belkide temkinli davramak istiyordur. hem biliyorsun tc vatandaşına donasyon yasak ya.ondan belkide.

sahi ben araştırmalarımda embriyo transfer ediğinde 2 haftalık sayılıyormuş , ay gün, hafta hesabı ona göreymiş. sen biliyormusun bu konuyla ilgili bir şey ?

Evet aynen öyle biz şu anda 4 haftalık hamileyiz, doktorlar gebeliği son adet tarihinden itibaren sayıyorlar yani 1 ayımız gitti bile ne çabuk :) ultrasona zaten 5 haftalıkken bakıyorlar.

Evet aynen öyle biz şu anda 4 haftalık hamileyiz, doktorlar gebeliği son adet tarihinden itibaren sayıyorlar yani 1 ayımız gitti bile ne çabuk :) ultrasona zaten 5 haftalıkken bakıyorlar.

ay ayy 4 hafta gitti kaldı 36 hafta 40ı tamamlamaya :)) ay allahım hayırlısıyla tamamlayalım.. nasip olsun kucağımıza almak

hayatta hiç bir şey böyle tatlı heyecanla beklenmez sanırım..
inşallah hepimizin tedavisi, gebelik süreci yolunda gider.. bekleyen kim varsa bebişlerine kavuşsun:)

Fbli selam
Test yaptırabileceğimiz yerleri araştıyoruz yer ve ücret bilgisini veririm.
Kimse istek kağıdı istemei zaten özelde olacak galiba

Bence vakit geldi , tam zamanı..tüm kalbimle hazırım seni istiyorum.
En kutsal duyguyu yaşamak için sıram geldi , eminim..
Düşünüyorum;
Düşünürken yüzüme en tatlı gülümsemem oluşuyor,
ilk karşılaşmamızda beni tanıyamayacaksın sadece kokum için sarılacaksın, tüm masumluğun ve muhtaçlığınla. Ben ise en unutulmaz an olarak hafızama kaydedeceğim.
Minicik ellerin yumuk gözlerinle geleceksin bana. İşte o an dünya benim olacak.
Senin için öyle düşler büyüttüm ki inanamazsın. Huzur dolu masallar biriktirdim
Bir gülüşün için her şeyi yapmaya hazır olacağım.
Ufacık isteklerin için yeri göğü çınlattığında; ben bir damla gözyaşın için dünyayı yıkacağım.
Öylesine güçlüyüm ki seni kimse üzmesin diye dağları yerinden oynatacağım. Birlikte en özel mutluluğun resmini çizeceğiz. Hiç ayrılmaz olacağız.
Büyük bir kalabalık en gerçek hasret ile bekledik bunca sene. En çok da iki kişi çekti bu bitmez özlemi. Ben ve baban..

Gönlümüzde evrene sığmayacak kadar yer açtık. Tuhaf belki adını bile hazırladık.
Yorulmadık beklemekten başını omzuma koyduğun anda biliyorum tüm dertler sona ermiş olacak.
Gözlerimin içi parlıyor elele geçeceğimiz yollarda yürüdüğümde. İçim içime sığmıyor her düşlediğimde.
Senin için deniz kenarında yer ayırdım huzurla oynaman için. Çevreyi hep temiz tuttuk nefes alman için.
Kendime iyi baktım ömrüne yetebilmek, en büyük desteğin olabilmeyi düşünüyorum. Sana söz sana yemin her düştüğünde kalkman için yanında olacağım.
Bir türküsün dilimde hiç eskimeyen. Sana olan sevgim her şeyi feda etmeme sebep olacak.
Şefkatim ve merhametim sınır tanımayacak. Vazgeçişlerim ve tercihim sana göre yön bulacak.
Daha fazla nasıl anlatılır ki tarifsiz içimdeki derin özlem.Bin bir coşku ile bekliyorum seni.
Hadi vakit geldi, eminim...tüm kalbimle hazırım....seni istiyorum meleğim

annen..

Kizlarr Donasyon basarisi yuksek bir islem .ilk seferde hamileligi yakalayan arkadaslarimiz cok. 4,5 kez deneyip sonunda gene kalanlarda var. Ya daha fazlasi yani 8 Kerr 9 kere deneyenler olmusmudur acaba(((( cok korkuyorum.aklima bazen Boyle takiliyor.biliyorum aklima Boyle seyler getirmemm lazim AMA bazen elimde olmadan aklima geliyorr.

Son düzenleme:
Efsune merhaba, bu testleri bir çok yer yapmıyor hatta isimlerini bile bilmeyenler çıkmıştı biz yaptırırken. Yurtdışı bağlantılı çalışan laboratuvarlar anca yapabiliyor. Biz birunide yaptırdık , uyguladıkları indirimle beraber 2.000 lira vermiştik testlerin hepsine , çıkmasıda 30-45 gün arası sürüyor .

efsunecim merhaba;
spermde DNA parçalanması ok.. spermde balık ? ? ? yanlışmı cevirdim acaba eğer testlerin açılımını tam olarak biliyorsan ve paylaşırsan sevinirim birde yumurta donasyonuydu değilmi senin.?
ÇÜNKÜ BURADA OKUDUĞUM TESTLERİ VE YAPILMASI GEREKENLERİ NOT ALIYORUM SÖZ UÇAR YAZI KALIR MİSALİ DOKTORUMA SORUYORUM DETAYLI OLARAK BİRAZ BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM..
TEŞEKKÜRLER

Anisha sağol..
Kızlar bugün tüm gün yollardayım.. Tablo için bilgileri gönderin bir aranişleyeceğim

sende habersiz bırakma bizi takip ediyoruz. eskiden daha sık geliyormuşsun. ayrıca sezeryandan hiç ama hiç korkma. bi kere bebeğin hiç çekiştirilmeden kızarmadan morarmadan doğuyor. sende zaten bayılıyorsun hiç bişi duymuyorsun. eğer dayanıklı biriysen epidral mi deniyor belden aşağısı uyuşturularak onun daha da rahat olduğunu söyüyorlar. ben genel anestezi ile sezeryan oldum izi belli bile değil. ve iki gün sonra bebeğim kucağım geziyordum. ben dişçide bile acımadığı halde o sesden etkilenip bayılan biriyim bu yüzden epidral istemedim sesleri duyucam hissedicem diye. hiç ama hiç korkma. ayrıca karındaki dikişi korumak iyileştirmek daha kolay eğer altta dikşlerin olursa o daha acı veriyormuş iyileşirken.

buraya yazabilirsin bilgilerini düzenlemeyi sadece efsune yapabiliyor.
herkesin bilgilerini buraya yazmaları yeterli uygun olduğunda efsune düzenlemeleri yapacaktır.
ona zahmet olacak ellerine sağlık çok güzel oldu çok tşk ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…