Arkadaşım Z zoryol çok güzel yanıt vermiş. 3 gün olduğu icin problem yaşamadım. British de tedavi olacağım.

Arkadaşım Z zoryol çok güzel yanıt vermiş. 3 gün olduğu icin problem yaşamadım. British de tedavi olacağım.
Doğru canım geçen hafta pazartesi günü 3 günlük gelecek olan kişiler için uygulama kalkmış, ondan önce 1 hafta kesin karantinaydı. Hakkınızda hayırlısı olsun, britishin iyi olduğunu çok duydum, inşallah sende mutlu huzurlu bebeğinle ayrılırsın oradan

İnsallah canımmm su an büyük bir heyecan içerisindeyim. Yarını bekliyorum
Dualarım seninle, lütfen sakin ol ve bu defa olacak de, olumlu düşün, transferden sonra hemen kalkma. Tüp bebek yapılınca bana hep bacaklarımı düz uzatıp yatmamı söylüyorlardı, bu defa dizlerimi kıvırıp yarım saat yatmamı söylediler, bir saate yakın yattım, hemen kalkmak istemediğimi söylemiştim bir şey demediler izin verdiler.
İnşallah İnşallah İnşallah bu defa olacak, tüm kalbimle inanıyorum

arkadaşlar pandemi nedeniyle ben de 3. donasyon denememi sürekli erteliyorum ama bunun sonu yok ne karantina bitecek ne de bu hastalık anlaşıldı. Nasıl güvenip başlayacağız tedaviye bir anda karantina girse gitsek dönemezsek gelsek karantinya alsalar rezil oluruz kime ne anlatacağız? Her gün yeni bir karar çıkarıyorlar bir ay sürecek süreçte çıkacak sürprizleri düşünmekten tedaviye başlayamıyorum bir türlü

Arkadaşlar tedavim iptal oldu rahimdeki sıvıdan dolayı
Merkezim pazar a kadar estrefom e ve coraspin e devam et pazar bırak dedi
Yalnızca estrefom kullanarak adet olmak tehlikeli diye biliyorum progestan da kullanılması gerekmez mi lütfen fikrinizi söylermisiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.

İnsallah canım, güzel temennilerin için çok teşekkür ederim

Canimmmm cook teşekkür ederim, söylediklerini mutlaka uygulayacağım İnsallah canım insallah hep birlikte mutlu oluruz

Gözünüz aydın nasıl da canlandı forum yine maaşallah hep böyle haberlerle umut olalım mutlu olalım. Rabbim sağlıkla tam zamanında kucağınıza almayı ve uzun bir ömür sağlıkla huzurla yaşamayı da nasip etsin. Şuan Kıbrısta olanlara gideceklere aynı sevinci yaşatsın inşallah. Çok dua edin lütfen hamişlerin duası kabul olur derler. Rabbim bizim de acılarımızı hafifletsin anne olmayı hepimize nasip etsin.

stanbulda gitmeden önce 8 mm idi, Kıbrısta ilk gün 8,5 mm ölçtü Murat bey, transfer günü 9.5 mm olmuştu.
11 yumurta toplandı, 8 embriyo oluştu, 2 tane 5aa kalite transfer edildi, geride kalanlar 6. günde de gözlendi ama dondurmaya uygun bulmuyorum dedi embriyolog, gelişimlerini beğenmedim dedi

Hayalim 34

Transfere gıtmeden kaç bardak su içtin canım.ne kadar sıkışık lık yetıyo 1saat İyİ dayanmıssın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…