Günde üç öğün otele ait, sabah bolca sallama çay ve birer tane kahve veriyorlardı, ekstra talepler için bir kaç numara verdiler, arayıp oradan sipariş verdik, onlarda 10₺ servis ücreti aldılaryeme içme nasıldı peki artı içeçek filan isteyince fiyata dahil etiler mi yoksa onlarda ücretin içinde
Nar suyu, peyroni cayi, tebokan 1 adet,estrofem 10 adet ve bant ile 6,5-7,5 olmustu benim.transfer yapilip gebelik elde edildi.devam etmedi tabi o ayri:))3ciZgi durumu da onemliMerhaba, Estrofem dozunu ne kadar kullanıyorsunuz, genellikle doktorlar dozunu artırıyorlar daha sonra
Nar suyunu bende denedim, adetin 3-4 günü başlayıp transfere kadar kullanmıştım, günde iki bardak sabah kahvaltıdan sonra ve öğle yemeğinden sonra birer bardak içmiştim, Estrofem dozunu doktorum 3*1den 3*2ye çıkarmıştı, güzel sonuç almıştım, bence transfer zamanı başlarsanız daha iyi olur, şimdi kullansanız adetle birlikte sökülüp atılacak, bir anlamı olmayacak sanki.
abladım bacım saolasınGünde üç öğün otele ait, sabah bolca sallama çay ve birer tane kahve veriyorlardı, ekstra talepler için bir kaç numara verdiler, arayıp oradan sipariş verdik, onlarda 10₺ servis ücreti aldılar
Kesinlikle haklısın kararlıyım bitecek bu iş yarın İnşallahBelki bırakmana yardımcı olur düşüncesiyle yazıyorum yoksa kimseye akıl vermek filan değil amacım.20 sene içtim ama tam tiryakiydim. Günde 1 paket rahat içiyordum. 7 sene önce artık icmiycem dedim ve içmedim.Bebeğin doğduğunda daha minicikken ona sıgara içirirmisin . Sen sigaradan dumanı çek onun ağzına üfle .Yapmazsın dimi.şuan yaptığın o ve hatta daha kötüsü tüm hücreleri oluşurken senin sıgaraya olan sevgim yüzünden onun bazı hücreleri zarar görücek belki sırf bu kusura bakma ama bencilce bağımlılığın yüzünden o hasta doğabilir. Rabbim korusun.Onun bu dünyaya sağlıklı gelme hakkını elinden alma. Annelik FEDAKARLIKdır.
valla ben hiç sormadım özelilik filan sadece eşim ve benim fotomu yolladım sağlıklı evladım olsun yeter diyerek başka kriter aramadım arayanlarda haklılar aslında yanlış bir fotoğraf kaymasında özelliklerden bulup yola koyulurlar. inaşşalah bizimki bize benzer
[/QUOTE haklısınızhaklısınız...Ama insan merak ediyor.:)) Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucağımızı aldırsınvalla ben hiç sormadım özelilik filan sadece eşim ve benim fotomu yolladım sağlıklı evladım olsun yeter diyerek başka kriter aramadım arayanlarda haklılar aslında yanlış bir fotoğraf kaymasında özelliklerden bulup yola koyulurlar. inaşşalah bizimki bize benzer
Çok güzel böyle seçim olması...Bende merkezden sorayım o zamanSaç rengi, düzmü dalgalımı, göz yapısı rengi,iri gözmü çekik gözmü, boyu, tipi, yaşı, eğitim seviyesi, ilgi alanları, dini tercihleri, ırkı, ülkesi vs. aklınıza gelebilecek bir çok kriter var
7 gün için 2900 tl çok ucuz canim süperOteli Sağlık bakanlığı belirliyor, havaalanından alıp otele bırakıyorlar, 7 gün için 2900₺ ödedik
Evet canım ikinci kan testim 1189
Harika bisey çok sevindim❤❤❤❤❤
Bence sabah aç karna nar yemek daha faydalı posasıda kalıyor içinde.İyi akşamlar arkadaşlar
Benim de rahim kalınlaşmıyor nar yemek ile nar suyu içmek aynı etkiyi gösteririmi? Yada rahim kalınlaştırmak için bildiğiniz bir şey var mı? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
Nar suyundan fayda görenler var, nar yemektense suyunu içmek daha pratik sanki. Denemenin bir zararı olacağını düşünmüyorum.İyi akşamlar arkadaşlar
Benim de rahim kalınlaşmıyor nar yemek ile nar suyu içmek aynı etkiyi gösteririmi? Yada rahim kalınlaştırmak için bildiğiniz bir şey var mı? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
2 günlük işin olsada mı 7 gün tutuyorlarOteli Sağlık bakanlığı belirliyor, havaalanından alıp otele bırakıyorlar, 7 gün için 2900₺ ödedik
Allah yardımcınız olsun, gerçekten çok üzüldüm, hamile olmayı başarsak bile kucağımıza almak için yine diken üstündeyiz, sabır ve metanet diliyorum size.
Nar suyundan fayda görenler var, nar yemektense suyunu içmek daha pratik sanki. Denemenin bir zararı olacağını düşünmüyorum.
Katnımdayken. Ama Allah seni inandırsın, bunu yaşayacağıma keşke hamile olmasaydım. 2 ay oldu daha iyiyim. Hamilelik güzel bir duygu hele bebek içinde hareket edince kendini anne gibi hissediyorsun. Sonra bir anda herşey bıçak gibi kesiliyor. O yüzden Allah sağlıkla verecekse versin yoksa gebelik olmasın. Çocuk için uğraşmak emek vermek zorhele donasyona mecbur kalındığı şartlarda, ama ondan çok daha zoru bebeğini kaybetmek. O yüzden hamilelik konusunda fanatik olmayın
Aynen katılıyorum cnm sana başın sağolsun benimde 22 haftalikti kaybettigim de Allah sabir versinKatnımdayken. Ama Allah seni inandırsın, bunu yaşayacağıma keşke hamile olmasaydım. 2 ay oldu daha iyiyim. Hamilelik güzel bir duygu hele bebek içinde hareket edince kendini anne gibi hissediyorsun. Sonra bir anda herşey bıçak gibi kesiliyor. O yüzden Allah sağlıkla verecekse versin yoksa gebelik olmasın. Çocuk için uğraşmak emek vermek zorhele donasyona mecbur kalındığı şartlarda, ama ondan çok daha zoru bebeğini kaybetmek. O yüzden hamilelik konusunda fanatik olmayın
Hayır tutmuyorlar, işin bitince istediğin zaman ayrılıyorum, biz istediğimiz için o kadar kaldık2 günlük işin olsada mı 7 gün tutuyorlar((ben o kadar kalamam ki...inşallah kasımda biter karantina
Bence sabah aç karna nar yemek daha faydalı posasıda kalıyor içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?