Çok teşekkür ederimCanım tebrik ediyorum çok sevindim.
AminAy şahane, cooook sevindim. Sağlıkla al Bebisleri al kucağına
İnsallah canımmm su an büyük bir heyecan içerisindeyim. Yarını bekliyorumAminçok teşekkür ederim, darısı sana inşallah, senden de güzel haberler alıcaz
Arkadaşım Z zoryol çok güzel yanıt vermiş. 3 gün olduğu icin problem yaşamadım. British de tedavi olacağım.Ama şimdi Kıbrısa geldiğinizde 1 hafta karantina var, bu durumdan haberdarsınız umarım. Bende kıbrıslıyım, tüp bebek araştırmalarına başlamam lazım. Mesajınızı tesadüfen gördüm yazmak istedim. Birkaçaya büyük ihtimal tüp bebeğe başlayacağım. Siz kıbrısta hangi doktora gideceksiniz?
Doğru canım geçen hafta pazartesi günü 3 günlük gelecek olan kişiler için uygulama kalkmış, ondan önce 1 hafta kesin karantinaydı. Hakkınızda hayırlısı olsun, britishin iyi olduğunu çok duydum, inşallah sende mutlu huzurlu bebeğinle ayrılırsın oradan
Dualarım seninle, lütfen sakin ol ve bu defa olacak de, olumlu düşün, transferden sonra hemen kalkma. Tüp bebek yapılınca bana hep bacaklarımı düz uzatıp yatmamı söylüyorlardı, bu defa dizlerimi kıvırıp yarım saat yatmamı söylediler, bir saate yakın yattım, hemen kalkmak istemediğimi söylemiştim bir şey demediler izin verdiler.İnsallah canımmm su an büyük bir heyecan içerisindeyim. Yarını bekliyorum
Tamaracim dualarım seninle güzel kardeşim ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤İnsallah canımmm su an büyük bir heyecan içerisindeyim. Yarını bekliyorum
Canım ben geçen sene anlaşmıştım. 4.700 gibi bir ödeme yapmıştım. İlk denemem olmadı bu ikinci denemem. Donmuş embriyolarım var onları transfer edeceğiz. Transfer için 1500 Euro ödeyeceğim.Britishte ne kadar dediler
İnsallah canım, güzel temennilerin için çok teşekkür ederimDoğru canım geçen hafta pazartesi günü 3 günlük gelecek olan kişiler için uygulama kalkmış, ondan önce 1 hafta kesin karantinaydı. Hakkınızda hayırlısı olsun, britishin iyi olduğunu çok duydum, inşallah sende mutlu huzurlu bebeğinle ayrılırsın oradan
Canimmmm cook teşekkür ederim, söylediklerini mutlaka uygulayacağımDualarım seninle, lütfen sakin ol ve bu defa olacak de, olumlu düşün, transferden sonra hemen kalkma. Tüp bebek yapılınca bana hep bacaklarımı düz uzatıp yatmamı söylüyorlardı, bu defa dizlerimi kıvırıp yarım saat yatmamı söylediler, bir saate yakın yattım, hemen kalkmak istemediğimi söylemiştim bir şey demediler izin verdiler.
İnşallah İnşallah İnşallah bu defa olacak, tüm kalbimle inanıyorum❤
Çoook teşekkür ederim insallahTamara tedavin hayırlı olsun
Bebişle yada bebişlerle dön inşallah
Canimmmmmmmm cooook teşekkür ederimTamaracim dualarım seninle güzel kardeşim ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Canım Allah yolunu bahtını açık etsin. İşin gücün rast gitsin. Rabbim kalbının muradını versin. İnşallah hamile kalırsın bu seferCanimmmmmmmm cooook teşekkür ederim
Ben gideceğim.arkadaşlar aranızda batuma gidecek olan var mı
Gözünüz aydın nasıl da canlandı forum yine maaşallah hep böyle haberlerle umut olalım mutlu olalım. Rabbim sağlıkla tam zamanında kucağınıza almayı ve uzun bir ömür sağlıkla huzurla yaşamayı da nasip etsin. Şuan Kıbrısta olanlara gideceklere aynı sevinci yaşatsın inşallah. Çok dua edin lütfen hamişlerin duası kabul olur derler. Rabbim bizim de acılarımızı hafifletsin anne olmayı hepimize nasip etsin.İstanbulda gitmeden önce 8 mm idi, Kıbrısta ilk gün 8,5 mm ölçtü Murat bey, transfer günü 9.5 mm olmuştu.
11 yumurta toplandı, 8 embriyo oluştu, 2 tane 5aa kalite transfer edildi, geride kalanlar 6. günde de gözlendi ama dondurmaya uygun bulmuyorum dedi embriyolog, gelişimlerini beğenmedim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?