[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI.......
[/TD]
[TD]TÜP DENEME SAYISI....
[/TD]
[TD]DONASYON DENEME SAYISI
[/TD]
[TD]KLİNİK&DOKTOR.....
[/TD]
[TD]SONUÇ.............
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsune12[/TD]
[TD] 42 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ispanya dr ramon[/TD]
[TD] beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya40[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]kıbrıs dr firdevs[/TD]
[TD] kızı var[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysevi [/TD]
[TD]38[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir kız bir erkek ikizleri var[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atessn[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
arkadaşlar şöyle bir liste yapsak herkese ışık tutar mı acaba herkes kendi bilgilerini girse bunu çoğaltsak yoksa alıntı ile çoğalttığımız için sayfalar gereksiz çokmu artacak ne dersiniz??böyle bir tabloyu hep aynı tabloyu ekleyerek güncellemeyi ve onu hep aynı yerde tutmayı ben bilmiyorum. başka bir konuda gördüm ama çok güzel yapan bir arkadaşım yardımcı olacak bana eğer istersek ne dersiniz? buraya başka hangi başlıklar eklenmeli???

Atsenn çok güzel olmuş ellerine sağlık..ben bunu bir türlü oturtturamamıştım..
Forumu derler toplar ve daha verimli hale getirir.. Mutlu oldum bak:))
Boş ver sayfalr artsın. Dert etme
Birde herkes kaç tüpbebek kaç kere donasyon denemiş sperm mi ymurta mı onın içinde kolon olsa çok iyi olur..

arkadaşlar atessn başlattığı bu yol çok yararlı herkesi değerlerini girsin bence hatta ilerde tutar , embryo sayısı felanda eklemesi yapabiliriz

bunu biz kendi bilgilerimizi ekleyerek sürdürürsek hangi sayfada bulmak bakmak zor olacak ve gereksiz çok çok sayfa olacak
konu sahibi bunu ilk sayfada devamlı değiştirerek ve yenileri ekleyerek sürdürebilirmiş
yani yeni gelen biri bilgileri sana yazacak sen o ilk sayfadaki listemize onu da ekleyeceksin
yada diyelim ki benim bugün transferim oldu
10 gün sonra hamileyim tüm bu değişilikleri sana bildireceğiz zaten akışı var herşeyin onları sana ilk sayfada bu çizelge üzerinde düzenlemek işi çıkacak
eğer yaparım dersen ki inan çok faydalı olacaktır ben nasıl olduğunu öğreneceğim ve bildireceğim

yada yeni gelen birisi listeye kendini ekleyerek devam edeceğiz liste günden güne büyüyecek o da olabilir
eskilerde kendi bilgilerini alıntı ile bu listeye ekleyecek üzerine kendi blgilerini yazacak ve gönderecek

bana yardımcı olan kişi aynen şöyle yazdı:

"konu sahibi benim yayınlayacağım listeyi ilk sayfadaki ilk mesajına koplayalabilir ve hergün istediği zaman orda sabit kalan liste üzerinde değişiklik yapabilir sadece ekleme çıkarma yapacak liste aynen olduğu gibi kalacak..."

eğer zor olmazsa güncellemek senin için rica ederim ondan

Listenin başlangıcınıilk sayfadaki mailime koydum.. Liste zamanla oturacak ve çoğaklacaktır.. Ama kolon sayısını şimiden belirleyelim sonradaneklemek vakit alır unutmayın.
Bilgilerinizi maille atın lütfen. Sayfalar arasında arayıp okuyacak pek sabrım yok bu aralar..)

[TR]
[TD]ADI[/TD]
[TD="align: center"]YAŞ[/TD]
[TD="align: center"]TÜP DEMESİ[/TD]
[TD="align: center"]DONASYON
DENEMESİ
[/TD]
[TD="align: center"]YUMURTA/SPERM[/TD]
[TD="align: center"]TRANSFER EDİLEN
EMBRİYO SAYISI
[/TD]
[TD]KLİNİK&DOKTOR[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EFSUNE12[/TD]
[TD="align: center"]42[/TD]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]0[/TD]
[TD="align: center"]Yumurta [/TD]
[TD][/TD]
[TD]İspanya DR.Ramon[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AYSEVİ[/TD]
[TD="align: center"]38[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Bir kız bir erkek İkizleri var[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PAPATYA40[/TD]
[TD="align: center"]40[/TD]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]Sperm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kıbrıs DR.Firdevs[/TD]
[TD]Bir kızı var[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ATESSN[/TD]
[TD="align: center"]44[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Mrhba Efsune,
Bu test nerelerde yapılıyor? Yani kafamıza göre gidip bu testi yaptırmak istiyoruz diyebiliyor muyuz yoksa doktor istem kağıdı ile mi yaptırabiliyoruz? Yapılabilir ise yaptıralım bari... Sevgilerimle........

Bilginisa 2.gun degerin kac oldu arkadasim cok merak ediyorum basim benimde agridi dr um minoset verdi sen de sor doktoruna hadi hayirli haberi ver

Bilginisa 2.gun degerin kac oldu arkadasim cok merak ediyorum basim benimde agridi dr um minoset verdi sen de sor doktoruna hadi hayirli haberi ver

özlemim 2.değere cumartesi bakılcak. doktor 4 gün geçsin dedi.. senin tahlil ne zamandı?
çok şükür bu sabah başağrısı geçmiş şekilde uyandım

[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD="align: center"]YAŞ
[/TD]
[TD="align: center"]TÜP DEMESİ
[/TD]
[TD="align: center"]DONASYON
DENEMESİ

[/TD]
[TD="align: center"]YUMURTA/SPERM
[/TD]
[TD="align: center"]TRANSFER EDİLEN
EMBRİYO SAYISI

[/TD]
[TD]KLİNİK&DOKTOR
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EFSUNE12
[/TD]
[TD="align: center"]42
[/TD]
[TD="align: center"]5
[/TD]
[TD="align: center"]0
[/TD]
[TD="align: center"]Yumurta
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İspanya DR.Ramon
[/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AYSEVİ
[/TD]
[TD="align: center"]38
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Bir kız bir erkek İkizleri var
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PAPATYA40
[/TD]
[TD="align: center"]40
[/TD]
[TD="align: center"]4
[/TD]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD="align: center"]Sperm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kıbrıs DR.Firdevs
[/TD]
[TD]Bir kızı var
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ATESSN
[/TD]
[TD="align: center"]44
[/TD]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[ yukardaki bilgiler atesn ve efsune dışındakiler öylesine yazılmıştır

arkadaşlar hepimiz bilgilerimizi bu listede yeralan verileri yazarsak efsune ilk sayfada bu listeyi yayınlayacak. böylece oradan istatistik yapma inceleme şansı olacak herkesin
lütfen yaşınızı tüp bebek deneme sayınızı sperm yada yumurta mı donasyonu olduğunu kaç embriyo transfer edildiğini kaç donasyon yapıldığını ve sonucu yazınız. tabiki bu bilgileri paylaşmak istiyorsanız

bu çizelge oldukça yol gösterici olacak.. ben bilgilerimi efsuneye yolladım.. iyi düşündünüz arkadaşlar tebrik :))

mesaj kutun doluymuş sana yollayamadım özelden .
ilk sayfada nasıl yeralacağını düzenlemenin nasıl olacağını arkadaşım detaylı bir şekilde yazmış buradan mı yollayayım??

efsune arkadaşımın yazdıklarını aynen kopyalıyorum.
zahmet olacak sana ama inan hepimize çok faydalı olacaktır.
senin sayende birçok bakış açısı ve deneyim öğrendik. devam edelim. çok çok teşekkürler

ilk sayfaya kopyalamak için;
-listenin olduğu benim mesajımı alıntı yapacak
-alıntı yaptığında karşısına çıkan mesaj kutusundaki yazı ve simgeleri tablo şeklinde görebilmek için mesaj kutusunun üzerindeki ilk baştaki A şimgesine tıklayacak ve tablo karşısına çıkacak tablonun sışındaki bütün yazıları silecek
-komple tabloyu seçip kopyala ile hafızaya alacak
-sonra ilk sayfadaki ilk mesajının altındaki mesaj düzenleme paneline girecek ve oraya kopyaladağı tabloyu yapıştıracak
*tablo üzerinde değişiklikler
-öncelikle her düzenleme için mesajına girdiğinde gelişmiş düzeni seçecek mesaj kutusunun sağ alt köşesinden
-ilk olarak her zaman ilk baştaki kutucuk olan A ya tıklayacak bu simge yazıları tablo şeklinde görmesini ve diğer değişiklikleri yapmasını sağlayacak
-satır eklemek için: mesaj kutusunun üzerinde bulunan simgelerden 3.sıradaki 4.ve 5.kutucuğa tıklayacak sağa ve sola yeşil ok var üzerinde bu ekleme yapar kırmızı ok olan 5.simgede o satırı siler
-sütun eklemek içinde: yine 3.sıradaki 7.ve 8.simgeleri tıklayabilir bu kez oklar aşağı yukarı yeşil oklardır kırmızı ok olan 9.simgede o sütunu siler..
*yazı karakteri ve renk
-FONT, SİZE , B ve Diğer simgeleri kullanarak yazı tipi kalın ya da ince yazı boyutu seçimleri yapılabili..
Biraz deneme yanılma yoluyla anlaşılır aslında...
Anlaşılmayan bir yer varsa tekrar yardımcı olurum...
Biraz karışık gibi duruyor ama öyle değil aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…