Eki Görüntüle 557526 Eki Görüntüle 557527 Eki Görüntüle 557528 Eki Görüntüle 557529evetttt kızlarr sonunda bugün kan tahlil yapıldı ve P O Z İ Tİ F:)))
arkadaşlar
Çoktebrik ederim Allah tamamına erdirsin. Nazarlardan korusun. Sonuç rakkam olarak nedir?
evetttt kızlarr sonunda bugün kan tahlil yapıldı ve P O Z İ Tİ F:)))
Hayırlı olsun bilginisa :) mutluluğun daim olsun, kucağına almak nasip olsun tebrik ederim :)
Arkadaslar Kafam merkez konusunda cok karisik .....biliyorum nasip olacaksa her yerde rabbim nasip eder AMA iste genede bazi gel gitler yasiyoruz berk beyde deniycem AMA fridevs hanimda aklimi karistiriyor offf
evetttt kızlarr sonunda bugün kan tahlil yapıldı ve P O Z İ Tİ F:)))
Doktorum çok titiz bir yığın şey saydı riskleri, yasakları vs. falan.
progesreranım düşük. fitil kullanıyordum bunun yanında haftada iki iğne progestaran takviyesi yapılacak
cumartesi beta hcg tekrarı, ayın 30 da ultrasonla bakacak.
dur bakalım keseyi ve kalp atışını görmeden bir şey demem diyor ..
Allahıma şükürler olsun 16 yıl sonra pozitifi gördüm ya nasıl sevinçliyim . kucağıma almakta nasip olsun.
Sıra Anisha, özlembarış ve diğer arkadaşlarımda...
oyyy oyyyy kızlar bu pozitif olayı bile yetiyor insana.
hcg 70 di .. katlanır günden güne inşallahhh
çalsın sazlaaaarrrr :)))
Merhaba Anisha,
Sanıyorum test sonucunu bekliyorsunuz, hayırlısı olsun, inşallah olumlu haber alırsınız, çok mutlu olacağım sizin için.
Ben bugünlerde yine ağır depresyondayım. Sabah kalktığımda öyle bir his geliyorki benim asla çocuğum olmayacakmış gibi. O kadar kuvvetli geliyorki bu his, allah bana mesaj mı iletiyor, boşuna uğraşmayayım diye düşünüyorum
İrem hanım mı görüşüyor sizinlebeni o aradı süreklide
Daha once denemismiydin . inan Su aralar bende ayni gel gitleri yasiyorum. Havalardan kaynakli sanirim. Umuda sarilmaliyiz sanirim .Allah maddi manevi guc versin canimm
bilginisa tam ben yazarken sonucunu yazmışsınn, çoook sevindim çook, hayırlısı olsun, darısı tüm isteyenlere
Ben once direk fridevs hanimi aramistim daha sonra irem hanim Beni aradi konustuk. Ben ilkini berk beyde denemistim. Esimde berk beyde devam edelim diye israr ediyor.ne yapicagimi bilemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?