- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
benim mki spremde sıkıntı olduğundan benim kendi yumurtam mecburm bırakmam lazım ama tabikdide anne olmak allahım yüzümeüze baksınne guzel ne mutlu sıze. irade meselesi kafada bıtıyor bırazda. ama ben cok keyıf alıyorum. yanı sıgara olmadan kahve ıcmek anlamsız gelıyor saçma ama.kendimi şartladım. transfer olana kadar içicem transfer olduğum gun bırakıcam. hamileyken asla ıcmem esımde ızın vermez. zaten kendımde vicdanen bebeklerime keyfim için zarar veremem.
benim bildiğim şuan herkes kıbrısa yoğunlaşmış durumdaarkadaşlar aranızda batuma gidecek olan var mı
benim bildiğim şuan herkes kıbrısa yoğunlaşmış durumda
[/QUOT
inşaallah herkes umduğuna nail olsun canım şu an batum kapıları kapalı 15 kasımda seçim varmış bakalım nasıl olacak
ayyy çok şükür rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsinKızlar 10 gün degerim 500 : 80 sonunda yılmadım basardım galibaaRabbim de hepinizin gönlüne göre versin bana cok dua ettiniz cok yardımcı oldunuz
ayyy çok şükür rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsinson zamanlarda maşallah çok güzel haberler alıyoruz rabbim kımsenin kucağını boş bırakmaz inşallah kendi adıma da çok heyecanlanıyorum donasyona başlamak için ama şu covıt ve benim myom durumum biraz erteliyor malesef bir de yaşımdan dolayı çok endişe ediyorum daha dogrusu eşim endişe ediyor ya sana bir şey olursa diye ...
hamile kalanlar için çok seviniyorum inanın kendımmiş kadar heyecan ve mutluluk duyuyorum kendi adıma da umutlanıyorum...dualarım senin ve diğer arkadaşlarımız için
Aminn canımm benimm inşallah darısı basınızaa inşallahayyy çok şükür rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsinson zamanlarda maşallah çok güzel haberler alıyoruz rabbim kımsenin kucağını boş bırakmaz inşallah kendi adıma da çok heyecanlanıyorum donasyona başlamak için ama şu covıt ve benim myom durumum biraz erteliyor malesef bir de yaşımdan dolayı çok endişe ediyorum daha dogrusu eşim endişe ediyor ya sana bir şey olursa diye ...
hamile kalanlar için çok seviniyorum inanın kendımmiş kadar heyecan ve mutluluk duyuyorum kendi adıma da umutlanıyorum...dualarım senin ve diğer arkadaşlarımız için
yaa o dert bendede var naptiysam birakamadim bir ara birakmistim ilk transferden önce sonra negatif olduğunu öğrendiğim dakka başladım geri sinirimden içtim birakamiyoyurum maalesefkibu sigara işini ne yapıcaz bılmıyorum. bende cok içiyorum ya bırakamıyorum da
Süper tebrikler sağlıkla gelsin İnşallahKızlar 10 gün degerim 500 : 80 sonunda yılmadım basardım galibaaRabbim de hepinizin gönlüne göre versin bana cok dua ettiniz cok yardımcı oldunuz
Bana kızacaksınız ama ben bırakmadım ya hala içiyorum her içtiğimde vicdan azabından kıvranıyorum ama yinede bırakamadım hala ama bırakacağım kesinHanımlar bir de şöyle düşünün anne olmak mı, sigara içmek mi? Anne olmaya engel bir şey bu o yüzden bence hızlıca bırakılabilir. Ben anne olmak istiyorum dediğim gün bırakmıştım. 10 sene oldu hala uğraşıyorum anne olmak için ama hem kendime hem de bebeğime böyle bir iyilik yapmıştım vakti zamanında iyi ki de yapmışım. Hayatın tadına vardım, yemeklerin, içeceklerin.... her şeyin tadı meğer ne kadar güzelmiş yıllarca bilememişim. Bu arada elbette kilo aldımama her kilonun keyfine vara vara aldım
Ben de normalde sigara kullanıyorum ama kıbrısa gittigimde su makina sigarasından aldım daha az zararlı demişlerdi onuda bırakacagımda tek tük ondan içiyorumBana kızacaksınız ama ben bırakmadım ya hala içiyorum her içtiğimde vicdan azabından kıvranıyorum ama yinede bırakamadım hala ama bırakacağım kesin
Harikaaaaaa perfect canim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallahhh çok sevindimmmmm❤❤❤❤❤Kızlar 10 gün degerim 500 : 80 sonunda yılmadım basardım galibaaRabbim de hepinizin gönlüne göre versin bana cok dua ettiniz cok yardımcı oldunuz
ben her bırakmayı denediğimde pes ettim içtim nasıl birakacagimim hakkındada hiç bir bilgim yokBen de normalde sigara kullanıyorum ama kıbrısa gittigimde su makina sigarasından aldım daha az zararlı demişlerdi onuda bırakacagımda tek tük ondan içiyorum
Amin inşallah canımmmHarikaaaaaa perfect canim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallahhh çok sevindimmmmm❤❤❤❤❤
Çok güzel sonuç susu ikizler geliyoooorKızlar 10 gün degerim 500 : 80 sonunda yılmadım basardım galibaaRabbim de hepinizin gönlüne göre versin bana cok dua ettiniz cok yardımcı oldunuz
Asistanı ile görüştüm henüz dönüş yapmadılar canım. Sanırım orda tedavi olmayacağım. Burdaki doktorun teklifide o yönde. Başka bir merkezde başlayalım dedi.Elfin88 cnm ne yaptın kac gündür göremıyom senı. Görüstünmü sevket beyle ? Klınıgın ne söyledıgını cok merak edıyorum
bu sigara işini ne yapıcaz bılmıyorum. bende cok içiyorum ya bırakamıyorum da
kız olur mu öle şey gerçi o kadar derdimizin içinde bize yoldaş olan bir varlığı hayatımızdan çıkarmak zor geliypr
Kızlar 10 gün degerim 500 : 80 sonunda yılmadım basardım galibaaRabbim de hepinizin gönlüne göre versin bana cok dua ettiniz cok yardımcı oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?