden almıştınız galiba. Sanırım Türkiyeden kıbrısa girişlerde türkiyelilern grişine kapanmış şu anda. O yüzdn ben dert ediyrm ister istmez hergün bişe çıkarıolar. Şu ara hiç sağlıklı deil gidişler bu karmaşa içinde güme gitmek istemem. Ben bu işler düzelnice gidicem. Herkeste bence öyle yapmalı
Mya sonucun ne oldu merak ediyorum. Birde sen hangi merkezde ne yaptırdın.Hanımlar transfer bitti 2 tane 4aa transfer edildi. 8 yumurta donduruldu. İnşallah sonuç çok güzel olacak.
Tedavi için endometrium (rahim) hazırlığı yapacak doktor tüp bebek için ayrıca eğitim almış olmalı. Aksi takdirde yapamaz.Sızı transfere tanıdık bır drtor mu hazırlıcak. Yoksa herhangi bi kadın dogumcu mı. Bu da cok önemli rahımi hazırlıcak kişi
Cokkkk sevindimm cnmmm MaşallahhhKızlar herkese tekrar merhaba. 1 eylulden beri foruma ilk defa bugün girdim. Size pcr surecini, Kibrus'a geldikten sonra bekleme sureci, yol vb yi anlattiktan sonra beta hcg testimi yapana kadar buraya girmek istemedim. Keza tamamen rahatlamak, unutmak istedim. Biz 31 agustosta kibrisa geldik. Karantina surecleri biz oradayken yoktu biliyirsunuz. 2 eylul de spermlerimizi verdik. 7 Eylül'de 1 adet 4aa embryo transferim oldu. Benim özel bir hastalik durumum olduğu için çoğul gebelik tavsiye edilmiyor bende. Geri kalanlari dondurduk. Vallahi bugüne kadar ben kafamı işle,kitaplarla mesgul ettim. Buraya heyecanlanmamak,gerilmemek için girmedim. Sürekli kafamda bebek olmasin istedim. Bu sayede rahat,stresdiz bir 12 gün geçirdim. Sabah da kan testi sonucumu aldım. Hamileyimarkadaslar. Darısı bekleyen herkesin başına. Nolur bana kızmayın bu sürede foruma girmedim diye. Ben de stresle böyle başa çıkıyorum. Hicbirsey yokmuş gibi davrandim Z Zaza74 cim iyi ki de girmemisim. Senin mesajları okurken nasil üzüldüm, nasıl gerildim. Kuzum idrara geç geciyor beta hcg biliyorsun. 7.gun testi ne nasil guveniyorsun ki sen Ah kuzum. Sakin kuxularindan vazgecme. Ptsi 12.gunun. Daha da güzel sonuçlarını yaz bize kuzum.
Umarım en kısa sürede buradaki tüm arkadaşlarım pozitif sonuclar alır. Hepinizi cooook öpüyorum
Maşallah çok sevindim adınıza. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir küçük mucizeniz. Hayırlı olsun gözünüz aydınKızlar herkese tekrar merhaba. 1 eylulden beri foruma ilk defa bugün girdim. Size pcr surecini, Kibrus'a geldikten sonra bekleme sureci, yol vb yi anlattiktan sonra beta hcg testimi yapana kadar buraya girmek istemedim. Keza tamamen rahatlamak, unutmak istedim. Biz 31 agustosta kibrisa geldik. Karantina surecleri biz oradayken yoktu biliyirsunuz. 2 eylul de spermlerimizi verdik. 7 Eylül'de 1 adet 4aa embryo transferim oldu. Benim özel bir hastalik durumum olduğu için çoğul gebelik tavsiye edilmiyor bende. Geri kalanlari dondurduk. Vallahi bugüne kadar ben kafamı işle,kitaplarla mesgul ettim. Buraya heyecanlanmamak,gerilmemek için girmedim. Sürekli kafamda bebek olmasin istedim. Bu sayede rahat,stresdiz bir 12 gün geçirdim. Sabah da kan testi sonucumu aldım. Hamileyimarkadaslar. Darısı bekleyen herkesin başına. Nolur bana kızmayın bu sürede foruma girmedim diye. Ben de stresle böyle başa çıkıyorum. Hicbirsey yokmuş gibi davrandim Z Zaza74 cim iyi ki de girmemisim. Senin mesajları okurken nasil üzüldüm, nasıl gerildim. Kuzum idrara geç geciyor beta hcg biliyorsun. 7.gun testi ne nasil guveniyorsun ki sen Ah kuzum. Sakin kuxularindan vazgecme. Ptsi 12.gunun. Daha da güzel sonuçlarını yaz bize kuzum.
Umarım en kısa sürede buradaki tüm arkadaşlarım pozitif sonuclar alır. Hepinizi cooook öpüyorum♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?