Kendimden haber vermeyi unuttum :) benim bebiş iyi çok şükür. 3.ayımız bitti psikolojik olarak biraz daha rahatladım. Cinsiyet konusunda her defasında bizi yanıltıyor. Doktorumuz en son kız dedi ama hala emin olamıyor. Karnım 2,5 aylıkken çıkmaya başladı. Şu an hamile olduğum bariz belli ve bu beni çok mutlu ediyor. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Tek sıkıntım migren. 4 -5 gün süren ağrılarım oluyor. Ataklar esnasında burnum kanıyor, istifra ediyorum vs. Bugün de raporluyum mesela. ağrı geçtikten 2 gün sonra tekrar bAşlıyor bu da beni biraz yoruyor. Doktorlar önümüzdeki ay atakların azalacağını söyledi. Benim Tek endişem ataklar sırasında o kadar yorgun düşüyorum ki. Bebeğim zarar görür diye korkuyorum. 1 ay sonra bu da geçerse herşey daha keyifli olacak. Benden haberler böyle arkadaşlar. Cinsiyeti kesinleştiğinde haber vereceğiz. Öpüyoruz sizi :)
merhaba ruzgarselin,
Seninle 1 hafta aramiz var sanirim. Ben 14+5 Teyim. Halen sabah aksam pregestron jel kullaniyorum. Doktorum 16. haftaya kadar kullanacagiz dedi.Herhangi bir risk yasamadim sukur.Ama ben bu ilactan bayagi bunaldim. Meragim su: sen crione jeli biraktin mi biraktinsa ne zaman biraktin?
Eki Görüntüle 557526 Eki Görüntüle 557527 Eki Görüntüle 557528 Eki Görüntüle 557529evetttt kızlarr sonunda bugün kan tahlil yapıldı ve P O Z İ Tİ F:)))
arkadaşlar
canım tebrik ederim allah mutluluğunu daim etsin inşallah...
ne zaman başlayacaksınız tedaviye, ben önümüzdeki hafta başlayacağım yani kıbrısta olacağım..ben hiç kımseye danişmadan sormadan sorgulamadan ?? Fridevs hanım dedim..vaktiiz varsa bilgi vermek adına 2 aralıkta istanbulda olacağım size not yazabilirim. Karar verme aşamasında belki yardımcı olur
Rüzgarselin çok teşekkür ederim bilgi için, bu aşamalara geldikten sonra riske atamam zaten.aklıma da kötü birşey getirmiyorum.
tress06 evet ikizlere hamileyim, daha önce yazmıştım benim doktorum da Berk bey, çok da memnun kaldım, senin için de hayırlısı olsun ne zaman düşünüyorsun.
theo benım gıtmeme daha. Var mart gıbı dusunuyorum o zamana kadar senınde pozıtıf sonucunu goruruz ınsallah gelısmelerını takıp edıcem canıım
Arkadaslar Kafam merkez konusunda cok karisik .....biliyorum nasip olacaksa her yerde rabbim nasip eder AMA iste genede bazi gel gitler yasiyoruz berk beyde deniycem AMA fridevs hanimda aklimi karistiriyor offf
seni cook iyi anliyorum..sanirim ben firdevs hanima gitcem..bugün asistaniyla görüstüm uzun uzun....vallahi diyorlarki, sene sonu/sene basi transfer olabilirmis..sasirim bu kadar cabuk nasil olur ya...arkadaslar bilgilerinize ihtiyacim var............
Arkadaslar bu progestan yumuşak kapsüllerden kullanan oldu mu?ben vajinal yoldan kullanıyorum ama prospektüsünde içilir yazıyor,benim doktorum bu şekilde kullanmamı söyledi ağızdan alınıncada aynı etki değil mi acaba böyle kullanınca hep birikip birikip dışarı akıyor.
İnşallah cidden çok heyecanlıyım. Nefes bile alamıyorum akşamları nedense.. Hayır yani ne olacak tutacak veya tutmayacak ucunda ölüm yok ki demi.?Ama işte sanki göğsüme öküz oturuyor.Her yerler dar geliyor ne iş ne ev ne dışarısı ne içerisi.Sİgarayida bıraktım tam oldu.
Herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum.
Ben şimdi göğsümdeki öküzü kaldırmaya çalışayım...
Evet benimde günde 3 kere 8 saatte bir ama dışarı çıkınca acaba içerde yeterli kalıyor mu yoksa dışarı mı çıkıyor hepsi diye endişe ediyorum. Bende elimde ayna zor bela itebildiğim kadar itiyorum sonrada 1 saat yatıyorum akmasın diye ama gece bile akıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?