Tatlım ben karantinadan sonraki süreçte kalmak isteyenler için yazdım.
Elfin88 çok tesekkurler verdiğin bilgiler için canım inşallah olumlu sonucunu bizimle en kısa zamanda paylaşırsın.bu sayfanın senin gibi cesur ve paylaşımcı insanlara ihtiyacı var.

Elfin88 çok tesekkurler verdiğin bilgiler için canım inşallah olumlu sonucunu bizimle en kısa zamanda paylaşırsın.bu sayfanın senin gibi cesur ve paylaşımcı insanlara ihtiyacı var.
Çok teşekkür ederim Guest 34. Sanırım diğer arkadaş beni çok yanlış anlamış. Şimdi gittim geldim Kıbrıs giriş çıkışlar ne zaman açılır ne zaman kapanır bilemem ki bunu takip etmem için şuan gerekçem kalmadı. Ben sadece orda uzun süre kalmak isteyenler için yaşadıklarımı paylaştım. Kolay değil zordu. Ayrıca her iptal biletin parası yanmadı. Hepsini iade edilebilen bilet olarak almıştım. Bana neden öyle dedi üzüldüm açıkçası

Canım benim bak ne kadar ince düşünmüşsün ve birileri için iyi bişeyler yapma düşüncesiyle buraya oturup yazmışsın ayrıntısıyla hem de.Bana ne benim işim bitti giden araştırsın der gecerdin. Ki ne kadar zor yollardan geçtikten sonra üşenmemişsin buna sadece teşşekkür edilebilir. Geriye bir tek sana dua etmek olumlu sonucunu görmek ve sevinmek kalıyo

Çok sevindim canim rabbim kucağına almayida nasip etsin insallahhh sende kolay süreç yaşamadın sonunda çok şükür canim benim ❤❤❤❤❤

Mesajını okuduğun arkadaşın alt yazıda cevapla yazıyor,ore tıkla ve ora yazarsan mesajı yazdığın kişi alır
Bana merkezden biraz daha sabir edin dediler hiçbişey belli deil demişlerdi 2 3 gün önce vaktim olmadı tekrar sormaya sanirim benim anne olma umudum simdilik baska bahara kaldi sizlerin haberleriyle seviniyorum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün ınşallah. Dualarimdasiniz.hamile olan arkadaşlarım inanın çok sevindim ınsallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebislerinizi transfer sonucunu bekleyen canlar güzel haberlerinizi tez zamanda duyacağız ınsallah kocaman öpüyorum hepinizi❤❤❤❤❤❤❤❤

canı gönülden tebrik ediyorum cnm ohh çok şükür artık bir anne adayısın kendine ve bebegine iyi bak cnm sevgiyle kal

Merhaba sonuç olumsuz oldu halil ibrahim tekin de yumurta donasyonu yaptırmıştım.
Çok üzüldüm mya bende şuan transfer oldum bekleme aşamasındayım. Fakat olumsuz gibi hissediyorum. Geride dondurulmuş yumurta kalmışmıydı tedaviye devam edecek misin üzülme diyemiyorum eminim çok üzülmüşsündür. Sana pes etme diyebilirim sadece benimde 3. Ü yumurta donasyonu denemem bu.

Çok taktir ettim sizi çok akıllıca bir yol izlemişsiniz bize böyle örneklet lazım. Hangi merkezde tedaviniz yapılmıştı. Önümüzdeki günler için ne öngörüyolar?
Ben doğuş tüp bebek merkezine gidiyorum canım Lefkoşa’da . Önümüzdeki günler neler olabileceğini hiç kimse tahmin edemiyor. Fakat bu durum covid ilk çıktığında bahsedilen 2. Dalga . Muhtemelen bu dalgada 3 ay sürebilir. İlk ayı gitti geriye 2 ay kaldı tahminim bu doğrultuda.

Gerçekten zorlu bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Benim ilk denemeydi geriye 8 dondurulmuş kaldı 4 ü AA mış öyle dediler. Tekrarını bilemiyorum ne zaman motive olurum, olurmuyum o zaman denerim belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…