Nick isminizden baya ortak noktamız olduğunu anlıyorum derdimiz aynı. Benden 6 yumurta toplanmıştı birimini kalitesi kötü 5 inin iyi demişlerdi. Sayı alından az ama kendi yumurtalarımı en azından denesem diye düşünüyorum. Senin denemelerin oldu mu biraz bahsedebiliriz misin

yok canım sftahhım hiçö olmadı tüp te donasyonda yapmadım i,nşallah ilkinde tutacak hakımızda hayırlısı eşimin rahatsızlığını 2018 eylülde öğrendim sonrada bıraktık araştırmayı devam ettirdim para harcamadım ama baya bi elim boş döndüm en sonda bu yola baş koyduk herkes eşim tedavi gördü rozi yapıcagımızı sanıyor o yüzden bu kadar bekledik yarın yada cumartsi inelere başlıyorum haftayada ordayım hayırlısyla benim ki böle senden nasıl

Son düzenleme:
yaşım 25 bu arada 23 yaşında öğrendim eşimin ragatsızlığını evlendikten 2 ay sonra test yaptık 5 ay sonra tese oldu geriside zaten malumun bekleme araştırma sonunda bu yola baş koyma hakımızda hayırlısı böyleymişki bu yol çıktı karşıma artı burada bu kadar yoladaş olucan iççinde rahat oluyor yaptığından utanmıyorsun. gizliyorsun çünkü evladının geleceği için seninle aynı derdi çekenler hatta çok şükür bari onları yaşamadım dediğim günleri gördüm. hamdolsun allahıma eşimle mutlusuyum ve sevyorum e düşünceli vicdanlı adam bir kere denememde izin verdi donmuş olursa trasferede onun allahtan gelen rahatsızlığı sadece bende saklı ama mutluyum denemedim dememk için yapıcam. şuan çalışıyorum evde ses aramayı bıraktım ama ilerde kapım çalınsaydı keşke demememk için denicem umarım ilk denemde tutarda allahım o güzel babalık duygusunu eşime tattırır. yegenlerinin saçlarını tararkenki mutluluğunu kendi evladında yaşar umarım. bizim olucak bizden bir parça olucak. allahım en kısa zamanda bu özlemi sonlandırıp kendi evladını kucağna aldırsın inşllah. bende onun vicdanlı yüreği sayesinde anne olucam eger katı olsaydı kaderime razı olurdum şükür iyi bir adama denk geldim allah ondan razı olsun . senin eşin nasıl bu yola baş koydu.

inşallah cnm bebişinle döneceksinn

donasyon için ne. Gibi kriter listesi gönderiyorlar?ben sadece ten renginiz lazım diye biliyordum

Hayırlı olsun transferiniz ınsallah güzel haber alırsınız olumlu sonuç olur insallah

Çok teşekkür ederiz verdiyiniz bu bilgi için
Size tüm kalbimle dua ediyorum Allah karnınızda olanları kucağınıza almayı nasip etsin

Odadan dışarı kendi başınıza çıka bildinizmi?
Hangi otelde kaldınız?
Ücretide yaza bilirmisiniz?

donasyon için ne. Gibi kriter listesi gönderiyorlar?ben sadece ten renginiz lazım diye biliyordum
Saç rengi, düzmü dalgalımı, göz yapısı rengi,iri gözmü çekik gözmü, boyu, tipi, yaşı, eğitim seviyesi, ilgi alanları, dini tercihleri, ırkı, ülkesi vs. aklınıza gelebilecek bir çok kriter var

Odadan dışarı kendi başınıza çıka bildinizmi?
Hangi otelde kaldınız?
Ücretide yaza bilirmisiniz?
Odadan çıkmaya müsaade etmiyorlar, özel izinle hastaneye gidip geldik, ulaşımı hastane ayarladı
Çok teşekkür ederiz verdiyiniz bu bilgi için
Size tüm kalbimle dua ediyorum Allah karnınızda olanları kucağınıza almayı nasip etsin
Amin, çok teşekkür ederim,hepimizin kucaklar dolar inşallah

Katılıyorum
Başın sağolsun kardeşim
Farkındaysanız her kese dualarım evlatlarını sağ salim kucağına alması
İnşallah sizi bekleyen sağlıklı bir gebeliyi kucağınıza alıp sağlıkla büyütesiniz

Üzüldüm senin adına. 8 aylık bebek çok büyük bir kayıp. Doğduktan sonra mı kaybettin yoksa karnındayken mi. Sana neden böyle birşeyin neden olabileceğini açıklayan oldu mu . Ümidini kaybetme lütfen. Tabiki anne olanlar var. Sperm donasyonu ile . Çaresiz değilsin herşeyin bir çaresi bulunur elbet canım bir uyuyup uyanalım diyor ya Sezen Aksu . Üzüntün büyük kendini o yüzden çaresiz hissediyor olabilirsin. Bizler hepimiz aşağı yukarı aynı duyguları paylaşıyoruz bu sitede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…