Arkadaslar benim sancim var insallah kotu bisey olmaz birde merak ediyorum hayirlisiyla gebe kalirsam normal gebelik gibimi takip ediliyoruz mesela testler varya 2-3 lu testler yasa gore hesaplaniyor ben 43 yasindayom donöR 22 ne yapocaz bilen vai
38 yaşındayım.son yaptırdığım.blastı.bunları yazıyorum.cünki cok fazla ümitlen meyin benin gibi.artık hic bir şeye inanmıyorum.heyecanın kalmadı.cok yorgunum en son bana 80lere varan şans verdiler.haksızmıyım.eşimden son bir şans istedim.başka merkezde yapalım .diye o kabul etmedi.artık asladiyor.düşüncek olursan zatenbizim genetiğimize sahip olmayacaktı siz ne dersiniz kızlar.
seni cook iyi anliyorum..sanirim ben firdevs hanima gitcem..bugün asistaniyla görüstüm uzun uzun....vallahi diyorlarki, sene sonu/sene basi transfer olabilirmis..sasirim bu kadar cabuk nasil olur ya...arkadaslar bilgilerinize ihtiyacim var............
Somtik, seninle ilgili bilgiyi hatırlayamadım((
Bugünmüydü testin yani??
Nerede denedin ve denemenin sonucu kötü diyentutunacak bir dal arayışını anlayışla karşılıyorum ama genetik benden senden muhabbetini biz çoktan aştık. Bence sende çoktan aşmışsınki denemeleri yapmışsın..
Biraz sakinleşş.. Nefes al.. Ağla tepin ama denemekten vaz geçme derim,,,
Yanındayız unutma
Arkadaslar degerim 44,6 çıktı şuanda bebeğim benimle ama burdaki doktorum moralimi bozdu degerin çok yüksek değil inşallah durur dedi(( sevincim kursagımda kaldı
herkese merhaba arkadaşlar,
bilginisa, kalimeroya yazdığın şiirden çok etkilendim ve gözlerim doldu, bende tedaviden hemen sonra bebeğime(bebeklerime ) özel bir yazı yazmıştım ve olacağına inanmıştım, çok şükür şuan 12. haftada ikizlerime hamileyim.
senin ve anisha nın güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum.
moonrose hayırlı doğumlar canım, bebişin sağlıkla gelsin inşallah
rüzgarselin seninle aynı zamanda tedaviye girdik sanırım,umarım migren sorunun en kısa zamanda geçer. Benimde bulantılarım çok yoğun ama geçecek, bebeişlerimi okadar uzun zamandır bekledimki bunlar bile beni mutlu ediyor.
Tedaviye hazırlanan arkadaşlara da bol şans diliyorum, ve bol bol dua ediyorum.
Tecrübeli arkadaşlara bende birşey sormak istiyorum, bu hafta ikili tarama için kan verdim, doktorum özellikle ikiz gebeliklerde ikili tarama nın çok iyi sonuç vermeyeceğini fakat diğer ölçümlerle birlikte hareket edeceğimizi belirtti ve amniyosentez in riskli olduğunu belirtti, ve kararı bana bıraktı, amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum, sizler bu konuda ne yaptınız, paylaşırsanız çok sevinirim
Arkadaslar degerim 44,6 çıktı şuanda bebeğim benimle ama burdaki doktorum moralimi bozdu degerin çok yüksek değil inşallah durur dedi(( sevincim kursagımda kaldı
Arkadaslar degerim 44,6 çıktı şuanda bebeğim benimle
YAŞASIN HADİ OYNASIN KIZLAR
Eki Görüntüle 558246 Eki Görüntüle 558247 Eki Görüntüle 558248 Eki Görüntüle 558249
bilginisa hayırlı olsun canım sonucun ama ben senin sonucun daha yüksek gibi hissediyorum.:))) umarım daha yüksektir ve ikiz bebeklerin olur...
38 yaşındayım.son yaptırdığım.blastı.bunları yazıyorum.cünki cok fazla ümitlen meyin benin gibi.artık hic bir şeye inanmıyorum.heyecanın kalmadı.cok yorgunum en son bana 80lere varan şans verdiler.haksızmıyım.eşimden son bir şans istedim.başka merkezde yapalım .diye o kabul etmedi.artık asladiyor.düşüncek olursan zatenbizim genetiğimize sahip olmayacaktı siz ne dersiniz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?