Eğer yarın hamile oldugumu öğrenirsem doktoruma söyliyim bari bide bu kapsüller tahriş etti jel daha iyi olur tabi,kutu kutu günlük ped bitiriyorum resmen :)
ayarlananır inşallah sıkıntı etme,irem hanıma mail at o sana ayrıntılı dönecektir,ilaçları dahi günü tarihi ayrı ayrı mail atacaklardır,en ufak merakını irem hanımla paylaş aydınlatır,her şeyin holunda gitmesi dileğiyleIlk basta bilginsiaa - tebrik ederim canim!!! Allah tamamini erdirsin -ve darisi bizlere insallah!!!
Arkadaslar, tamam cabuk hazirliyorlar ama bir sorum var - yani zyklus un yine 14-/15. gün gibi mi transfer oluyor donasyonda yoksa ne zaman? orasini tam anlamadim iste..
mesela ben 26. kasim adetimi sanirim görücem, o gün mü dogum kontrol hapina basliyorum ve 21 gün kullaniyorum? bana tel de anlattilar ama baglanti kötüydü, hepsini anlayamadim maaelsef.
birde bu 21 gün sonra, adet yine geliyor dimi? ve tekrar adet geldiginde mi östrogen aliniyor?
coook sagolun!!
THEO lütfen bize haber yaz, madem haftaya gidiyorsun...............biz gidersek artik sanirim 26./27. aralik ancak almanyadan -istanbul ve ordan kibris - insallah sene basina kadar ayarlanabilir.........vallahi icim kipir kipir....napiyim artik bu yola girecegim diyorum...........daha aci cekmek istemiyorum.......ailem duysa mahvederler beni ama kimseye anlatmiycagiz bizde..............
TEBRİKLER BİLGİNSA
Çok sevindim.Allah tamamına edirsin ...Tebrik ederim...Hangi dr a gitmiştin???::))
arkadaşım ben adet olmadan 10 gün önce aradım,adetten 13 gün sonra gittim,gayet çabuk hallediyolar,sorun çıkmaz inşallahhhhhh sende güzel sonuca ulaşırsınnnn
aycanala sendemı fırdevs hanımda denemıstın sanırım hamılesınncanım adetın ılk gununden sayıp mı 13. Gun gıttın yoksa adetten sonra mı 13. Gun gıttın cevaplarsan cok mutlu olurum
İNŞALLAHHH çok heyecanlıyım kelimelerimin tükendiği noktadayım,bebeklerim benimle mi değil mi öğrenicem. Bu 12 günde bile onlarlaymış gibi bana güzel duygular yaşattılar inşallah varlıklarıylada hayatımı değiştirirler onların varlıklarına çok ihtiyacım var...
İNŞALLAHHH çok heyecanlıyım kelimelerimin tükendiği noktadayım,bebeklerim benimle mi değil mi öğrenicem. Bu 12 günde bile onlarlaymış gibi bana güzel duygular yaşattılar inşallah varlıklarıylada hayatımı değiştirirler onların varlıklarına çok ihtiyacım var...
Canım hayırlı olsun hamileliğin Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin! cinsiyetlerini öğrendinmi? bende berk beyde yumurta donasyonu düşünüyorum.sen kaç yaşındasın ben 42 yaşındayım.Berk beyle telde görüştüm çok cana yakın birine benziyor yumurta donasyonunda yaşın önemi yok dedi 50 yaşına kadar başarı şansı aynıymış.ben yinede yaşımı takıyorum o yüzden yaşını sordum.sevgiyle kal...
Lalita merhaba canım, ben 41 yaşındayım 3 tane blastosist transfer yapıldı , bence yaş konusunda hiç tereddüt etme ama fazla da zaman kaybetme derim kararını verdiysen tüm koşulları zorla ve biran evvel başla.
Anisha dört gözle hayırlı ,güzel haberlerini bekliyoruz canımmm
Canım mesajınla beni çok yüreklendirdin en kısa zamanda düşünüyorum bastosist olmasını senmi istedin onda şans dahamı yüksek fiyatı aynımı senin yumurta donasyonumuydu Berk beyde olmuştun sanırım negüzel bide ikiz olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?