Murakami nakadar mutlu oldum senin adına
Çok şükür kuzum
Benim salı test gnüm

Kızlar benim arkadas ikizlere hamileydı ya erken dogum yapacak galibaa cok sancısı var 33 haftalık dua edin hayırlısıyla kucagına alsın
Bir arkadasta kıbrısa gitmek icin hazırlanırken 13 sene sonra kendılıgınden hamile kaldı 7 kez tüp bebek denemişti

Elfin cnm senınde tedavin hayırlı olsun inşallah
Bende dogus yolcusuyumm rabbım nasip ederse pozıtıf haberleri gördükce heycanlanıyorumm ben kliniğe cok güvenıyorum ilk gitcem ama cok yakın arkadaslarım gitti ve olumlu sonuc aldılar inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür

Kızlar bugün 9 gün saat 12.00 da preduktor testim silik gösterdi
Sizce çokmu silik 9 gün için
Biliyorum bıktırdım sizi

Eklentiler

• DC16953B-F7B8-452C-858D-1513566D2589.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 89
Murakami beta hcg sonucun kaç çıktı
İdrar testini yaptınmı hiç

Tebriklerrrr... çok sevindim ben ayrıca sana çok minnettarım mukurami çok bilgilendirdin pcr konusunda

Çok sevindim gözün aydın sağlıkla al kucağına inşallah

ben onu sordum öle canının istedi otelde kalamıosun. Karantina otelleri var sana şuarada kalcaksın diyolr tatile gelmiş gibi düşünmeyin günlük kişi başı 300 tl.

Şu an kapalı ve ne zamn açılacı beli deil uçuşlarn o yüznden yazdım bende zaten. Siz ucundan yakallamışsınız ama uçak görsenizde giremiosunuz kıbrısa o yüzdn bence şu an kıbrs şu hastalıkgeçene kadar bitmiştr. Bakın sizde ne kadr bilet deiştinz. Biz veremeyz zatn bu kadr parayı ekstra bunlar hep günde 600 lira dan 3 4 bin para eder uçaklarla çok daha fazla ben uygun yerde konaklcaktım en fazl 2bine geleckti bize uçaklarda çok uygundu fiatlar şidmi ikimze 2binliray geçio

Tatlım ben karantinadan sonraki süreçte kalmak isteyenler için yazdım.
Tatlm onu o zaman genlnce yazarsin bende insanlar benim gibi yanılmasın diye yazdım sizi okuyan gidilio sanr zaten internette bi sürü uyer var herkes bulabilir bence doğru bilgi vermk adına şu anda olandruma göre bilgi yazmak lazım. Ben bilmesem aa açıkldı galiba derim sizin yaznnsı görince

Bence kıbrısa işlem yaptırmaya gidecek kadar büyük işlere giden birisi bi zahmet sınırın açık olup olmadığına öğrenir kimse yarıyolda kalmaz korkmayın. Herkes de bütçesine göre istediği şekilde ayarlamasını yapar. Bu sayfa deneyimlerimizi paylaşmak için ve olumlu sonuçlar için cesaretli adımlara ihtiyaç var karamsarlığa değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…