Katnımdayken. Ama Allah seni inandırsın, bunu yaşayacağıma keşke hamile olmasaydım. 2 ay oldu daha iyiyim. Hamilelik güzel bir duygu hele bebek içinde hareket edince kendini anne gibi hissediyorsun. Sonra bir anda herşey bıçak gibi kesiliyor. O yüzden Allah sağlıkla verecekse versin yoksa gebelik olmasın. Çocuk için uğraşmak emek vermek zorhele donasyona mecbur kalındığı şartlarda, ama ondan çok daha zoru bebeğini kaybetmek. O yüzden hamilelik konusunda fanatik olmayın

Gerçekten çok üzüldüm

Gerçekten çok üzüldüm

Üzülme. Allah korusun üzüldüğün başına gelir derler. Napalım, kader

Bana kızacaksınız ama ben bırakmadım ya hala içiyorum her içtiğimde vicdan azabından kıvranıyorum ama yinede bırakamadım hala ama bırakacağım kesin
Belki bırakmana yardımcı olur düşüncesiyle yazıyorum yoksa kimseye akıl vermek filan değil amacım.20 sene içtim ama tam tiryakiydim. Günde 1 paket rahat içiyordum. 7 sene önce artık icmiycem dedim ve içmedim.Bebeğin doğduğunda daha minicikken ona sıgara içirirmisin . Sen sigaradan dumanı çek onun ağzına üfle .Yapmazsın dimi.şuan yaptığın o ve hatta daha kötüsü tüm hücreleri oluşurken senin sıgaraya olan sevgim yüzünden onun bazı hücreleri zarar görücek belki sırf bu kusura bakma ama bencilce bağımlılığın yüzünden o hasta doğabilir. Rabbim korusun.Onun bu dünyaya sağlıklı gelme hakkını elinden alma. Annelik FEDAKARLIKdır.

Hoşgeldin.Bende 39 yaşında sprem don. Ile anne oldum.Doktorum son yaş sınırı bu demişti.Yani 40 yaşında olsaydım hazır embriyo önerecekti. Bende size hazır embriyoyu öneririm. Ayrıca 46 yaşında yumurtalarınızı dondurmanızı nasıl tavsiye etti doktorunuz hayret.Para almak için ümitlenmenize sebep olmuşlar.Sansınız bol olsun.

donasyon için ne. Gibi kriter listesi gönderiyorlar?ben sadece ten renginiz lazım diye biliyordum
valla ben hiç sormadım özelilik filan sadece eşim ve benim fotomu yolladım sağlıklı evladım olsun yeter diyerek başka kriter aramadım arayanlarda haklılar aslında yanlış bir fotoğraf kaymasında özelliklerden bulup yola koyulurlar. inaşşalah bizimki bize benzer

Merhaba ben menopozdayın. Yasmin hapının 18.günü rahim kalınlığım 1.5 mm çıktı. İlaçlarla (estrofem) artacağını tahmin ediyorum. Menopozda olanlar rahim kalınlığı için nasıl bir yol izliyor ilaçlar dışında. Nar suyu adetle birlikte mi başlanıyordu? Geçmiş sayfaları da okudum

nar suyu rahmimi kalınlaştıryor özel sıkımmı hazır meyve suyu olandan mı başlım ben daha adet olmadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ((((((((((((((((((

Allah yardımcınız olsun, gerçekten çok üzüldüm, hamile olmayı başarsak bile kucağımıza almak için yine diken üstündeyiz, sabır ve metanet diliyorum size.

İki kişi fiyatı bu kadar ödedik, sanırım bizden ikinci kişi ücretini yarım aldılar yoksa bizde size söylenen kadar bekliyorduk, kişi başı 265₺ demişlerdi.
yeme içme nasıldı peki artı içeçek filan isteyince fiyata dahil etiler mi yoksa onlarda ücretin içinde

Merhaba, Estrofem dozunu ne kadar kullanıyorsunuz, genellikle doktorlar dozunu artırıyorlar daha sonra
Nar suyunu bende denedim, adetin 3-4 günü başlayıp transfere kadar kullanmıştım, günde iki bardak sabah kahvaltıdan sonra ve öğle yemeğinden sonra birer bardak içmiştim, Estrofem dozunu doktorum 3*1den 3*2ye çıkarmıştı, güzel sonuç almıştım, bence transfer zamanı başlarsanız daha iyi olur, şimdi kullansanız adetle birlikte sökülüp atılacak, bir anlamı olmayacak sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…