yeme içme nasıldı peki artı içeçek filan isteyince fiyata dahil etiler mi yoksa onlarda ücretin içinde
Günde üç öğün otele ait, sabah bolca sallama çay ve birer tane kahve veriyorlardı, ekstra talepler için bir kaç numara verdiler, arayıp oradan sipariş verdik, onlarda 10₺ servis ücreti aldılar

Nar suyu, peyroni cayi, tebokan 1 adet,estrofem 10 adet ve bant ile 6,5-7,5 olmustu benim.transfer yapilip gebelik elde edildi.devam etmedi tabi o ayri:))3ciZgi durumu da onemli

Kesinlikle haklısın kararlıyım bitecek bu iş yarın İnşallah

İyi akşamlar arkadaşlar
Benim de rahim kalınlaşmıyor nar yemek ile nar suyu içmek aynı etkiyi gösteririmi? Yada rahim kalınlaştırmak için bildiğiniz bir şey var mı? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

Nar suyundan fayda görenler var, nar yemektense suyunu içmek daha pratik sanki. Denemenin bir zararı olacağını düşünmüyorum.

Acını yüreğimde hissettim...
Rabbim sabır versin size
İnşallah bundan sonra ki hamileginizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Aynen katılıyorum cnm sana başın sağolsun benimde 22 haftalikti kaybettigim de Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…