Maşşallah allah nazarlardan korusun ınsallah böyle gider böyle güzel gitsin ınsallah rabbim saglicakla kucağına almayı nasip eylesin ınsallah ❤❤❤❤❤❤Kızlar sonuçlarım çıktı bugün tekrar kan testi istedi doktor
8.Gün 186
10.Gün 495
12.Gün 954
14.Gün 3300
Korktum yüksek çıkınca dış gebelik olur mu diye
Ama öyle olsa 1200 falan çıkardı dedi iki doktorda ikiz olma ihtimali yüksekmiş çok şükür Rabbime şimdi dualarım sizinle Allah sizede biran önce yaşatsın İnşallah bu duyguyu burdaki kızlardan güç ve destek almasam gidemezdim Kıbrısa allah hepinizin gönlüne göre versin
Aminnnnnnn insallahhhh rabbim seninde yüzünü güldürsün ınşallah bebek haberleri çoğalsın sayfamızda ❤❤❤darısı ay sonu bana inşallah
Maşşallah allah nazarlardan korusun ınsallah böyle gider böyle güzel gitsin ınsallah rabbim saglicakla kucağına almayı nasip eylesin ınsallah ❤❤❤❤❤❤
AminnnnnHayırlı olsunndarısı basımıza inşallah
Ayyyy İnşallah cnmdarısı ay sonu bana inşallah
Aminnn cnmHayirli olsun cnm rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin❤
Amin cnm allah isteyen herkeze nasip etsinŞahaneeeee Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Amin cnm teşekkürederimHayirli olsun insallah sonuna kadar böyle guzellikle gider bebislerinizi kucağıniza alırsınız ❤❤❤
Yenibahar artık ilk derin nefesini ala bilirsinKızlar sonuçlarım çıktı bugün tekrar kan testi istedi doktor
8.Gün 186
10.Gün 495
12.Gün 954
14.Gün 3300
Ama öyle olsa 1200 falan çıkardı dedi iki doktorda ikiz olma ihtimali yüksekmiş çok şükür Rabbime şimdi dualarım sizinle Allah sizede biran önce yaşatsın İnşallah bu duyguyu burdaki kızlardan güç ve destek almasam gidemezdim Kıbrısa allah hepinizin gönlüne göre versin
Darısı sana susuHayırlı olsunndarısı basımıza inşallah
İnşallah zazacım darısı hepimizeDarısı sana susu
Kan testin ne zaman
Canim ınsallah güzel haberlerini aliriz❤❤❤❤❤❤❤❤❤İnşallah zazacım darısı hepimizenormalde 15 ekim de yarın 10 günüm yaptırıcam kan testi cesaret gelirse ☺
İnşallah canımCanim ınsallah güzel haberlerini aliriz❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Canım zazam çokk çokk teşekkür ederim sana sıkılmadan bunalmadan hepimize sabırla cevap verdiğin yardımcı olduğun için İnşallah seninde güzel haberlerini alacağız eminim bunaYenibahar artık ilk derin nefesini ala bilirsin
Allah tamamına erdirsin kuzum
Çok şükür
Aminn güzel haberlerini bekliyoruzdarısı ay sonu bana inşallah
Allah analı babalı büyütsün ne güzel umut oluyor böyle msjlar bizeHerkese merhaba uzun zamandır buraya bakmıyordum dilerim hepinizin dileği grrçek olur. Ben de çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ikizlerim var şimdi bir kız bir erkek çok mutluyum Allah ıma şükürler olsun başta zor oldu erken doğum yaptım falan ama atlattık. Ne olur siz de umudunuzu kaybetmeyin yüce rabbim herşeye kadir.... Sevgiyle kalın....
Rabbim ınsallah yüzünü güldürsün dualarimİnşallah canım
İnşallah yarın seninde güzel haberini kutlarızİnşallah zazacım darısı hepimizenormalde 15 ekim de yarın 10 günüm yaptırıcam kan testi cesaret gelirse ☺
İnşallah kuzumCanım zazam çokk çokk teşekkür ederim sana sıkılmadan bunalmadan hepimize sabırla cevap verdiğin yardımcı olduğun için İnşallah seninde güzel haberlerini alacağız eminim buna
Kızlar sonuçlarım çıktı bugün tekrar kan testi istedi doktor
8.Gün 186
10.Gün 495
12.Gün 954
14.Gün 3300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?