Amin anne olmayı isteyen herkes İnşallah tez zamanda bu dileğine kavuşur, inanın hep dualarımdasınız, çektiğimiz sıkıntıların mükafatı güzel olacak, sabrın sonu selamet derler, buradaki hanımların hepsi her şeyin en güzelini hakediyor❤

Son düzenleme:
Yaklaşık bir saat önce 1,5 lt su içmeye başladım, az tuvalete gidecek hissi duyacak kadar sıkışıklık yetiyo, hemşireler sürekli takipte zaten, transfer 5 dakika falan sürüyor, valla sonrasında tuttum kendimi, sıktım dişimi, yapacak bişey yok

herkese günaydııın, kısmetse salı günü gidiyorum çarşamba transferim var. çok heyecanlıyım

Ben olsam yapardım şartların eğer uygunsa. Hiç değilse ilerde keşke demezsin. Belli mi olur belki de iyi olacaktır senin için

Canım valla ben ilk transferimde sıkışıklık konusunda kabusu yaşadım korkudan gece rüyalarıma girmişti sistit olmuştum o dönem şu içmek istemiyorum diye yalvarmıştım murat beye beni öle bir motive ettiki onlardan aldığım destekle 2 litreye yakın şu içmiştim psikolojik oluyo galiba o an inan dediğin gibi azcik sıkışık hissi bile yetiyormus. transferden sonra hiç lavaboya gitme hissi bile duymamıştım kendime hayret etmiştim galiba o an insan heyecandan sıkışıklığı düşünemiyor insan rabbim cesaretini veriyor o an ben öle hissetmiştim ben 1.5 saat yatmıştım korkudan tek o anı hatırlıyorum akşam otele döndüğümde lavobodan cikamamistim

Rabbim bu gecenin hürmetine gönlümüzde olan hakkımızda hayırlı eyle Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah Dualarım sızınle sızlerde dualarınızı eksık etmeyin Hayırlı kandiller kızlar dilerim bırdahaki kandilde yavrularımızla oluruz

Arkadaşlar hepinize hayırlı kandiller, Allah ne muradınız verse versin, dualarımız kabul olsun inşallah
Bu günkü değerim 12907 çıktı, haftaya çarşamba perşembe kontrole gidebirsin dediler. Rabbime binlerce şükürler olsun, dualarım sizinle, Allah sizlerede nasip etsin inşallah bu duyguyu

Aminnnn

Bu iki yavrularını doğur sağ salim artık geriye bir şey kalmasada olur
Eşinin spermi iyi değilmi?

zaza74 nasılsın tekrar tedaviye başlayacak mısın bana dua et canı m
Etmezmiyim
Sende çok hırpalandın bu yolda
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Kıbrısın yolu,karantinası,aktarmalı kosmik fiyatlı uçakları,pcr testi hepsi bıktırdı
Hiç bilmiyorum ne yapayım
Dondurulmuşlara göre bu sıkıntıları çekmeye değermi bikemiyorum

Doktoruna söyle ya duphaston veya tarlusal iç

Çok çok güzel değer
Maşallah

Tamara canım naptın, herşey yolundamı, transferin oldumu hayırlısıyla.
Canım çok şükür hersey yolunda. Aynen dediğin gibi yattım 1saat sonra bi yarım saat normal yattım. Hemşire bir saat sonra geldi kalkabilirsiniz dedi ama ben yine de yattım yüzsüzlük yaptım, nerdeyse kovacaklardı

Tamara rahim kalınlığı bu defa nasıldı kuzum
İnşallah güzel sonuç al ve bana umut ol
Benim rahim kalınlığı sorunum hiç olmadı ama bu kez İstanbul’daki Dr beni çok üzdü yanlış ölçüm yapmiş ilk ölçüm 8,6 ikinci ölçüm 5,9 tansiyonum düştü korkudan. Hasan bey burada ölçüm yaptı 9,2 çıktı çok şükür hersey çok iyi dedi. Cansın senin savaşın bana çok umut oldu. Belki de ilkinden sonra cesaretim olmayabilirdi. Sen bana umut verdin dilerim Rabbim de sana muradını nasip eylesin

Çok iyi yapmışsın, sefan olsun, yata yata büyüyecek o bebişler

Çok sevindim buna rabbim insallah yüzünü güldürecek buna inanıyorum bu mübarek günde dualarım hepinize ınsallah canim takmasam ınsallah sonucun güzel olacak ❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…