Üzüldüm senin adına. 8 aylık bebek çok büyük bir kayıp. Doğduktan sonra mı kaybettin yoksa karnındayken mi. Sana neden böyle birşeyin neden olabileceğini açıklayan oldu mu . Ümidini kaybetme lütfen. Tabiki anne olanlar var. Sperm donasyonu ile . Çaresiz değilsin herşeyin bir çaresi bulunur elbet canım bir uyuyup uyanalım diyor ya Sezen Aksu . Üzüntün büyük kendini o yüzden çaresiz hissediyor olabilirsin. Bizler hepimiz aşağı yukarı aynı duyguları paylaşıyoruz bu sitede.
Gerçekten çok üzüldümKatnımdayken. Ama Allah seni inandırsın, bunu yaşayacağıma keşke hamile olmasaydım. 2 ay oldu daha iyiyim. Hamilelik güzel bir duygu hele bebek içinde hareket edince kendini anne gibi hissediyorsun. Sonra bir anda herşey bıçak gibi kesiliyor. O yüzden Allah sağlıkla verecekse versin yoksa gebelik olmasın. Çocuk için uğraşmak emek vermek zorhele donasyona mecbur kalındığı şartlarda, ama ondan çok daha zoru bebeğini kaybetmek. O yüzden hamilelik konusunda fanatik olmayın
yaşım 25 bu arada 23 yaşında öğrendim eşimin ragatsızlığını evlendikten 2 ay sonra test yaptık 5 ay sonra tese oldu geriside zaten malumun bekleme araştırma sonunda bu yola baş koyma hakımızda hayırlısı böyleymişki bu yol çıktı karşıma artı burada bu kadar yoladaş olucan iççinde rahat oluyor yaptığından utanmıyorsun. gizliyorsun çünkü evladının geleceği için seninle aynı derdi çekenler hatta çok şükür bari onları yaşamadım dediğim günleri gördüm. hamdolsun allahıma eşimle mutlusuyum ve sevyorum e düşünceli vicdanlı adam bir kere denememde izin verdi donmuş olursa trasferede onun allahtan gelen rahatsızlığı sadece bende saklı ama mutluyum denemedim dememk için yapıcam. şuan çalışıyorum evde ses aramayı bıraktım ama ilerde kapım çalınsaydı keşke demememk için denicem umarım ilk denemde tutarda allahım o güzel babalık duygusunu eşime tattırır. yegenlerinin saçlarını tararkenki mutluluğunu kendi evladında yaşar umarım. bizim olucak bizden bir parça olucak. allahım en kısa zamanda bu özlemi sonlandırıp kendi evladını kucağna aldırsın inşllah. bende onun vicdanlı yüreği sayesinde anne olucam eger katı olsaydı kaderime razı olurdum şükür iyi bir adama denk geldim allah ondan razı olsun . senin eşin nasıl bu yola baş koydu.
Gerçekten çok üzüldüm
Belki bırakmana yardımcı olur düşüncesiyle yazıyorum yoksa kimseye akıl vermek filan değil amacım.20 sene içtim ama tam tiryakiydim. Günde 1 paket rahat içiyordum. 7 sene önce artık icmiycem dedim ve içmedim.Bebeğin doğduğunda daha minicikken ona sıgara içirirmisin . Sen sigaradan dumanı çek onun ağzına üfle .Yapmazsın dimi.şuan yaptığın o ve hatta daha kötüsü tüm hücreleri oluşurken senin sıgaraya olan sevgim yüzünden onun bazı hücreleri zarar görücek belki sırf bu kusura bakma ama bencilce bağımlılığın yüzünden o hasta doğabilir. Rabbim korusun.Onun bu dünyaya sağlıklı gelme hakkını elinden alma. Annelik FEDAKARLIKdır.Bana kızacaksınız ama ben bırakmadım ya hala içiyorum her içtiğimde vicdan azabından kıvranıyorum ama yinede bırakamadım hala ama bırakacağım kesin
Hoşgeldin.Bende 39 yaşında sprem don. Ile anne oldum.Doktorum son yaş sınırı bu demişti.Yani 40 yaşında olsaydım hazır embriyo önerecekti. Bende size hazır embriyoyu öneririm. Ayrıca 46 yaşında yumurtalarınızı dondurmanızı nasıl tavsiye etti doktorunuz hayret.Para almak için ümitlenmenize sebep olmuşlar.Sansınız bol olsun.Merhabalar,
Ben de sizler gibi bebek sahibi olmak İçin uzun süredir gücümü topladıkça belirli aralıklarla uğraşıyorum. Eşim azopsermi ve son çare sprem donörü kullanmayı düşünüyorum. 46 yaşında yumurtalarımı döndürdüm. Yaşım 48. Bu yaşlarda sperm donörü kullanarak hamile kalanınız oldu mu fikirlerimize çok ihtiyacım var
amin bacım amininşallah cnm bebişinle döneceksinn
valla ben hiç sormadım özelilik filan sadece eşim ve benim fotomu yolladım sağlıklı evladım olsun yeter diyerek başka kriter aramadım arayanlarda haklılar aslında yanlış bir fotoğraf kaymasında özelliklerden bulup yola koyulurlar. inaşşalah bizimki bize benzerdonasyon için ne. Gibi kriter listesi gönderiyorlar?ben sadece ten renginiz lazım diye biliyordum
kişi başımı iki kişimi bana 4600 tele dedi kliniğimOteli Sağlık bakanlığı belirliyor, havaalanından alıp otele bırakıyorlar, 7 gün için 2900₺ ödedik
nar suyu rahmimi kalınlaştıryor özel sıkımmı hazır meyve suyu olandan mı başlım ben daha adet olmadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMerhaba ben menopozdayın. Yasmin hapının 18.günü rahim kalınlığım 1.5 mm çıktı. İlaçlarla (estrofem) artacağını tahmin ediyorum. Menopozda olanlar rahim kalınlığı için nasıl bir yol izliyor ilaçlar dışında. Nar suyu adetle birlikte mi başlanıyordu? Geçmiş sayfaları da okudum
canım sen neden ücret ödemedin oranın vatandaşı yada oranın öğrencisi olursa ödemiyormuşunGerçekten çok üzüldüm
Kan degerinize baktirdinizmi tekrar merak ettimde Allah tamamina erdirsinİnşallah canım darısı hepinizin basınayarın tekrar kan verip degerime bakıcam kanamam olmadı
Allah yardımcınız olsun, gerçekten çok üzüldüm, hamile olmayı başarsak bile kucağımıza almak için yine diken üstündeyiz, sabır ve metanet diliyorum size.Merhaba Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kıbrısta sperm donasyonu ile hamile kalıp sağlıklı doğum yapan oldu mu acaba merak ediyorum. Ben 8 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim. Önemli olan hamile olmak değil. Sağlıkla doğurmak.
Evet ücretli, ücretli olacağını gitmeden söylemişlerdi zaten, ödemediyseniz sevindim sizin adınızaAa ücretli mi?? Ben ücret ödemedim hiç
İki kişi fiyatı bu kadar ödedik, sanırım bizden ikinci kişi ücretini yarım aldılar yoksa bizde size söylenen kadar bekliyorduk, kişi başı 265₺ demişlerdi.kişi başımı iki kişimi bana 4600 tele dedi kliniğim
ayyy inşşlah banada öle denk gelir bacım saolasınİki kişi fiyatı bu kadar ödedik, sanırım bizden ikinci kişi ücretini yarım aldılar yoksa bizde size söylenen kadar bekliyorduk, kişi başı 265₺ demişlerdi.
yeme içme nasıldı peki artı içeçek filan isteyince fiyata dahil etiler mi yoksa onlarda ücretin içindeİki kişi fiyatı bu kadar ödedik, sanırım bizden ikinci kişi ücretini yarım aldılar yoksa bizde size söylenen kadar bekliyorduk, kişi başı 265₺ demişlerdi.
Evet canım ikinci kan testim 1189Kan degerinize baktirdinizmi tekrar merak ettimde Allah tamamina erdirsin
Merhaba, Estrofem dozunu ne kadar kullanıyorsunuz, genellikle doktorlar dozunu artırıyorlar daha sonraMerhaba ben menopozdayın. Yasmin hapının 18.günü rahim kalınlığım 1.5 mm çıktı. İlaçlarla (estrofem) artacağını tahmin ediyorum. Menopozda olanlar rahim kalınlığı için nasıl bir yol izliyor ilaçlar dışında. Nar suyu adetle birlikte mi başlanıyordu? Geçmiş sayfaları da okudum
Haftaya da dr kontrolü canımEvet canım ikinci kan testim 1189
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?