arkadaşlar sabah beri başım ağrıdan çatlıyor ilaçda almak istemedim.. masaj bile fayda etmedi.. napsam ki..

Yaa moralini bozma çünkü bu hamileliğinin devam ettiğini gösteriyor.. ilaç alma tabii ki de benim ilk ve tek gebeliğimde korkunç başım ağrıyordu. Doktorum Seval Taşdemir kendisi diğer namıyla baytardırilaç vermişti.. Bol su içtin mi? iyi gelir. tabii miden de bulanmıyorsa?

Canimm hayirli olsun kendini moral olarak hep yuksek tut bu cok onemli tereddutler hepimizde var .. Allah gittigin merkezi hakkinda hayirli kilsin.. senin pozitifini benden once alicazzz demekkk

anisha Anisha;27414128]Arkadaslar iyiki bu forma üye olmuşum inanın bugün bunu daha çok hissettim. Bana o kadar moral verdiniz ki anlatamam, ispanyadaki doktorumda hiç olumsuz bişey söylemezken buradaki doktorum hemen düşük olabilir dış gebelik olabilir diye büyün kötü senaryoları saydı sinir oldum . Ama bana çok moral verdiniz sağolun,cuma tekrar test yaptıracağım inşallah degerim yükselmiş olur .[/QUOTE]

Anishacim tebrik ederim moralini yuksek tut lutfen degerin mutlaka yukselicek 12 den yukselip gebeligi devam eden arkadaslarimiz var hersey guzel olucak

Bu konuyu yeni gelenler için bir daha yayınlıyorum.!!!!!!
Malesef forumda geriye doğru okurken iyi temenniler ve günlük geçmiş olsunlar arasında asıl bilgiler kayboluyor..

""""""""5 tane başarısız tüp bebek denemesinden sonra yumurta donasyonuna karar vermişken sizin kitabınız "Fanustaki İnsanlar"ı okudum. (Aslında tüm kitaplarınızı okudum.)

"İnsanlar kendi tarih ve kültürlerinin etkilerinden bağımsız bir kişilik yapısı geliştiremezler" cümlesi beni çok etkiledi. Epigenetik kuramıda işin içine katınca sorum size şu:

!!!!!!!Yumurta donörünün geçmişindeki ensestler, kötü kaderler, ödemesi gereken bedeller, atalarının travmalarının benim kaderime karışma olasılığı varmı diye size sormak istedim.??!!!!!!!

Diğer yandan ben eğer senaryomu yeniden yazabilir isem; sağlıklı yeni iç hissedişime göre yeniden konumlanabilirsem böyle bir donöründe bana denk gelme olasılığı olmaz diye hissettim."""""""""

DOKTORDAN GELEN CEVAP::::

Yumurta donorurun kendisinin ve atalarinin gecmis hikayeleri yumurta ile baskansina gecmez. Yumurtanin hafizasi yoktur. Yumurtanin yalniz genetik olusumu onemlidir.!!!!!!!!!!

Vamik Volkan

öncelikle tebrik ederim ....ve lütfen lütfen moralini yüksek tut bu işteki en önemli şey yüksek moral inanmak ve olumsuz hiçv-birşey düşünmemek bu siteye uye olduğumdan beri okuduğum tüm üyelerin yazılarından bunu anladım yüksek moral ve pozitif düşünce....
herşey güzel olacak lütfen sende böyle düşün

bilginisa ;
theo dediği gibi bol su iç ve özellikle sol elinin baş parmağı ile işaret parmağı arasındaki kısma sıkarak masaj yap bunu bir savaş kitabında okumuştum bir kaç kez kendimde denedim faydasını görüyorsun birde bunu dene istersen.

Arkdaslar,

fikrinizi almak isterim...donör un uyrugu sizin icin önemlimi..yani kibris da cok yabanci donör ler de varmis..

merak ettim fikirlerinizi. tesekkürler simdiden

bebek_ :
bence başka bir ırktan yani çinli,zenci,özbek gibi türk ırkından farklı ırklar olmadığı müddetce benim için problem değil....
neticede onu yetiştirecek büyütecek olan bizleriz kendi kültürümüzü yaşayışımızı benimseyecektir o yuzden bence eşim ve benden dış görünüş olarak çok farklı olmadığı müddetce problem değil...
herşeyden önemlisi zaten sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması

Arkadaslar degerim 44,6 çıktı şuanda bebeğim benimle ama burdaki doktorum moralimi bozdu degerin çok yüksek değil inşallah durur dedi (( sevincim kursagımda kaldı

Canım çok ama çok sevindim.Allah mutluluğunuza mutluluk katar İnşallah.Doktorun tedbirli ve temkinli hareket etmek zorunda.İyi düşün ki iyi olsun herşey

Arkadaşım senin için hayırlı olur İnşallah.Umarım bu kadar beklediğine değer.Yazılan gerçekleşiyor hayatta ve ben Allah'ın hepimize birer ikişer hatta üçer çocuklar bağşedeceğine inanıyorum sen de inan bu gerçekleşecektir.Şimdi artık tedavini düşün ona odaklan ve mutlu yaşa ki o mutluluk da sana mutluluklar getirsin

Arkadaslar degerim 44,6 çıktı şuanda bebeğim benimle ama burdaki doktorum moralimi bozdu degerin çok yüksek değil inşallah durur dedi (( sevincim kursagımda kaldı

tebrik ederim anishacığım çok sevindim inan sakın moralini bozma,olumsuz düşünmek yok rabbim istedikten sonra değerin kaç olursa olsun verir onu sana.:)

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaslar çok güzel şeyler yazıp moral verdiniz , onları bırakmayacağım çok zor elde ettim kolay kolay gidemezler gerekirse 9 ay yatarım ama onları bırakmam , onlar benim en büyük mucizelerim ...

Canimm hayirli olsun kendini moral olarak hep yuksek tut bu cok onemli tereddutler hepimizde var .. Allah gittigin merkezi hakkinda hayirli kilsin.. senin pozitifini benden once alicazzz demekkk

Insallah canim hepimiz icin hayirli olucak... Sene sonu tatilimiz oldugu icin ayarliycagiz bakalim adetim tabii zamaninda gelirse... Gelismeleri bildirirm mutlaka..

acayip gergin bir hafta ve iş günü geçiriyorum hiçbirşeyden mutlu olmayan bir müdürüm var yapılan herşeyi eleştiren paronayakca şüpheleri olan bir iş bitmeden sürekli başka işler veren sonrada neden diğerleri bitmedi diye kızan allahım şaka gibi ya birde özel sektör değil orada bile yoktur böyle şeyler herhalde pislik solucan adam kendi stresim kendime zaten birde karekteri oturmamış egoları tavam yapmış adamı mutlu etmeye calışıyorum(

Tebrik ederim canım ALLAH tamamına erdirsin inşallah hamileliğin devam eder moralini yüksek tut biliyorum heyecan ve stres yapmamak elde değil ama güzel şeyler düşünmeye çalış!kendine iyi bak sevgiyle kal...

Nilll okadar dogal bir anlatim ki cok uldum cok yaşa sen canimm.Boyle gicik tipler var. Bos ver sen canim tedavi oncesi
stressiz ve kaliteli yasam şart.tabi bazen elimizde olmasada sartlari zorlamaliyiz.mesela benim karşı komsum ,kuzenim tam bir sorunlu ikinci dogumunu yapti yasi benden kucuk ..hamile kaldi mutsuzz. Doğum yapti mutsuz erkcocuk istiyorum dedi erkek oldu AMA gene mutsuzz veee Ben kuzenimi ve meleklerini hergun görrmek zorunda kaliyorum .yakinda.sayelerinde Ben dee mutsuzzzz;((

Son düzenleme:

merhaba canım.anlatayım.ilk eşimde saptandı.bir sürü test ameliyatlar sonra azosperm tehşisi bize sperm donasyonu tek şansınız dendi. dünya başımıza yıkıldı.arkasından tam bunu sindirmek5 yılımızı aldı.eşim ameliyat oldu tese yöntemi.2 kez sperm donasyonuna karar verdik.büyük hecanla ve korkuyla her şey yoluna girecek diye düşündük. malesef sonuc negatif.tekrar para toparla bende cok kücük miyom ve kist vardı. dr. bu sorunları giderlim dedi ve ameliyat.bu arada 2 dr. tavsiye aldım.cünkü ameliyat bana zararda verebilirdi.cok şükür iyi gecti.sıra geldi ikinci donasyono yine sperm benden iki yumurta cıktı.kahroldum,biri hemen yok oldu biride ertesi günü eve gelirken böğüre böğüre ağladım.8 ay sonra ve emriyo donasyonu dendi her şey mükemmeldi.5 gün konusunda ısrar ettim.bana coğul gebelik olmasın diye 8 emriyodan 2 tanesi yerleştirildi.berk şansın cok yüksek iki tane koymakta ısrar etti. daha fazlasını koyamam dedi ne yapabilrdimki. benden bu kadar.

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]ADI[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]....[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].................[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu tablonun üzerinde oynama yapabilirsiniz...

Moonrose allah uardımcın olsun sağlıkla mutlulukla kucağına al oğlunu. :) isme karar verdiniz mi? Hazırlıkların bitti mi? Heyecanlı mısın?

çok teşekkür ederim.darısı başına ve tüm isteyenlerin başına .... hazırlıklar tamam kendimi saatli bomba gibi hissediyorum her an bir şey olacakmış gibi:) haftaya bugün hayırlısıyla alacağım inşallah kucağıma oğluşumu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…