Arkadaşlar,
Kıbrıs yumurta donasyonu yaptıranlarda aşamalar nasıl oluyor? Donör seçimi için de mi Kıbrıs a gitmek gerekli? Transfer öncesi neler yapılmalı?
Yardımcı olursanız sevinirim
Aramıza hoş geldin arkadaşım
En güzel yardımcı 2016-17 başlayarag okuduğun ve not alacağın bu sayfadır
Çok şey bilicen ve bu tedavide daha bilgili olucan
İnşallah güzel sonuç al tedaviden

Merhaba sende hoşgeldin.İlk olarak İnterneten kıbrıs donasyon yaptıran yerler diye araştırıp, tek tek konuşuyorsun onlar seni bilgilendiriyor sonrasında içine sinen bir merkezi seçip orayla devamediyorsun orası seni telefondan yönlendiriyor donör seçimi için oraya gitmene gerek yok çünkü yüzlerini biz görmüyoruz sana WhatsApp tan donör özellikleri olan bir liste gönderiyorlar sen istediğin özellikleri seçip bildiriyorsun onlarda sana istediğin özelliklere uygun 5 adet seçenek sunuyorlar onlardan 1 tanesini seçip o kişi üzerinden hareket ediyorlar transver öncesi bazı kullanman gereken ilaçlar var onlar yönlendiriyor seni ve donörü hazırladıktan sonra çağırıyorlar ve tam 5 gün içerisinde bu işi hallediyorlar yani toplamda 5 gün kıbrıs'ta kalıyorsun.inşallah yardımcıbolabikmişimdir arkadaşım.

Gözünüz aydın. Analı babalı büyütün kuzuları

Donor seciminde en onemli kriter canli saglikli dogum yapmis olan diye talepte bulundum.
Bu durumda sence cok fazla merkezde cok fazla donasyon yapmis biri mi olur?
Donor tercihi icin gidecegim merkezde hic yumurta vermemis biri mi olmali?
Canım bence doğru şekilde talepte bulunmussun. Verdiği yumurtalardan sağlıklı gebelik olmus veya hali hazirda kendi çocuğu olan donorler seni sağlıklı bir gebelihe götürme olasılığı en yüksek donorler oluyor. Merkezler buna zaten fikkat ediyorkar ama senin ekstra belirtmen bence iyi olmuş. Biz de hem Cekya'da hem Kıbrıs'ta bu şekilde istemiştik. Donor havuzu Kıbrıs'ta ki tüm merkezler için aynı olabilir de olmayabilir de. Bunu malesef bilemiyoruz. Çok da önemli değil bence. Sen talebini bu şekilde yaptığın için zaten gideceğin merkezde hic yumurta vermemis birini donor olarak yonlendirmezler. Merkezler icin donor havuzu ortak olabilir ama sağlıklı gebelik bilgisi gizli bir bilgidir. Bir merkezde yumurtasiyla sağlıklı gebelik elde edilmiş bir donorun bilgisi öbür merkezde olmaz. Sadece kendi hastaları üzerinden sağlıklı gebelik verileri vardır ellerinde. Dolayısıyla sen sağlıklı gebelige ulasmis bir donor istediğin için merkezde mutlaka daha önce yumurta vermis olmali donor. Bence doğru kriterde donor istemissin. Gerisine takilma. Biraz rahatla

Hayırlı olsun güle güle büyütün çocuklarınızı

Çook Teşekkürler arkadaşım araştırma yaptım Dr Halil ibrahim tekin en iyisi diye yorumlar var şubat gibi başlamayı düşünüyorum.

Çook Teşekkürler arkadaşım araştırma yaptım Dr Halil ibrahim tekin en iyisi diye yorumlar var şubat gibi başlamayı düşünüyorum.
Hangi merkeze gidersen eğer ınsallah hayırlı sonuçlar alırsın canim

Kızlar sonuçlarım çıktı bugün tekrar kan testi istedi doktor
8.Gün 186
10.Gün 495
12.Gün 954
14.Gün 3300
Korktum yüksek çıkınca dış gebelik olur mu diye
Ama öyle olsa 1200 falan çıkardı dedi iki doktorda ikiz olma ihtimali yüksekmiş çok şükür Rabbime şimdi dualarım sizinle Allah sizede biran önce yaşatsın İnşallah bu duyguyu burdaki kızlardan güç ve destek almasam gidemezdim Kıbrısa allah hepinizin gönlüne göre versin

Hayirli olsun insallah sonuna kadar böyle guzellikle gider bebislerinizi kucağıniza alırsınız

Şahaneeeee Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Çoook çook güzel bir haber, Allah analı babalı büyütsün inşallah. çoook sevindim inanın gerçekten çok sevindim.

Hayirli olsun cnm rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin

darısı ay sonu bana inşallah

Hayırlı olsunn darısı basımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…