evet Lalitacım blastosist olmasını özellikle istedim çünkü başarı şansı mutlaka daha yüksek oluyor , onlar 3.gün veya 5. gün arasında çok fark olmadığını söylesede ben ısrar ettim, buradaki doktorum da blastosist olmasını istedi . bizde toplam 7 yumurta toplandığını belirttiler, gittiğimiz gün sperm verildi. 5. güne geldiğimizde zaten 3 tanesinin en iyi olduğu belirtildi,kalan embriyoları sorduğumda ise ; geçen zaman içinde kalan 4 embriyonun diğerleri kadar iyi olmadığını bu nedenle dondurma yapılamayacağını belirttiler.
zaten güvenmekten başka yapacak birşey yok,embriyo transferinde 3 mü 4 mü transfer yapalım diye sordular, çoğul gebelik riski nedeni ile 3 tanesine karar verdik.Bu arada bizim de eşim de spermler sayı ve morfoloji bakımından zayıftı gitmeden önce onuda konuştum spermlere özel bir işlem uyguluyorlar belki duymuşsundur imsi tekniği ve sorun olmayacağını belirttiler, çok şükür herşey yolunda tüm bunlar için ekstra bir ücret ödemiyorsun fakat 5.gün transferi istersen 2 gün daha fazla kalman gerekiyor.bu durumda 300 eur civarında konaklama için fazla ödeme yapıyorsun
Arkadaslar degerim 44,6 çıktı şuanda bebeğim benimle ama burdaki doktorum moralimi bozdu degerin çok yüksek değil inşallah durur dedi(( sevincim kursagımda kaldı
Verdiğin bilgiler için çok sağol canım imsi yöntemini tüp bebekte 1.ve 2.denemede eşime uygulamışlardı onlarda sorun olmayacağını söylemişlerdi.bende Berk beyle embriyoların blastosist olması konusunda konuşucam.bana telde 4500 euro,konaklama yol hariç dediler seninde öylemiydi.5günmü yoksa 7günmü kaldınız anlamadım konaklama ve yol ücretini sizmi verdiniz yoksa paketin içindemi veya o nekadar tuttu?
Selam , yukarıdaki kalma ve yolculuk ücreti çok pahalı geldi bana. Firdevs hanım yardımcısı irem hanım 4500 euro +600 tl otel parası dedi. Otellerin yıldızında mı problem var.?Lalita doğru söylemişler ben toplam 5.800 eur hastaneye verdim 4500 eur hastane 1.000 eur da 5 günlük konaklama + 2 kişi yol masrafları idi biz 2 gün fazla kalınca +300 eur fazla ödedik, 7 gün kaldık.
1.300 eur kısmını kalacak yeri ve uçak biletlerini kendin ayarlayabilirsen daha ekonomik hale getirebilirsin belki bazıları öyle yapıyor merkezin genelde 5 yıldız otellerle anlaşması var.otelden merkeze ulaşımları da kendileri organize ediyor.
benim sana tavsiyem gitmeden önce bulunduğun yerde tüp bebek konusunda deneyimi olan bir doktor ile iletişime geçip seni hazırlaması konusunda destek alman olacak,tedavinin öncesi ve sonrası için iyi olacaktır.
Eslemsena hoşgeldin, umarım tez zamanda bebeğine(bebeklerine ) kavuşursun, seçeceğin merkez sperm konusunda sizi mutlaka bilgilendirir diye düşünüyorum , onlarda başarı şanslarını riske atmak istemeyeceklerdir.
Arkadaslar iyiki bu forma üye olmuşum inanın bugün bunu daha çok hissettim. Bana o kadar moral verdiniz ki anlatamam, ispanyadaki doktorumda hiç olumsuz bişey söylemezken buradaki doktorum hemen düşük olabilir dış gebelik olabilir diye büyün kötü senaryoları saydı sinir oldum . Ama bana çok moral verdiniz sağolun,cuma tekrar test yaptıracağım inşallah degerim yükselmiş olur .
Selam , yukarıdaki kalma ve yolculuk ücreti çok pahalı geldi bana. Firdevs hanım yardımcısı irem hanım 4500 euro +600 tl otel parası dedi. Otellerin yıldızında mı problem var.?
600 tl değil euro olarak biliyorum......... Sevgiler...........
Arkdaslar,
fikrinizi almak isterim...donör un uyrugu sizin icin önemlimi..yani kibris da cok yabanci donör ler de varmis..
merak ettim fikirlerinizi. tesekkürler simdiden
Selam Theo, sen sanirim haftaya Kibrisa gidiyordun, yanilmiyorsam..Sende demi Dogusa gidecektin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?