kızlarr sizi tebrik ederim inşallah keseydi kalp atışıydı hepsini sağlıklı bir şekilde görmeyi nasip etsin yüce rabbim size bilginisa ve anisha ve diğer arkadaşlar allah yolunuzu açık etsin...

efsune çok geçmiş mart ya bende ayın 19 yapıp geleceksin sandım neyse geç olsun güç olmasın.....

bu ara yosundan hiçmi hiç haber yok tek yosunla kalsa ördek34,selda selda,didem77 bunlar kayboldular ördeğin doğurması gerekiyordu ve seldanında bunlar benden önce yapmışlardı ikisininde ikizleri vardı neyse okuyup çıkıyorlarsa lütfen neoldu bi yazın merakta bırakmayın......

canım ya desene haftaya miniğimiz geliyor allah yardımcın olsun benide bir sezeryan korkusu kapladı ama aklıma getirmek bile istemiyorum ayyy çok şükür alırsan onu kucağına bütün sıkıntılar bitecek allah kolaylık versin tüm melekler üzerinde olsun....bütün bu hyecanları herkese yaşatsın rabbim....

]Bana özelden mesaj at lütfen vakit buldukça ekleyeceğim...[/QUOTE]

Merhaba Efsune12 arkadaşım,mesaj sayım 100 ü bulmadığı için maalesef
özelden mesaj gönderemiyorum,listeye beni de eklerseniz sevinirim

breeze35tr
yaş 45
2 tüp bebek
1 yumurta donasyonu
3 embriyo transferi
Kıbrıs Dr.Berk bey
8 haftalık düşük tekrar mart da deneme yapılacak
çok güzel bir tablo olmuş inşallah baştan sona hepimiz pozitif sonuçlarla tabloyu doldururuz,harikasınız..

Nefis olmuş yapanın ellerine sağlık. 1 aralık da bende kendimi ekleyeceğim ama nasıl bilemedim.

arkadaşlar gebelik oluştuktan sonrada ESTROFEMe devam ettiniz mi ve ne kadar süre?
doktorum bir süre daha kullancaksın dedi bana..

arkadaşlar gebelik oluştuktan sonrada ESTROFEMe devam ettiniz mi ve ne kadar süre?
doktorum bir süre daha kullancaksın dedi bana..

Arkadaşlar gebelik oluştuktan sonrada estrofeme devam ettiniz mi ve ne kadar süre?
doktorum bir süre daha kullanmam gerekitiğini söyledi bana..

Benim sağ ve sol tarafımda ara ara pıt pıt seyirme gibi bir hareketlilik oluyor sanki derime içerden bişeyler değiyor hamileliğin ilerki dönemleri olsa hareket ediyorlar diycem sanki bişeyler oynuyor gibi niye böyle oluyor acaba? Birde bu gaz sorunu nedir arkadaslar böyle yaaa (((

Canım bende devam ediyorum haplarıma ve fitile ayrıca şimdi degerim düşük çıkınca içinde folikasit bulunan birde vitamin ekledi.yarın tekrar test yaptıracağım inşallah yükselmiştir.dış gebelik olabilir dedi beni o kadar korkuttu ki anlatamam doğru düzgün sevinmemize bile fırsat vermedi belki doktorumu bile değiştirebilirim burdaki o kadar moralim bozuldu .

anishacım bizim doktorda titiz davranıyor, aynı şekilde bizede dış gebelik olabilir, tutunduktan sonrada düşebilir, bu değer gebeliğin devam edeceğine kesinleştirmez şöyle böyle bir yığın şey söyledi. Eşimin yüzü epeyce bi bulutlandı, endişelendi ama ben dedimki kalimero beni bırakmayacak ben eminim.. doktorlar hayalkırıklığı yaşamayalım diye her duruma hazırlıklı olmamız için söylüyor..
sen rahmindekilere inan sürekli..

bende folik asit, coraspin, vitamin, estrofem, progestaran tablet ve haftada 2 kez progesteran iğnesi kullanıyorum şimdi..

2 gündür hafif hafif ağrılar oluyor arada acaba bu normal mi? Hem sag tarafımda hemde sol tarafımda sanırım biri saga biri sola yerleşti. Burdaki doktorum beni psikopat yaptı galiba sürekli aklım karnımda kendimi dinleyip duruyorum yattığım yerde şuraya ağrı girdi buram sancıdı bebeklere bişey mi oluyor deli gibi oldum ama hafif kramp gibi sancılar giriyor arada. İçerde neler oluyooooorrr ???

hahayy ay aynı şeyler bendede var.. şu ultrason günümüz gelsede görsek durumu.. benim ayın 30da
sen ne zaman ultrasona gircen

Aynı şekilde benim eşimde doktorun dediklerini duyunca bir dondu kaldı sevînci yarım kaldı garibimin. Progestan iğneyi düşüğü önlemek için mi verdi? Bana niye vermedi acaba . İnan bütün gün yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum korkudan , hep konuşuyorum seviyorum onları . Ama hafif sancılarım oluyor sende de var mı? Bu dönemde normal mi acaba artık tutundularda halbuki çok endişeliyim yaaa

benimde sancılarım var özelikle ani hareketlerde.. korkudan bi iş yapmıyom ki zaten..
progesteran çok düşüktün iğneyi ondan verdi.. ama çok yakıyo.. olsun razıyım

Doktorum bana ultrasonla ilgili hiç bişey demedi sadece cuma testi tekrarla bakalım dedi , adam benden umutsuz galiba bilginisa halbuki ispanyadaki doktorum o kadar olumluki adam hiç olumsuz bişey demedi test sonucumu gördüğü gibi tebrikler hamilesin dedi oda haftaya Çarşamba 2.testini yaptır degerin yükselecek dedi .

doktorun donsyon olduğunu biliyormu. benimki en baştan beri biliyor aylardır beni hazırlıyor. ve kıbrıstaki verdayla görüşüp yeni ilaç düznlemelerimi birlikte yaptılar. (benden önce verdayı tanımıyordu)
bana tahlilde beta hcg, progesteron , e2 bakıldı

Ultrasonuda ben sordum hesapladıktan sonra ayın 30da görmememiz uygun olur dedi

Son düzenleme:
Biliyor herseyi ben gitmeden öncede hazırlık döneminde endometrium ölçümü için ona gittim ama o hiç karışmadı beni hep ispanyadaki doktor ilaçlarımı ayarlayıp hazırladı çünkü beni oraya kendi yönlendirmediği için karışmak istemedi sorumluluk alamam sen buldun o doktoru dedi yorum bile yapmadı. İyi bir doktor diye ve eve çok yakın diye gidiyorum ama sanki soğumaya başladım bu adamdan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…