arkadaşlar sabah beri başım ağrıdan çatlıyor ilaçda almak istemedim.. masaj bile fayda etmedi.. napsam ki..
Arkdaslar,
6 negativ tüp bebekden sonra, bir düsükden sonra, nihayet bende kararimi verdim........donasyon yaptircagiz........ysaim 42 yurtdisinda yasiyorum, bu forumu bulduguma cok ama cok seviniyorum, cünkü sizler beni cok iyi anliyorsunuz diye......sizlerle herseyi paylasiyorum diye.......
demin yine dogus merkezinden irem hanimla görüsütüm telefonda..kendisi gercekten cok ilgileniyor herseyle..bana donör aramya baslamis dr. firdevs hanim.........hayirlisiyla insallah aralik sonuna dogru bizde kibrisa gitmeyi planladik..............insallah Allahim dogru karardir diye ara sira elbette süphem oluyor........korkuyorum, cocugum olursa, bana hic benzemiycek diye.............ama evlat hasreti cok büyük.............insallah hersey iyi gidecek dimi arkadaslar?
Yaa moralini bozma çünkü bu hamileliğinin devam ettiğini gösteriyor.. ilaç alma tabii ki de benim ilk ve tek gebeliğimde korkunç başım ağrıyordu. Doktorum Seval Taşdemir kendisi diğer namıyla baytardırilaç vermişti.. Bol su içtin mi? iyi gelir. tabii miden de bulanmıyorsa?
Arkdaslar,
fikrinizi almak isterim...donör un uyrugu sizin icin önemlimi..yani kibris da cok yabanci donör ler de varmis..
merak ettim fikirlerinizi. tesekkürler simdiden
Arkadaslar degerim 44,6 çıktı şuanda bebeğim benimle ama burdaki doktorum moralimi bozdu degerin çok yüksek değil inşallah durur dedi(( sevincim kursagımda kaldı
Arkdaslar,
6 negativ tüp bebekden sonra, bir düsükden sonra, nihayet bende kararimi verdim........donasyon yaptircagiz........ysaim 42 yurtdisinda yasiyorum, bu forumu bulduguma cok ama cok seviniyorum, cünkü sizler beni cok iyi anliyorsunuz diye......sizlerle herseyi paylasiyorum diye.......
demin yine dogus merkezinden irem hanimla görüsütüm telefonda..kendisi gercekten cok ilgileniyor herseyle..bana donör aramya baslamis dr. firdevs hanim.........hayirlisiyla insallah aralik sonuna dogru bizde kibrisa gitmeyi planladik..............insallah Allahim dogru karardir diye ara sira elbette süphem oluyor........korkuyorum, cocugum olursa, bana hic benzemiycek diye.............ama evlat hasreti cok büyük.............insallah hersey iyi gidecek dimi arkadaslar?
Arkadaslar degerim 44,6 çıktı şuanda bebeğim benimle ama burdaki doktorum moralimi bozdu degerin çok yüksek değil inşallah durur dedi(( sevincim kursagımda kaldı
Canimm hayirli olsun kendini moral olarak hep yuksek tut bu cok onemli tereddutler hepimizde var .. Allah gittigin merkezi hakkinda hayirli kilsin.. senin pozitifini benden once alicazzz demekkk
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaslar çok güzel şeyler yazıp moral verdiniz , onları bırakmayacağım çok zor elde ettim kolay kolay gidemezler gerekirse 9 ay yatarım ama onları bırakmam , onlar benim en büyük mucizelerim ...
Lalita doğru söylemişler ben toplam 5.800 eur hastaneye verdim 4500 eur hastane 1.000 eur da 5 günlük konaklama + 2 kişi yol masrafları idi biz 2 gün fazla kalınca +300 eur fazla ödedik, 7 gün kaldık.
1.300 eur kısmını kalacak yeri ve uçak biletlerini kendin ayarlayabilirsen daha ekonomik hale getirebilirsin belki bazıları öyle yapıyor merkezin genelde 5 yıldız otellerle anlaşması var.otelden merkeze ulaşımları da kendileri organize ediyor.
benim sana tavsiyem gitmeden önce bulunduğun yerde tüp bebek konusunda deneyimi olan bir doktor ile iletişime geçip seni hazırlaması konusunda destek alman olacak,tedavinin öncesi ve sonrası için iyi olacaktır.
Tavsiyelerin için çok sağol arkadaşım bende konaklama ve yolu kendimiz ayalamayı düşünüyorum daha ekonomik olucaktır.parayı denkleştirip enkısa zamanda denemek kısmet olur inşallah.arada forma girip bize son durumlarını bildirirsen sevinirim seni kendime yakın hissettim.hoşçakal sevgiylekal...
acayip gergin bir hafta ve iş günü geçiriyorum hiçbirşeyden mutlu olmayan bir müdürüm var yapılan herşeyi eleştiren paronayakca şüpheleri olan bir iş bitmeden sürekli başka işler veren sonrada neden diğerleri bitmedi diye kızan allahım şaka gibi ya birde özel sektör değil orada bile yoktur böyle şeyler herhalde pislik solucan adamkendi stresim kendime zaten birde karekteri oturmamış egoları tavam yapmış adamı mutlu etmeye calışıyorum (
Somtik oncelikle gecmis olsun canim inan Boyle seyler Beni cok uzuyor. Esinin serm kalitesi nasildi canim rahim durumu. Embriyo nakline siz mi karar verdiniz.eksik olan neydi canim .yani yanlis giden bir seyler mi vardi acaba 3 kez zira kolay deyil bende korkuyorum acaba 3 ,4 kez deniyip basarisi olup yetisememekten umarim bir an once toparlanirsin
Moonrose allah uardımcın olsun sağlıkla mutlulukla kucağına al oğlunu. :) isme karar verdiniz mi? Hazırlıkların bitti mi? Heyecanlı mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?