hadi bakalım yarın pozitifi al gel arkadaşım..

________@@__@_@@@ _____
___ __________@__@@_____@_____
__ __________ @@_@__@_____@_____
__________ _@@@_____@ @___@@@@@_____
__________@@@@ ______@@_@ ____@@_____
_________@@@@____ ___@@_____ _@_@_____
_________@@@@______ _@_______@ _____
_________@@@@@_____@___ ____@_____
__________@@@@@____@______@_ ____
____ _______@@@@@@@______@_____
__ @@@_______ __@@@@@_@_____
@@@@@@@_______ _@@_____
_@@@@@@@_______@____ _
__@@@@@@_______@@ _____
___@@_____@_____@_____

____@__ __ __@____@_____@_@@_____
______ _@@@@_@__@ @_@_@@@@@_____
_____@@@@@@_@_ @@__@@@@@@ @_____
____@@@@@@@__@@______@ @@@@_____

____@@@@@_____@__ _______@@@_____
____@ @_________@__________@_____
_ ____@_____ ____@_____
_______________@__ ___
_____ _______@_@_____
_____________ @@_@_____

______________@@_ ___

ayarlananır inşallah sıkıntı etme,irem hanıma mail at o sana ayrıntılı dönecektir,ilaçları dahi günü tarihi ayrı ayrı mail atacaklardır,en ufak merakını irem hanımla paylaş aydınlatır,her şeyin holunda gitmesi dileğiyle

İNŞALLAHHH çok heyecanlıyım kelimelerimin tükendiği noktadayım,bebeklerim benimle mi değil mi öğrenicem. Bu 12 günde bile onlarlaymış gibi bana güzel duygular yaşattılar inşallah varlıklarıylada hayatımı değiştirirler onların varlıklarına çok ihtiyacım var...

TEBRİKLER BİLGİNSA
Çok sevindim.Allah tamamına edirsin ...Tebrik ederim...Hangi dr a gitmiştin???::))

TEBRİKLER BİLGİNSA
Çok sevindim.Allah tamamına edirsin ...Tebrik ederim...Hangi dr a gitmiştin???::))

erfat nerlerdesin bende seni soruyordum. Doktorum Verda hanımdı..

Anishacım ben hissediyorum seninkileri .. çünkü seninkiler benimkilerin kankası olacak :)
valla bende senin için heyecanlıyım bir yandan..

arkadaşım ben adet olmadan 10 gün önce aradım,adetten 13 gün sonra gittim,gayet çabuk hallediyolar,sorun çıkmaz inşallahhhhhh sende güzel sonuca ulaşırsınnnn

canım adetın ılk gununden sayıp mı 13. Gun gıttın yoksa adetten sonra mı 13. Gun gıttın cevaplarsan cok mutlu olurum

anisha ve bilginisa ....
bilginisa tebrik ederim allah devamını getirsin işallah güzel haberleri gelişmeleri senden takip etmeye devam ediceğiz...
anisha tüm kalbim ve dualarım allah işallah güzel haberlerini yazmayı nasip eder buraya dört gözle bekliyorum yaznını....

darısı benim ve diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sevgili Anisha,
Forumu takip ediyorum, arada katilabiliyorum yazdiklarimla.... hepimiz icin hayirlisi olsun, insallah bebeklerin seninledir hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz arkadasim.....

Canım ne kadar mutlu oldum anlatamam,Allah devamını ve tamamını versin İnşallah.Yıllar sonra da olsa bugünleri görmen ne kadar güzel ve anlamlı demek ki yazılan oluyormuş.Şimdi kendine dikkat etme zamanı çok mutlu olduk seninle.Zaten zaman zaman yazmasam da her an gelişimini ve sonucunu takip ediyordum.Şimdi artık anın keyfini çıkar ve bu hayatının belki de en güzel günlerinin başlangıcında daha da güzel günlere adım at.Arkadaşım tekrar tebrik ediyorum İnşallah yakın bir gelecekte bebişlerin etrafında pervane olur.Yaşasın bir arkadaşımız daha hamile.Ne kadar güzel bir gün.:))

Canım günaydın, bugün senin için çok özel bir gün İnşallah hayallerin seninle birlikte olacak ve sen de bize çok ama çok güzel haberler vereceksin.İspanya'ya gidiş sürecini oradan aktardıklarını ve dönüşündeki 12-13 günlük sürecini çok yakından takip ettim.Sanki seninle beraber gittik İspanya'ya ve burada 12 günün her anında sanki yan yana beraber hamileyim diye bana soruyorsun gibi yaşadık son günleri.Bugün duanı yap ve Allah'a sığın.O en beklemediğin anda sana çok büyük mutluluklar yaşatacaktır.Bizlerde forumdaki arkadaşların olarak senin mutluluğuna ortak olmak için burada seni bekliyor olacağız.Hadi bekletme bizi :)

Lalita merhaba canım, ben 41 yaşındayım 3 tane blastosist transfer yapıldı , bence yaş konusunda hiç tereddüt etme ama fazla da zaman kaybetme derim kararını verdiysen tüm koşulları zorla ve biran evvel başla.

Anisha dört gözle hayırlı ,güzel haberlerini bekliyoruz canımmm

Selam arkadaşım özelden mesaj atmışsın malum 100 sms olayı benim daha olmadı sen başka forumdasın herhalde burda sana rastlamadım çünkü sen özelden atabiliyosun.ben 3kez tüp bebek denedim ama başarısız yumurtam çok azdı.eşimin sperm sayısı normal kalitesi düşük oyüzden embriyo transferide olabilir ama muhtemelen yumurta donasyonu olacak evet hemşireyim meslektaşız demekki sevindim.sen kaç yaşındasın?inşallah bigün bizde evlat sahibi oluruz Allah bu uğurda emek harcayan herkeze yardım etsin umutlarını boşa çıkarmasın....!

Canım mesajınla beni çok yüreklendirdin en kısa zamanda düşünüyorum bastosist olmasını senmi istedin onda şans dahamı yüksek fiyatı aynımı senin yumurta donasyonumuydu Berk beyde olmuştun sanırım negüzel bide ikiz olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...!

evet Lalitacım blastosist olmasını özellikle istedim çünkü başarı şansı mutlaka daha yüksek oluyor , onlar 3.gün veya 5. gün arasında çok fark olmadığını söylesede ben ısrar ettim, buradaki doktorum da blastosist olmasını istedi . bizde toplam 7 yumurta toplandığını belirttiler, gittiğimiz gün sperm verildi. 5. güne geldiğimizde zaten 3 tanesinin en iyi olduğu belirtildi,kalan embriyoları sorduğumda ise ; geçen zaman içinde kalan 4 embriyonun diğerleri kadar iyi olmadığını bu nedenle dondurma yapılamayacağını belirttiler.
zaten güvenmekten başka yapacak birşey yok,embriyo transferinde 3 mü 4 mü transfer yapalım diye sordular, çoğul gebelik riski nedeni ile 3 tanesine karar verdik.Bu arada bizim de eşim de spermler sayı ve morfoloji bakımından zayıftı gitmeden önce onuda konuştum spermlere özel bir işlem uyguluyorlar belki duymuşsundur imsi tekniği ve sorun olmayacağını belirttiler, çok şükür herşey yolunda tüm bunlar için ekstra bir ücret ödemiyorsun fakat 5.gün transferi istersen 2 gün daha fazla kalman gerekiyor.bu durumda 300 eur civarında konaklama için fazla ödeme yapıyorsun

size kendimi tanıtayım. tam 15 yıllık evliyim.ve bebişim yokkkkkkkkkkk.cok üzgünüm.3.kez donasyon yaptırdım.ve sonuncusu.emriyoydu.tam 3kez berk dünya.artık eşim istemiyor.haklıolarak.cooooook.yorulduk.maddi.manevi, bu ugurda tam 50tl.harcadık.ve evlatlık.bebek istedi eşim bende karşı koyamadım.destek verdim ona cünki o benim icin 3 kez donasyon yaptırdı ona cok ters olmasına ragmen.şu an ikimizde antideprasanlarla yaşıyoruz.terapi görüyorum.ve hepinizi cok seviyorum.

Arkadaslar benim sancim var insallah kotu bisey olmaz birde merak ediyorum hayirlisiyla gebe kalirsam normal gebelik gibimi takip ediliyoruz mesela testler varya 2-3 lu testler yasa gore hesaplaniyor ben 43 yasindayom donöR 22 ne yapocaz bilen vai

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…