Olabılır cnm ben zaten gitmeden tekrar konuşmam ücretleri.Acaba aynı klinikte 3. Denemem olduğu İçin mi farklı söylediler. İki farklı donör ve bir de dondurulmuşlar ile tedavi.
bacı lefkoşa tüp bebek merkezi benimki sprm donasyonu mehmet emin kaptan 2750 de donayon ücretiHangi merkez kliniferter 500 Euro çok pahalı değil mi . Zam mı yaptılar diyeceğim fakat %zam oluyor böylede.
4500 Euro +4500euro+1000 Euro +250 Euro sperm dondurmak İçin . 3 tedavide bu kadar ödedimElfin cnm sen tedavıne ne kadar ödedin ?
Valla ben süresini hiç sormadım 500€ bile indirimli dendıkız ben sordum iki senelik dondurma ücreti dedi hemşire iki sene dondurmam gereklimi acaba
bacı eniştede sprem oluştuğu kanıdamısın peki hem yumruta hemde spremde mi sprun bacım allah umudumuzu kaybettirmesinOlabılır cnm ben zaten gitmeden tekrar konuşmam ücretleri.
bana tedavi 4bin Euro \ dondurma 500€ / tese ameşıyatı içinde 1000€ dedıler. Artı bide ilaclar gelcek
o nasıl kız baya yüksek fşiyat yani türkiyede yıllığı bin lira orda 4 bin lira ona bile indrim diyo ya vicdan yaValla ben süresini hiç sormadım 500€ bile indirimli dendı
sahte profil hangişsiymiş kız anlamadımbişi ortam alevliydi baya girmedim araya:) Kıbrıs'ı övüp, diğer ülke kliniklerini ve insanlarını, hoş olmayan bir şekilde, özellikle Ukrayna'yı kötüleyerek, sahte profille, kimin çıkarı olduğu belli oldu...@melis0716
vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bacı 3000 verecem borç harç alyansımı bile satıyorum allah yardım cın olsun bacım yeminle4500 Euro +4500euro+1000 Euro +250 Euro sperm dondurmak İçin . 3 tedavide bu kadar ödedim
Yani bu zamana kadar bulundu gayet iyi demişlerdi . Gerçi uzun zamandır denemıyoz artık şansımıza ne çıkar bilmem. Amin cnmmbacı eniştede sprem oluştuğu kanıdamısın peki hem yumruta hemde spremde mi sprun bacım allah umudumuzu kaybettirmesin
canım Hayırlı olsun tedavin transferin ne zaman.benım cumartesi olacaktı uçuşlar olmadığı için iptal edildi.yenıden başladım.7 gün karantina varmı hala orda
Ahh bi olsa hepsine değdi dedirtse başka birşey istemiyorumvauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bacı 3000 verecem borç harç alyansımı bile satıyorum allah yardım cın olsun bacım yeminle
Tatlım transferden sonra mı gezeceksinizPazartesi Insallah transferim ever maalesef 7 gun var transferdensonra belki 2 gun daha kalir biraz gezeriz cokbunaldik
Mehmet kaptanda arkadaşım ikizlerini kucağına aldıbacı lefkoşa tüp bebek merkezi benimki sprm donasyonu mehmet emin kaptan 2750 de donayon ücreti
Canım kardeşim sende limon gibi madi sıkılmışın4500 Euro +4500euro+1000 Euro +250 Euro sperm dondurmak İçin . 3 tedavide bu kadar ödedim
Bu başlıkta bana çok güvenen biri bana telefon edebilir mi ?
545 365 75 52 biri ile konuşmam lazım yoksa kafayı yiyeceğim ....
Noname seninkiler blastokisTatlım ben de yarın doktora gidip muayene olacağım ve öncesinde histereskopi yapıp yapmadığını sordum yapıyorum dedi. Ben hamile kalmadan önce histereskopi yaptırmıştım yine yaptırmak istiyorum murat hoca gerek yok demesine rağmen. Zaten ameliyattan sonra da beklemen gerekecek bence donmuşlarını heba etme eğeer kalitesi iyiyse ben donmuşlarla hamile kaldım üstelik bir tanesi iyi kalite bir tanesi normaldi. Fakat ikisi de tuttu üstelik kendi yumurtamdı.yaş itibariyle çok kaliteli bir yumurtam olduğunu düşünmüyorum hatta. Bence başka doktora git ve yaptırmaya çalış ameliyatını.
Aynen canimÇok iyi yaptın
Üçgünlük dondurulmuşları atsınlar çöpe
Sen şimdi rahimin hazırlanmasına odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?