Canım bende ates basması kuruluk olmuyo. Benım karacıgerıme dokunuyo. Vucut resmen istemıyo rahat bırak dıyo. Ben bu ilaçları içince ter ates basması oluyo. Afedersiniz alt tarafım yanıyo alev alev. Sustuk olurdunuz ya. Annelerimizde yasadı herseyı ozaman ilaç mı vardu

15 folikül gayet güzel, inşallah hepsi toplanacak olgunlukta gelişir büyür ve size güzel kaliteli embriyolar verir, rahim kalınlığıda çok iyi endişe etmeyin, ilaçlarla istenilen kalınlığı gelir transfer öncesi.
[/QUOTE]
umarım mbacım ya inşallah

AYY BEN bıle kasımda olacak transferım ona ragmen cok heycanlıyım senı dusunemıyorum. allahım bu heycanımızı mutlulukta tamamlasınn inşallahhh

yaa hiç sorma bildiğin 18'lik aşıklar gibiyim hepimizin inşallah bu uğurda emek veren tüm kadınların inşallah kucakları bebekleriyle dolar

Ayyyy süperrr düşününce gözlerim doldu yaaaa rabbim o günleri hepimize yaşatsın ınsallah.hayattaki tek derdimiz bebeklerimiz doğunca onlar için gecirecegimiz uykusuz geceler olsun.

evet yaa ne güzel değil mi? inşallah canım hep birlikte

Canımmmm çoook teşekkür ederim. hepimizin güzel sonuçları olacak inşallah
Güzel haberlerle dön İnşallah haberlerini bekliyoruz

kızlar pcryi de verdim korkulan gibi değilmiş şükür geride kaldı 2 gün cumartesi uçuyporummmmmmmmm ya heyecan tavanda desem değil. üzügünüm desem değil. korkuyorum desem değil. allah yüzüme baksın bu arada geçen prolaktini yüksek die bebegim olmaz die karşımda ağlayan arkadaşım gebe iki haftalık..... allahım banada nasip eder inaşşlaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah canım. hadi bakalım hayırlısıyla al bebeklerini gel Allah'ın izniyle

bende cyclo ıle adet oluyorum ama aslında bu haplar sakıncalıymış. hormon almak zorundaymısız fakat bu haplarla değil. bu eksik olan östrojen ve progesteron hormonlarımıza bioeşdeğer tedavı uygulamak gerekıyormuş. dun banu çiftçinin canlı yayınını izledim. yayını kaydetmiş. ınstagramınız varsa canlı yayını bır ızelyin kızlar mutlaka. yanı cok faydalı bılgıler verıyor menapoz ıle ılgılı.

bende bu tüp videolarını hep ondan izliyom kadın birebir karşındaymış gibi anlatyır sana

Amin duygu karmaşası normal tabi, Allah yüzünü güldürsün, güzel haberlerle dön bize

Arkadasım için bir soru sormak istiyorum. Donasyon denicek. Rahım kalınlıgı 12mm cumartesi ucusu var. Ekım 30 transfer olacak. Bu rahım kalınlıgı 12mm normalmi şuan için transfere 9gunu var. Normal yani ideal kalınlık kaç olursa daha iyi olur tesekkurler arkadaslar

İnşallah her şey gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…