Asistanı ile görüştüm henüz dönüş yapmadılar canım. Sanırım orda tedavi olmayacağım. Burdaki doktorun teklifide o yönde. Başka bir merkezde başlayalım dedi.
Amin cnm cok tsk ler dualarım seninle inşallah senden de aynı seyi duyacagızÇok güzel sonuç susu ikizler geliyoooor
Allah kucağına almayı göstersin
Mavimercan çok geçmiş olsunMerhabalar,
Ben de sizler gibi bebek sahibi olmak İçin uzun süredir gücümü topladıkça belirli aralıklarla uğraşıyorum. Eşim azopsermi ve son çare sprem donörü kullanmayı düşünüyorum. 46 yaşında yumurtalarımı döndürdüm. Yaşım 48. Bu yaşlarda sperm donörü kullanarak hamile kalanınız oldu mu fikirlerimize çok ihtiyacım var
Senin için hayırlısı olsun bende herşeyi araştırdım hastanemi donörümü seçtim başlayacaktım son anda pandemi artışı çok olunca erteledim şuan nisan mayıs gibi Allah izin verirse inşallahÇook Teşekkürler arkadaşımaraştırma yaptım Dr Halil ibrahim tekin en iyisi diye yorumlar var şubat gibi başlamayı düşünüyorum.
Bana kızacaksınız ama ben bırakmadım ya hala içiyorum her içtiğimde vicdan azabından kıvranıyorum ama yinede bırakamadım hala ama bırakacağım kesin
Birak cnm benim bi arkadaşım var mayista dogum yapti ilk cocukta bisey olmadi diye ikincide de içti sigara şimdi cocukta bi sendrom çıktı adını hatirlamiyorum surekli hastanedeler kiz perişan oldu Allah esirgesin sende bebeğini düşün sakin icmeBana kızacaksınız ama ben bırakmadım ya hala içiyorum her içtiğimde vicdan azabından kıvranıyorum ama yinede bırakamadım hala ama bırakacağım kesin
Kızlar 10 gün degerim 500 : 80 sonunda yılmadım basardım galibaaRabbim de hepinizin gönlüne göre versin bana cok dua ettiniz cok yardımcı oldunuz
aaynı dertlerde muzdaribiz faket şöyle diyim 46 yaşında dondurduğun yumurtaaların kalitesine baktırdın mı yoksa sadece dondurdun mu önemli olan bu eğer kalitesi çok iyi durmdaysa kendi yumurtanla birkez denemni isterim ha baktırmadıysan bir an önce baktır yok oraya güvenerek hareket eder ve yılar geçince araya giden hem paran hemde boşuna beklettiğin umutların olur. bence onları kontrol etikten sonra sprem donörüne başla bacımMerhabalar,
Ben de sizler gibi bebek sahibi olmak İçin uzun süredir gücümü topladıkça belirli aralıklarla uğraşıyorum. Eşim azopsermi ve son çare sprem donörü kullanmayı düşünüyorum. 46 yaşında yumurtalarımı döndürdüm. Yaşım 48. Bu yaşlarda sperm donörü kullanarak hamile kalanınız oldu mu fikirlerimize çok ihtiyacım var
Darısı başıma canim bırakmak içininşallah bırakırsınız. şöyle bir şey deneseniz; mesela ben sigara içerken elime yüzüme sinen kokudan son derece rahatsız oluyordum, sürekli kolonya ile temizlelemeye çalışıyordum artık bıkmıştım bu işlemi yapmaktan. etrafımda sigara kullanmayan kadınlardan mis gibi parfüm kokuları gelirken benden sigara kokusu gelmesi de hiç hoşuma gitmiyordu. güzel kokmak kadın gibi kokmak ne güzel diyordum kendime, böyle böyle kendimi sigaradan uzaklaştırmaya çalışıyor ve beynimde bitirmeye uğraşıyordum . Sonuç başardım :)
HAYIRLI olsun.çok sevindim darısı burdaki herkese ve bana olsun inş.deger artışını takip edecenmı kese yı görmeye 1 hafta sonramı gıdecem.bıde sende yerleşme kanaması oldumuKızlar 10 gün degerim 500 : 80 sonunda yılmadım basardım galibaaRabbim de hepinizin gönlüne göre versin bana cok dua ettiniz cok yardımcı oldunuz
Amiiiiiinnn❤❤❤❤❤❤Çok çok sevindim, sağlıkla kucağına al inşallahbize de dua et sizin dualarınız kabul olurmuş. İnşallah hepimizin bu rüyası gerçek olur
Dönmemeleri benim de kafamı karıştırdı. Ben dönselerde başka bir merkezde olmak istiyorum artıkHakkınızda hayırlısı cnm inşallah dönmemeleri kafamı karıstırdı . Dılerım bu son tedavın olur yavrularını kucagına alırsın❤
Tabiki kalabilirsin. 60 yaşında bile anne olan var. Ümitsizliğe kapılma lütfen,Merhabalar,
İnşallah canım darısı hepinizin basınaHAYIRLI olsun.çok sevindim darısı burdaki herkese ve bana olsun inş.deger artışını takip edecenmı kese yı görmeye 1 hafta sonramı gıdecem.bıde sende yerleşme kanaması oldumu
Darısı başıma canim bırakmak için
Canımsın. bu defa bırakacağım herşey beyinde bitiyormuş kesin kararımı verdim canim❤❤❤❤❤❤❤❤İnşallah canım, biraz çabalamayla başaracağına inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?