Murakami nakadar mutlu oldum senin adınaKızlar herkese tekrar merhaba. 1 eylulden beri foruma ilk defa bugün girdim. Size pcr surecini, Kibrus'a geldikten sonra bekleme sureci, yol vb yi anlattiktan sonra beta hcg testimi yapana kadar buraya girmek istemedim. Keza tamamen rahatlamak, unutmak istedim. Biz 31 agustosta kibrisa geldik. Karantina surecleri biz oradayken yoktu biliyirsunuz. 2 eylul de spermlerimizi verdik. 7 Eylül'de 1 adet 4aa embryo transferim oldu. Benim özel bir hastalik durumum olduğu için çoğul gebelik tavsiye edilmiyor bende. Geri kalanlari dondurduk. Vallahi bugüne kadar ben kafamı işle,kitaplarla mesgul ettim. Buraya heyecanlanmamak,gerilmemek için girmedim. Sürekli kafamda bebek olmasin istedim. Bu sayede rahat,stresdiz bir 12 gün geçirdim. Sabah da kan testi sonucumu aldım. Hamileyimarkadaslar. Darısı bekleyen herkesin başına. Nolur bana kızmayın bu sürede foruma girmedim diye. Ben de stresle böyle başa çıkıyorum. Hicbirsey yokmuş gibi davrandim Z Zaza74 cim iyi ki de girmemisim. Senin mesajları okurken nasil üzüldüm, nasıl gerildim. Kuzum idrara geç geciyor beta hcg biliyorsun. 7.gun testi ne nasil guveniyorsun ki sen Ah kuzum. Sakin kuxularindan vazgecme. Ptsi 12.gunun. Daha da güzel sonuçlarını yaz bize kuzum.
Umarım en kısa sürede buradaki tüm arkadaşlarım pozitif sonuclar alır. Hepinizi cooook öpüyorum♥
Amin çok teşekkürlerMaşallah çok sevindim adınıza. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir küçük mucizeniz. Hayırlı olsun gözünüz aydın❤ Darısı hepimizin başına
Kuzum salı günü sen de çok güzel sonuclar alacaksınMurakami nakadar mutlu oldum senin adına
Çok şükür kuzum
Benim salı test gnüm
Canimmm çok teşekkürlerCokkkk sevindimm cnmmm MaşallahhhRabbim sag saglim kucagına almayı nasip etsinnn yıgenlerımızzz gelıyorrr bu haberler harıkaaa umut oluyorr
Kuzum cok silik degil benceKızlar bugün 9 gün saat 12.00 da preduktor testim silik gösterdi
Sizce çokmu silik 9 gün için
Biliyorum bıktırdım sizi
Bana mi yazdiniz? Çok teşekkürler. 10 embryo yazmadim yalniz. Bana yazmadiniz herhaldeMasallah. Hangı merkezde yaptırdınız. 10embrıyo çok İyİ. Donor den kaç yumurta toplanmıştı.
TebriklerrrrKızlar herkese tekrar merhaba. 1 eylulden beri foruma ilk defa bugün girdim. Size pcr surecini, Kibrus'a geldikten sonra bekleme sureci, yol vb yi anlattiktan sonra beta hcg testimi yapana kadar buraya girmek istemedim. Keza tamamen rahatlamak, unutmak istedim. Biz 31 agustosta kibrisa geldik. Karantina surecleri biz oradayken yoktu biliyirsunuz. 2 eylul de spermlerimizi verdik. 7 Eylül'de 1 adet 4aa embryo transferim oldu. Benim özel bir hastalik durumum olduğu için çoğul gebelik tavsiye edilmiyor bende. Geri kalanlari dondurduk. Vallahi bugüne kadar ben kafamı işle,kitaplarla mesgul ettim. Buraya heyecanlanmamak,gerilmemek için girmedim. Sürekli kafamda bebek olmasin istedim. Bu sayede rahat,stresdiz bir 12 gün geçirdim. Sabah da kan testi sonucumu aldım. Hamileyimarkadaslar. Darısı bekleyen herkesin başına. Nolur bana kızmayın bu sürede foruma girmedim diye. Ben de stresle böyle başa çıkıyorum. Hicbirsey yokmuş gibi davrandim Z Zaza74 cim iyi ki de girmemisim. Senin mesajları okurken nasil üzüldüm, nasıl gerildim. Kuzum idrara geç geciyor beta hcg biliyorsun. 7.gun testi ne nasil guveniyorsun ki sen Ah kuzum. Sakin kuxularindan vazgecme. Ptsi 12.gunun. Daha da güzel sonuçlarını yaz bize kuzum.
Umarım en kısa sürede buradaki tüm arkadaşlarım pozitif sonuclar alır. Hepinizi cooook öpüyorum♥
Canım aşk olsun. Ne yaptim ki? Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Tebriklerrrr❤❤❤❤ ... çok sevindim ben ayrıca sana çok minnettarım mukurami çok bilgilendirdin pcr konusunda
Kızlar bugün 9 gün saat 12.00 da preduktor testim silik gösterdi
Sizce çokmu silik 9 gün için
Biliyorum bıktırdım sizi
Çok sevindim gözün aydın sağlıkla al kucağına inşallahKızlar herkese tekrar merhaba. 1 eylulden beri foruma ilk defa bugün girdim. Size pcr surecini, Kibrus'a geldikten sonra bekleme sureci, yol vb yi anlattiktan sonra beta hcg testimi yapana kadar buraya girmek istemedim. Keza tamamen rahatlamak, unutmak istedim. Biz 31 agustosta kibrisa geldik. Karantina surecleri biz oradayken yoktu biliyirsunuz. 2 eylul de spermlerimizi verdik. 7 Eylül'de 1 adet 4aa embryo transferim oldu. Benim özel bir hastalik durumum olduğu için çoğul gebelik tavsiye edilmiyor bende. Geri kalanlari dondurduk. Vallahi bugüne kadar ben kafamı işle,kitaplarla mesgul ettim. Buraya heyecanlanmamak,gerilmemek için girmedim. Sürekli kafamda bebek olmasin istedim. Bu sayede rahat,stresdiz bir 12 gün geçirdim. Sabah da kan testi sonucumu aldım. Hamileyimarkadaslar. Darısı bekleyen herkesin başına. Nolur bana kızmayın bu sürede foruma girmedim diye. Ben de stresle böyle başa çıkıyorum. Hicbirsey yokmuş gibi davrandim Z Zaza74 cim iyi ki de girmemisim. Senin mesajları okurken nasil üzüldüm, nasıl gerildim. Kuzum idrara geç geciyor beta hcg biliyorsun. 7.gun testi ne nasil guveniyorsun ki sen Ah kuzum. Sakin kuxularindan vazgecme. Ptsi 12.gunun. Daha da güzel sonuçlarını yaz bize kuzum.
Umarım en kısa sürede buradaki tüm arkadaşlarım pozitif sonuclar alır. Hepinizi cooook öpüyorum
ben onu sordum öle canının istedi otelde kalamıosun. Karantina otelleri var sana şuarada kalcaksın diyolr tatile gelmiş gibi düşünmeyin günlük kişi başı 300 tl.Türkiye’de tedavi hazırlığı yapılırken Lefkoşa’da bazı öğrenci yurtlarında konaklama yapabiliyor muyuz onları araştırdım. Onları fiyatı daha uygun günlük 100-150 tl arası. Aslında orada kalacaktım güvenilir biri vasıtasıyla yurt sahibiyle iletişime geçtik. Fakat ben çölyak hastası olduğum İçin yemek sorunu yaşayacağımı düşünerek oteli tercih ettim. Yurt fotoğrafları böyle bütçesi daha dar planlar İçin fikir olabilir. Reklam olmaması İçin isim yazmak istemiyorum kalmak isteyen olursa özelden yazabilirim
Tatlım ben karantinadan sonraki süreçte kalmak isteyenler için yazdım.ben onu sordum öle canının istedi otelde kalamıosun. Karantina otelleri var sana şuarada kalcaksın diyolr tatile gelmiş gibi düşünmeyin günlük kişi başı 300 tl.
Şu an kapalı ve ne zamn açılacı beli deil uçuşlarn o yüznden yazdım bende zaten. Siz ucundan yakallamışsınız ama uçak görsenizde giremiosunuz kıbrısa o yüzdn bence şu an kıbrs şu hastalıkgeçene kadar bitmiştr. Bakın sizde ne kadr bilet deiştinz. Biz veremeyz zatn bu kadr parayı ekstra bunlar hep günde 600 lira dan 3 4 bin para eder uçaklarla çok daha fazla ben uygun yerde konaklcaktım en fazl 2bine geleckti bize uçaklarda çok uygundu fiatlar şidmi ikimze 2binliray geçioŞuan kapalı mı bilmiyorum fakat ben normal şartlarda 10 Eylül’e bilet almıştım. Sonra 7 Eylül’de eşime ortalık çok karışık burda beklemenin bir anlamı yok bileti 9 Eylül’e yer var oraya değiştirelim dedim. Ve öyle de yaptık. 9 Eylül’de gittim. Gittiğim gün Kıbrıs yeni bir karar daha çıkardı 10-13 Eylül de bütün giriş çıkışları durdurdu. Yani ben 10 eylüldeki biletimi 1 gün öncesine değiştirmeseydim uçuş iptal olacaktı gidemeyecektim. Dönüş İçin aldığım biletler 3 kere iptal oldu. En son 17 sinde dönmek İçin aldığım bilet sabit kaldı. O da iptal olsaydı başka bir tarihe alacaktım
Tatlm onu o zaman genlnce yazarsin bende insanlar benim gibi yanılmasın diye yazdım sizi okuyan gidilio sanr zaten internette bi sürü uyer var herkes bulabilir bence doğru bilgi vermk adına şu anda olandruma göre bilgi yazmak lazım. Ben bilmesem aa açıkldı galiba derim sizin yaznnsı görinceTatlım ben karantinadan sonraki süreçte kalmak isteyenler için yazdım.
Bence kıbrısa işlem yaptırmaya gidecek kadar büyük işlere giden birisi bi zahmet sınırın açık olup olmadığına öğrenir kimse yarıyolda kalmaz korkmayın. Herkes de bütçesine göre istediği şekilde ayarlamasını yapar. Bu sayfa deneyimlerimizi paylaşmak için ve olumlu sonuçlar için cesaretli adımlara ihtiyaç var karamsarlığa değil.Tatlm onu o zaman genlnce yazarsin bende insanlar benim gibi yanılmasın diye yazdım sizi okuyan gidilio sanr zaten internette bi sürü uyer var herkes bulabilir bence doğru bilgi vermk adına şu anda olandruma göre bilgi yazmak lazım. Ben bilmesem aa açıkldı galiba derim sizin yaznnsı görince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?