Sözün bittiği, teselli sözlerinin hiç bir işe yaramadığı an maalesef. Canınız sağ olsun, sağlığınız yerinde olsun en önemlisi bu.Kızlar malesef benim sonucum 5.2 çıktı
Yani kimyasal gebelik
Melisam artık seni dinleyerek ve ülke değişikliği yapıcamcanım sonuna kadar mücadele et devam et rabbim verecekse degerde artacak inanki şu an çok zorlanıyorum senın adına çünkü bu acıları çok iyi biliyorum ama eger durum olmazssa bırak artık şu kıbrısı yeter ukraynaya gel hem dillerini iyi biliyorsun ama kalbim diyorki bu bebek lütfen seninle kalsın en içten ve samimi dileklerimle diliyorum bak kendinde söylüyorsun ucuz test diye bekle zamanını inşallah olur eger ki olmazsa artık başka ülke başka tedavi düşün derim ve yinede vazgecme diyorum seni tüm kalbimle kucaklıyorum
ŞükürMelisam artık seni dinleyerek ve ülke değişikliği yapıcam
Artık kıbrıs kapıları benim için kapandı
Kızlar malesef benim sonucum 5.2 çıktı
Yani kimyasal gebelik
Gerçekten üzüldüm ya. Senin üzülmene üzüldüm.Allah sabır ve kolaylık versin. Sen çok güçlüsün kendinde, herkeste bunu çok iyi biliyorKızlar malesef benim sonucum 5.2 çıktı
Yani kimyasal gebelik
Amin cnm İnşallahYenibahar hayırlı haberlerini beklıyoruz inşallahh Rabbim yatdımcınız olsun
Amin cnmYenibaharcim sana da kolay gelsin, güzel haberlerini en kısa sürede verirsin insallah. Dualarimiz seninle ♥♥
Yaa zazacım çok üzüldüm ya dondurulmuşların var ama İnşallah onlar tutunur sana sımsıkı hiç bırakmazlar seni İnşallahKızlar malesef benim sonucum 5.2 çıktı
Yani kimyasal gebelik
Amin cnm tamam internet sorunlu burda eve dönünce herşeyi yazarımCanım dualarım seninle .Sağlıkla gebelik haberlerini paylaş burdann.Çok heyecanlandım kalbim seninle..
teşekkürederim cnm özel izinle gelip alıyorlarmış bizi hastamede.ilerlerken2.sonra.tekrar otele bıracağız dediler bilgimiz.böyle.günaydın canım Allah işinizi gücünüzü rast getirsin kolaylıklar versin. yanlız benım merkezim karantına olmadıgını soyledı bana daha dün konustuk. sız 7 gun karantınada kalıcaz demıssınız. gercekten karantına var mı? tüp bebek hastalarına özel ızın alındıgını bılıyorum ama şimdi bende korktum.
Sen herkesin dediği gibi çok güçlü kadınsın zazam rabbim sana güç kuvvet versin canim benim sen yeterki pes etme kardeşim ben pes etmemeyi her şeyi senden öğrendim canim kardeşim ne kadar üzgün olduğunu çok iyi anlıyorum rabbimden tek dileğim inanki sen mutlu ol. Sen aydınlattın beni, .bizleri, hepimizi.benim senin sayende gözlerim açıldı senin sayende güçlü olmayı,hakkımı savunmayı öğrendim ve daha bir çok şeyi.canim kardeşim çok değerlisin hepimiz icin.❤❤❤❤❤❤❤Kızlar destekleriniz için çok sağolun
Evet çok güçlüyüm doğru diyorsunuz
Yarın dr Hasan Bankeroğluyla konuşum bakalım ne diyecek
Ahh keşke 4 embriyo koysaydı
Belkide biri sağlıklı olup tutardı
Rahim yine tuttu bu bile beni umutlandırıyor biliyormusumuz
Kafam çok gergin
Yine vucut hormonlarla yüklendi
Mamografi çektirim bir
Allah korusun bu hormonlar tetiklemesin başka hastalıkları
Bu son donörden 2*2 gebelik yakaladım,acaba frekanslarımızmı tuttu düşünmüyorum değil
Ne yapacağımı bilemiyorum
Bir tek Allahtan güç istiyorum
canım arkadaşım inanki senin adına çok ama çok üzgünüm acın acımdır şimdi biliyorum içinin nasıl yandığını söyleyecek söz yok ama o kalp yangınlarını sessizce ağlamaları sanki suçlu benmişim gibi eşimin yüzüne korkuyla bakmaya bende bunları yaşadım ve sen de yaşıyorsun seni çok iyi anliyorum bende aynı yerde 3 danasyon denedikten sonra biliyorsun orada 6 adet 5 ci güne gelen emriyoları bıraktım çünkü orası bana iyi gelmedi belki şansımız kaderimiz veya genlerimiz başka ülke başka tedavi inanki buna odaklan yeter bu kıbrıs hep aynı tedavi hiç bir değişiklik yok lütfen senin dilin var ben gibi tercümanda tutmuyacaksın git oradaki yani ukrayna görüş aklına yeteni dene ama yılma bu kadar mücadele bırakılmaz sen çok güçlü kadınsın sınır kapıları acılsın benim için orası umut oldu bende tekrar deniyecegım tedaviye hemen başlanacak inşalllah rabbim bu sefer yüzümüze güler olmassada ne yapalım canımız sag olsun bir kez geliyoruz bu dünyaya nasipte ne varsa o yaşanır rabbim daha büyük acılar vermesin seni çok seviyorum lütfen kendine iyi davran senin beklide kıbrısta nasibin yok böyle düşün ve çok geçmiş olsun canım arkadaşım sevgiyle sana kocaman sarılıyorumMelisam artık seni dinleyerek ve ülke değişikliği yapıcam
Artık kıbrıs kapıları benim için kapandı
Bişey sorcam 1 hafta karantina var mı yoksa tüp bebek merkezlerine özel izin çıkmış mıteşekkürederim cnm özel izinle gelip alıyorlarmış bizi hastamede.ilerlerken2.sonra.tekrar otele bıracağız dediler bilgimiz.böyle.
rahim duvarı kaçla girdin kalınlık nasıldı mesela ukrayna bana dediki 8 geçmeden yapmıyacagızBuda benim test sonucum
Biyokimyasal gebelik,yani embriyo tutundu ama derin gömülmeden buraktı annesini
bırak artık kıbrısı benim düşüncem başka tedavi başka ülke tabiki bu benim düşüncem genede sen bilirsinKızlar destekleriniz için çok sağolun
Evet çok güçlüyüm doğru diyorsunuz
Yarın dr Hasan Bankeroğluyla konuşum bakalım ne diyecek
Ahh keşke 4 embriyo koysaydı
Belkide biri sağlıklı olup tutardı
Rahim yine tuttu bu bile beni umutlandırıyor biliyormusumuz
Kafam çok gergin
Yine vucut hormonlarla yüklendi
Mamografi çektirim bir
Allah korusun bu hormonlar tetiklemesin başka hastalıkları
Bu son donörden 2*2 gebelik yakaladım,acaba frekanslarımızmı tuttu düşünmüyorum değil
Ne yapacağımı bilemiyorum
Bir tek Allahtan güç istiyorum
Ahhh bir bilseniz çektiklerimiSen herkesin dediği gibi çok güçlü kadınsın zazam rabbim sana güç kuvvet versin canim benim sen yeterki pes etme kardeşim ben pes etmemeyi her şeyi senden öğrendim canim kardeşim ne kadar üzgün olduğunu çok iyi anlıyorum rabbimden tek dileğim inanki sen mutlu ol. Sen aydınlattın beni, .bizleri, hepimizi.benim senin sayende gözlerim açıldı senin sayende güçlü olmayı,hakkımı savunmayı öğrendim ve daha bir çok şeyi.canim kardeşim çok değerlisin hepimiz icin.❤❤❤❤❤❤❤
8,5 kalın tarafrahim duvarı kaçla girdin kalınlık nasıldı mesela ukrayna bana dediki 8 geçmeden yapmıyacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?