İlk işim buraya bilgi yazmak olacak merak etme lütfen.

Çok duygulandım, ve ağlattınız beni. Ellerinize sağlık

havadan mı, sudanmı yoksa evde sürekli yalnız olduğumdan mıdır nedir bilmem bugün böyle ağlamaklı bir ruh halim var.
ben çok aktif, hareketli bir yapıdayım, tedavi için işi de bıraktım. şu an doktorumun önerisine göre evde istirahat halindeyim..
tamam bebeğim olsun diye her şeye razıyım..
ama bugün bir tuhafım.. biri dokunsa ağlasam rahatlasam açılcam sankii....

ağlamaklı ruh hali hamilelik belirtilerinden biri. duygularının karmakarışık olması bir ağlamak hatta ağlarken gülmek olağan şeyler tadını çıkar yıllar sonra ne güzel bunları yaşamak...

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD="align: center"]YAŞ[/TD]
[TD="align: center"]TÜP DEMESİ[/TD]
[TD="align: center"]DONASYON
DENEMESİ
[/TD]
[TD="align: center"]YUMURTA/SPERM[/TD]
[TD="align: center"]TRANSFER EDİLEN
EMBRİYO SAYISI
[/TD]
[TD]KLİNİK&DOKTOR[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EFSUNE12[/TD]
[TD="align: center"]42[/TD]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]0[/TD]
[TD="align: center"]Yumurta [/TD]
[TD][/TD]
[TD]İspanya DR.Ramon[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AYSEVİ[/TD]
[TD="align: center"]38[/TD]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] yumurta
[/TD]
[TD] 3
[/TD]
[TD]kıbrıs berk angün
[/TD]
[TD]Bir kız bir erkek İkizleri var[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PAPATYA40[/TD]
[TD="align: center"]40[/TD]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]Sperm[/TD]
[TD] 3
[/TD]
[TD]Kıbrıs DR.Firdevs[/TD]
[TD]Bir kızı var[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ATESSN[/TD]
[TD="align: center"]44[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Mrhb nilllll,
Spermde canlılık ve hareketlilik olarak araştır.........Sevgiler

anisha harika bir haber bu.. bak ne güzel ikiye katlamış oyyy oyyy kalimeronun kankileri annesiyle mutlu umutluu :)) heheyyyy
yarında benim tahlil var bakalım, kinder sürpriz yumilerim ne haldeymiş görcez :)

Sevgili arkadaşlar anladığım kadarıyla donasyon için drlar formları size doldurtup imzalatıyorlar peki o merkezde donasyon yaptırdığınıza ve de transfer ettikleri embriyoya kadar size yazılı bir bilgi veriyorlar mı? Yoksa verdikleri kliniğe ait ödediğiniz ücretin makbuzu mu bunu soruyorum çünkü sitede buna ait bir bilgi gözüme çarpmadı tüm sayfaları okuyamadım olabilir ama benim donasyona ait dosyalarda imzam bulunacaksa orada bana yaptıklara transfere dair bir belgem de olmalı diye düşünüyorum. Tüm donasyon yaptıran arkadaşlardan beni bilgilendirmelerini rica ediyorum. Sevgiyle kalın

Tüp bebek prosedüründe bile fatura hastaneye ve ilaçlara ödenen dışında bir belge vermediler. İşin içindeyken bunu sormak bile aklımıza gelmiyor ama madem dr ve hastane kendini garanti altına alıyor bize yapılan yumurta toplamamı ne kadar toplanıldı kaçı döllendi kaçı transfer edildi bunların bir yazılı belgesini de vermeleri gerekir diye düşünüyorum. Tamam transfer başarılı olmayabilir ama sonrasında acaba öyle mi böyle mi oldu diye zihnimiz de karışmaz herhalde. Ciddi bir kurum bunu vermeli. Lütfen beni aydınlatırsanız sevinirim çünkü diğer şekilde tek taraflı bir güvenle yola çıkmak çok kaderci bir yaklaşım olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…