Zazacim güzel kalpli kardeşim hepimiz mücadele etmeyi senden öğrendik. Sen çok güçlü bir kadınsın ve buna hayran olmamak elde deil senin icinde herkes icin dua ettim bu mübarek günde rabbim seninde yüzünü güldürsün güzel kardeşim sen anne olacaksın ben buna yürekten inanıyorum ❤❤❤❤❤

Ayy ne heyecanli bebislerle dön inşallah bir güzel haberde senden gelsin

Süperrr cok şükür allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip.etsin cok.sevindim

evet bacım eşim kliniferter
Cnm ayıp olmazsa yaşını sorabilir miyim?
Yaşın 39 dan gencse Zeynep Kamilden ya da bulundugunuz yerde neresi veriyorsa tüp bebek raporu alabilirsin. Raporu alır almaz ilaçları ucretsiz olarak hastanenin eczanesinden vermislerdi bana. Özel hastanede tup bebek tedavisi olacaktım. Kendileri devamını takip etmedi bile. Yazık o paralara hakikaten. Yaşın tutuyorsa rapor almayı dene. Burasını okuyacak 39 yaşından genc arkadaşlara da not olsun. Mutlaka raporunuzu alıp, ilaçlarınızı da bir kenara alın.

Ah bu donmuş embriyo olayı. Korkular ve kafada oluşan soru işaretleri, ne yapacağını bilememek. Bir sürü karmaşa en azından benim açımdan

Canım tebrik ederim. İkizler geliyor kesin. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin

Canım ben 25 yaşındayım verirlermiyfi bilmiyorum denemedim hile ortaya çıkarsa rezil olurum die.suan kibristaykm ve 8.30 de gelip yumurta toplamaya götürecekler dua edinde dökümlerim dolu dolu olsun allah hepimizin yüzünü guldursunnnnn.

Ah bu donmuş embriyo olayı. Korkular ve kafada oluşan soru işaretleri, ne yapacağını bilememek. Bir sürü karmaşa en azından benim açımdan
kardeşim benimde donmuslarimla ilgili soru işaretlerim vardı ilkinde yaşadığım o psikolojik travmayı çöküntüyü yaşadığım açıyı yeni yeni atlatıyorum tam geçen sene bügundu kibrisa biletlerimizi aldığımız gün 2 gün sonra ilk tedavimin 1.yılı dolacak tam unutmuştum ben donmuslarimla tedaviden vazgeçtim yeni donor aldım ikinci tedavime yeni donorle yola devam edeceğim ilk donor de sıkıntı yaşadık yeterince yumurta oluşmadı donörden o yüzden tekrar riske atmak istemedim kendimi hayal kırıklığı umutlar boşa çıkınca tekrar aynı açıyı üzüntüyü yasamak istemediğim için yeni donor istedim ınsallah bu donor hayırlı olur

Dualarım seninle rabbim yar ve yardımcın olsun insallah❤❤

Kızlar kandil gecesi rüya gördüm anlatım size. Güya geneyim ama karnın sis değil doğum için arkadaşlar da tozlanmışız doğum anını görmedi ama uyandığımda şşöyle üç beş aylık kadar bebeğim olmuştu kız hemde simsiyah saçlı sürmeli gözleri ışıl ışıl bana bakıyordu. Aradan saatler geçmeden eşini arıyorum telefonda gel acilden doğum yaptım demek için arıyorum bağırış çağırış hayırdır diyorum bir yerden para beldi arsa alıyorum diyorum o an bende doğum yaptım kızımıza diyorum rüya bitene kadar kızım resmen iki yaşındakiler kadar büyümüştü kucâgimda. Ruyada olsa evladını emzirdim kızlar. Öyleki göğsün ucunu birakti sütüm dışarı fışkırdı.umarim hayallerim gerçek olur hakkında hayırlısı birazdan yumurta ytoplanicak duan edin allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Bu yoldan döndü yok
Ve inşallah san bu yolun kazançlı finalindesin
Şuan heyecanla senin mutlu finalini bekliyorum
Allahım bu evlatlarını kucağına almaya nasip etsin

Senin o güzel kalbine,diline kurban olurum
inşallah duaların yakın zamanda kabul olsun

Çok güzel rüya ve çok güzel bir gecede
Rabbim gerçek etsin
Güzel sonucunu sabırsızla bekliyorum

Cnm niye hile olsun ki. Sen tüp bebek tedavisi görüyorsun. Devlette sana infertilite tedavisi görürken bu ilaçları veriyor, böyle bir hakkın var. Bunun neresi hile ki. Yumurta donasyonu olsa dedigini anlatacağım ama sen sperm donasyonu yapiyorsun. Senin gördüğün işlem de birebir ivf işlemi. Devlet sana özel merkezde ivf tedavisi olma imkanı da sunuyor. Yani aldığın ilacı özel merkezde de kullanabilirsin diyor. Bence normal ivf ile hic bir farkı yok senin isleminin. Eşinin birşeyi için ilac almiyorsun ki. Senin tedavin için olan ilaçlar bence hakkindir. Ama sen bilirsin tabi. Ben tup bebek tedavisi için almıştım raporumu. O zaman Bahcecide denemistim. Nerede yapacaksınız dediklerinde dış merkezde yaptıracağız demiştik. Baska da birşey sormadılar. Benim ivf denemesinde yumurtalar gelismeyince ilaclar elimde kaldı hatta tüp bebek tedavisi gören baskabir arkadaşıma vermiştim kalan ilaçları.

İnşallah güzel yumurtalar toplarlar cnm. Sonra güzel embryolar olur onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…