Zazacim güzel kalpli kardeşim hepimiz mücadele etmeyi senden öğrendik. Sen çok güçlü bir kadınsın ve buna hayran olmamak elde deil senin icinde herkes icin dua ettim bu mübarek günde rabbim seninde yüzünü güldürsün güzel kardeşim sen anne olacaksın ben buna yürekten inanıyorumEtmezmiyim
Sende çok hırpalandın bu yolda
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Kıbrısın yolu,karantinası,aktarmalı kosmik fiyatlı uçakları,pcr testi hepsi bıktırdı
Hiç bilmiyorum ne yapayım
Dondurulmuşlara göre bu sıkıntıları çekmeye değermi bikemiyorum
Ayy ne heyecanli bebislerle dön inşallah bir güzel haberde senden gelsinBenim rahim kalınlığı sorunum hiç olmadı ama bu kez İstanbul’daki Dr beni çok üzdü yanlış ölçüm yapmiş ilk ölçüm 8,6 ikinci ölçüm 5,9 tansiyonum düştü korkudan. Hasan bey burada ölçüm yaptı 9,2 çıktı çok şükür hersey çok iyi dedi.Cansın senin savaşın bana çok umut oldu. Belki de ilkinden sonra cesaretim olmayabilirdi. Sen bana umut verdin dilerim Rabbim de sana muradını nasip eylesin
Süperrr cok şükür allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip.etsin cok.sevindimArkadaşlar hepinize hayırlı kandiller, Allah ne muradınız verse versin, dualarımız kabul olsun inşallah
Bu günkü değerim 12907 çıktı, haftaya çarşamba perşembe kontrole gidebirsin dediler. Rabbime binlerce şükürler olsun, dualarım sizinle, Allah sizlerede nasip etsin inşallah bu duyguyu
Cnm ayıp olmazsa yaşını sorabilir miyim?evet bacım eşim kliniferter
Ah bu donmuş embriyo olayı. Korkular ve kafada oluşan soru işaretleri, ne yapacağını bilememek. Bir sürü karmaşa en azından benim açımdanDondurulmuşu kullamadan yeniye başlamıyorlar
Bir embriyo dondurup çözmek solüsyonlar çok maliyetli
Hasan bey beyenmediğimiz embriyoyu dondurmayız
Onlara şans ver diyor
Zaten onları kullanmadan yeniyi yapmazlar
Artık kısmet diyelim
Cep telefonuma uygulamasını indirdim. Kadın bu konuda cok iyibende bu tüp videolarını hep ondan izliyom kadın birebir karşındaymış gibi anlatyır sana
Coook teşekkür ederim canım, insallah hepimizin güzel sonuçları olur.Çok sevindim buna rabbim insallah yüzünü güldürecek buna inanıyorum bu mübarek günde dualarım hepinize ınsallah canim takmasam ınsallah sonucun güzel olacak❤❤❤❤
İnsallah canım insallahAyy ne heyecanli bebislerle dön inşallah bir güzel haberde senden gelsin
Canım tebrik ederim. İkizler geliyor kesin. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar hepinize hayırlı kandiller, Allah ne muradınız verse versin, dualarımız kabul olsun inşallah
Bu günkü değerim 12907 çıktı, haftaya çarşamba perşembe kontrole gidebirsin dediler. Rabbime binlerce şükürler olsun, dualarım sizinle, Allah sizlerede nasip etsin inşallah bu duyguyu
Cnm inşallah senin de güzel sonuçlarını alırızCanım çok şükür hersey yolunda. Aynen dediğin gibi yattım1saat sonra bi yarım saat normal yattım. Hemşire bir saat sonra geldi kalkabilirsiniz dedi ama ben yine de yattım yüzsüzlük yaptım, nerdeyse kovacaklardı
Canım ben 25 yaşındayım verirlermiyfi bilmiyorum denemedim hile ortaya çıkarsa rezil olurum die.suan kibristaykm ve 8.30 de gelip yumurta toplamaya götürecekler dua edinde dökümlerim dolu dolu olsun allah hepimizin yüzünü guldursunnnnn.Cnm ayıp olmazsa yaşını sorabilir miyim?
Yaşın 39 dan gencse Zeynep Kamilden ya da bulundugunuz yerde neresi veriyorsa tüp bebek raporu alabilirsin. Raporu alır almaz ilaçları ucretsiz olarak hastanenin eczanesinden vermislerdi bana. Özel hastanede tup bebek tedavisi olacaktım. Kendileri devamını takip etmedi bile. Yazık o paralara hakikaten. Yaşın tutuyorsa rapor almayı dene. Burasını okuyacak 39 yaşından genc arkadaşlara da not olsun. Mutlaka raporunuzu alıp, ilaçlarınızı da bir kenara alın.
kardeşim benimde donmuslarimla ilgili soru işaretlerim vardı ilkinde yaşadığım o psikolojik travmayı çöküntüyü yaşadığım açıyı yeni yeni atlatıyorum tam geçen sene bügundu kibrisa biletlerimizi aldığımız gün 2 gün sonra ilk tedavimin 1.yılı dolacak tam unutmuştum ben donmuslarimla tedaviden vazgeçtim yeni donor aldım ikinci tedavime yeni donorle yola devam edeceğim ilk donor de sıkıntı yaşadık yeterince yumurta oluşmadı donörden o yüzden tekrar riske atmak istemedim kendimi hayal kırıklığı umutlar boşa çıkınca tekrar aynı açıyı üzüntüyü yasamak istemediğim için yeni donor istedim ınsallah bu donor hayırlı olurAh bu donmuş embriyo olayı. Korkular ve kafada oluşan soru işaretleri, ne yapacağını bilememek. Bir sürü karmaşa en azından benim açımdan
Dualarım seninle rabbim yar ve yardımcın olsun insallahCanım ben 25 yaşındayım verirlermiyfi bilmiyorum denemedim hile ortaya çıkarsa rezil olurum die.suan kibristaykm ve 8.30 de gelip yumurta toplamaya götürecekler dua edinde dökümlerim dolu dolu olsun allah hepimizin yüzünü guldursunnnnn.
Bu yoldan döndü yokBenim rahim kalınlığı sorunum hiç olmadı ama bu kez İstanbul’daki Dr beni çok üzdü yanlış ölçüm yapmiş ilk ölçüm 8,6 ikinci ölçüm 5,9 tansiyonum düştü korkudan. Hasan bey burada ölçüm yaptı 9,2 çıktı çok şükür hersey çok iyi dedi.Cansın senin savaşın bana çok umut oldu. Belki de ilkinden sonra cesaretim olmayabilirdi. Sen bana umut verdin dilerim Rabbim de sana muradını nasip eylesin
Senin o güzel kalbine,diline kurban olurumZazacim güzel kalpli kardeşim hepimiz mücadele etmeyi senden öğrendik. Sen çok güçlü bir kadınsın ve buna hayran olmamak elde deil senin icinde herkes icin dua ettim bu mübarek günde rabbim seninde yüzünü güldürsün güzel kardeşim sen anne olacaksın ben buna yürekten inanıyorum❤❤❤❤❤
Çok güzel rüya ve çok güzel bir gecedeKızlar kandil gecesi rüya gördüm anlatım size. Güya geneyim ama karnın sis değil doğum için arkadaşlar da tozlanmışız doğum anını görmedi ama uyandığımda şşöyle üç beş aylık kadar bebeğim olmuştu kız hemde simsiyah saçlı sürmeli gözleri ışıl ışıl bana bakıyordu. Aradan saatler geçmeden eşini arıyorum telefonda gel acilden doğum yaptım demek için arıyorum bağırış çağırış hayırdır diyorum bir yerden para beldi arsa alıyorum diyorum o an bende doğum yaptım kızımıza diyorum rüya bitene kadar kızım resmen iki yaşındakiler kadar büyümüştü kucâgimda. Ruyada olsa evladını emzirdim kızlar. Öyleki göğsün ucunu birakti sütüm dışarı fışkırdı.umarim hayallerim gerçek olur hakkında hayırlısı birazdan yumurta ytoplanicak duan edin allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Cnm niye hile olsun ki. Sen tüp bebek tedavisi görüyorsun. Devlette sana infertilite tedavisi görürken bu ilaçları veriyor, böyle bir hakkın var. Bunun neresi hile ki. Yumurta donasyonu olsa dedigini anlatacağım ama sen sperm donasyonu yapiyorsun. Senin gördüğün işlem de birebir ivf işlemi. Devlet sana özel merkezde ivf tedavisi olma imkanı da sunuyor. Yani aldığın ilacı özel merkezde de kullanabilirsin diyor. Bence normal ivf ile hic bir farkı yok senin isleminin. Eşinin birşeyi için ilac almiyorsun ki. Senin tedavin için olan ilaçlar bence hakkindir. Ama sen bilirsin tabi. Ben tup bebek tedavisi için almıştım raporumu. O zaman Bahcecide denemistim. Nerede yapacaksınız dediklerinde dış merkezde yaptıracağız demiştik. Baska da birşey sormadılar. Benim ivf denemesinde yumurtalar gelismeyince ilaclar elimde kaldı hatta tüp bebek tedavisi gören baskabir arkadaşıma vermiştim kalan ilaçları.Canım ben 25 yaşındayım verirlermiyfi bilmiyorum denemedim hile ortaya çıkarsa rezil olurum die.suan kibristaykm ve 8.30 de gelip yumurta toplamaya götürecekler dua edinde dökümlerim dolu dolu olsun allah hepimizin yüzünü guldursunnnnn.
İnşallah güzel yumurtalar toplarlar cnm. Sonra güzel embryolar olur onlarCanım ben 25 yaşındayım verirlermiyfi bilmiyorum denemedim hile ortaya çıkarsa rezil olurum die.suan kibristaykm ve 8.30 de gelip yumurta toplamaya götürecekler dua edinde dökümlerim dolu dolu olsun allah hepimizin yüzünü guldursunnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?