Ben ctesi günü kendi Drdan hariç başka dr gittim.
Bülent Baysala yine yumurta görülmedi.
2 ay olacak cyclo hap kullanmayı kesmiştim belki kendi kendime relg görürüm diye ama malesef olmadı.
Dr hapı kesme Bi cok kadın menepoz döneminde cyclo hap ile bile gebe kalabiliyor dedi yani 1 tane yumurta bile şans olduğunu söyledi.
Eğer ki zamana bırakmak istemezsen donasyon dedi kendisi de..
Bende gidene kadar kendimi hazırlamak istiyorum.
Nature suprema Omega, coenzyme sipariş verdim kendime... Eşimede voonka for men vitamin aldım.
En önemli etken sigara onuda bıraktım 2 gündür. Ve sağlıklı beslenme, asitli içecekleri kestim doğal portakal sıkıyorum içiyorum vs..
Emek olmadan hiç bişey olmaz kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum şimdiden

bacım bu niyete başlayınca kesmen lazımdı siğarayı çıkar hayatından bebegim geçi bu derdin içinde bir iki tane kaçamak yapan biriyim ama olsu n canımsın sağlıktan bebeklerimizden uzak durmamak için ona elveda

kızlar benim ilaçlar 8150 tuttu bir eczaende araya birlerini koydum 5550 ye kadar düşüldü bu vicdansızlar bizim o kadar mahrum olduumuz yrde bile ne kadar kar ediyorlarmış yarabim sen büyüksün

kızlar benim ilaçlar 8150 tuttu bir eczaende araya birlerini koydum 5550 ye kadar düşüldü bu vicdansızlar bizim o kadar mahrum olduumuz yrde bile ne kadar kar ediyorlarmış yarabim sen büyüksün
Malesef alacağınız her ilacı birkaç eczaneye sorun. Hormon ve vitamin takviyelerinde çok farkediyor. Bazı eczaneler fazla aldığı için uyguna verebiliyorlarmış yada bazı ilaçların tavan ve taban fiyatları var eczanelerin birçoğu tavan fiyata satıyor.

allah ıslah etsin ya gizli alyrum die sorduramam dedim bi kaç kişiye bu kadarmış dedim kime dediysem nerdeyse her sefrinde bin lira fark etti ilk sorduğumla alaqrında 3000 bine yakın fark var ya

Onun için şartları zorluyorum bacım
Sen hele kaçamak çok yapma

ayyyy canımmm Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşaahhh.dua et bize hamiş duası kabul olur..

kız olur mu öle şey gerçi o kadar derdimizin içinde bize yoldaş olan bir varlığı hayatımızdan çıkarmak zor geliypr

Hanımlar bir de şöyle düşünün anne olmak mı, sigara içmek mi? Anne olmaya engel bir şey bu o yüzden bence hızlıca bırakılabilir. Ben anne olmak istiyorum dediğim gün bırakmıştım. 10 sene oldu hala uğraşıyorum anne olmak için ama hem kendime hem de bebeğime böyle bir iyilik yapmıştım vakti zamanında iyi ki de yapmışım. Hayatın tadına vardım, yemeklerin, içeceklerin.... her şeyin tadı meğer ne kadar güzelmiş yıllarca bilememişim. Bu arada elbette kilo aldım ama her kilonun keyfine vara vara aldım

ne guzel ne mutlu sıze. irade meselesi kafada bıtıyor bırazda. ama ben cok keyıf alıyorum. yanı sıgara olmadan kahve ıcmek anlamsız gelıyor saçma ama.kendimi şartladım. transfer olana kadar içicem transfer olduğum gun bırakıcam. hamileyken asla ıcmem esımde ızın vermez. zaten kendımde vicdanen bebeklerime keyfim için zarar veremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…