Benimde aynı durum aynı tedavi 5. Günüm bugünProlutex iğne kullanıyorum günde bi defa, Oksapar iğne günde bi defa, Crinone jel sabah akşam, folik asit ve Corasprin kullanıyorum
5aa 2 embriyo transfer edildi.
Çok teşekkür ederim, amin inşallahSüperrr cok şükür allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip.etsin cok.sevindim
Amin inşallah, çok teşekkür ederimCanım tebrik ederim. İkizler geliyor kesin. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin
Canım Murakami doğru söylüyor, tüp bebek yapan devlet hastanelerinden alabilirsin bu raporunu, İstanbulda Zeynep Kamil ve Süleymaniye Kadın Doğum Hastanelerinde tüp bebek merkezleri var oralardan alabilirsin, inşallah bol yumurta toplanır senden, sağlıklı güzel embriyoların oluşur, dualarım seninleCanım ben 25 yaşındayım verirlermiyfi bilmiyorum denemedim hile ortaya çıkarsa rezil olurum die.suan kibristaykm ve 8.30 de gelip yumurta toplamaya götürecekler dua edinde dökümlerim dolu dolu olsun allah hepimizin yüzünü guldursunnnnn.
Daha atlattık şükür topaldılar bakıyorlar maçtan olmuş die allahım yüzümüze baksın kizlarCnm niye hile olsun ki. Sen tüp bebek tedavisi görüyorsun. Devlette sana infertilite tedavisi görürken bu ilaçları veriyor, böyle bir hakkın var. Bunun neresi hile ki. Yumurta donasyonu olsa dedigini anlatacağım ama sen sperm donasyonu yapiyorsun. Senin gördüğün işlem de birebir ivf işlemi. Devlet sana özel merkezde ivf tedavisi olma imkanı da sunuyor. Yani aldığın ilacı özel merkezde de kullanabilirsin diyor. Bence normal ivf ile hic bir farkı yok senin isleminin. Eşinin birşeyi için ilac almiyorsun ki. Senin tedavin için olan ilaçlar bence hakkindir. Ama sen bilirsin tabi. Ben tup bebek tedavisi için almıştım raporumu. O zaman Bahcecide denemistim. Nerede yapacaksınız dediklerinde dış merkezde yaptıracağız demiştik. Baska da birşey sormadılar. Benim ivf denemesinde yumurtalar gelismeyince ilaclar elimde kaldı hatta tüp bebek tedavisi gören baskabir arkadaşıma vermiştim kalan ilaçları.
Inşallah birdaha gerek kalmaz kızlar sorunsuz atlattım bakım şimdilik hayirlsiCanım Murakami doğru söylüyor, tüp bebek yapan devlet hastanelerinden alabilirsin bu raporunu, İstanbulda Zeynep Kamil ve Süleymaniye Kadın Doğum Hastanelerinde tüp bebek merkezleri var oralardan alabilirsin, inşallah bol yumurta toplanır senden, sağlıklı güzel embriyoların oluşur, dualarım seninle
Heyecenlı bekleyişBenimde aynı durum aynı tedavi 5. Günüm bugün
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. İnsan maddi manevi çok hırpalanıyor bu süreçte. Hangi merkezde denemiştiniz, doktorunuz bu durumlara ne dedi, ekstra tahlil falan istedimi? Sorununuz neydi sizin? Eğer imkanınız varsa başka merkezde denemeyi düşünmez misiniz?merhaba hanımlar bende endi hikayemi anlatayım.Geçen yıl burdaki arkadaşların hikayelerinden yola çıkarak donanosyona karar verdım.ve geçen yıl yaptırdım.sadece 2 embrıyo oluştu.oda kötü kalite 3bc ve d kalite.transfer edildi.1 tane tutu.ama 8 günde başladı kanamalar 'taki 16 hafta tamamen kaybedene dek.gebelık sonlandı.bu yıl tekrar yaptırdım.yenı taze sınır kullanıldı.dondurulmuşum olmadığı için.doktorun yüzde 70 tutar dediği 5 A kalitesindeki embrıyo yine tutmadı.12 gün degerı 22 çıktı.2 gün sonra 15 e düştü..kimyasal dedı doktor ama bu kimyasal bıle değildi tutmamıştı.gerıde dondurulmuş var ama ben ne yapacağımı bilemiyorum.sıfırı tüketmişim.bıdaha gıdecek gücüm kalmadı.bu borçları nasıl ödeyeceğim dıye düşünüyorum.Belkıde böyle bir şeye girişmeseydim Allahtan hayırlı bir evlat bekleseydim diyorum.dıyecegım ne umutlarla gidiyoruz.70 Bintl para oduyoz elde var sıfır.bu merkezler garanti veriyorlarsa sonuç neden elde var sıfır.
imkanım yok.tek suçumuz anne olmayı istemek.bızı para makinesi olarak görüyorlar bu merkezler.benım psikolojim iyice bozuldu.her gün ağlıyorum.donanosyon yapacaklara burda yazılanlara inanmayın.çok araştırin.ben kaliteli dönme taza dönme kullandıklarına bıle inanmıyorum.oraya gelen hastalardan aldıkları bozuk yumurtaları transfer ediyorlar ya tutarsa nasreddin hoca misali. hiç bir garanti vermiyolar.Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. İnsan maddi manevi çok hırpalanıyor bu süreçte. Hangi merkezde denemiştiniz, doktorunuz bu durumlara ne dedi, ekstra tahlil falan istedimi? Sorununuz neydi sizin? Eğer imkanınız varsa başka merkezde denemeyi düşünmez misiniz?
Oraya harcadığım parayla türkiyede kendi yumurtalarınızla deneseydik belkide daha ıyı bir sonuç alacaktık.benım rahminde sorun yok dedı tüp bebek doktoru.hısteroskopı de yaptırdım hag fe çektirdim iki defa.tututyor.ama embrıyo bozuk olunca vücut atıyormuşimkanım yok.tek suçumuz anne olmayı istemek.bızı para makinesi olarak görüyorlar bu merkezler.benım psikolojim iyice bozuldu.her gün ağlıyorum.donanosyon yapacaklara burda yazılanlara inanmayın.çok araştırin.ben kaliteli dönme taza dönme kullandıklarına bıle inanmıyorum.oraya gelen hastalardan aldıkları bozuk yumurtaları transfer ediyorlar ya tutarsa nasreddin hoca misali. hiç bir garanti vermiyolar.
Ben bu söylediklerinizi doğru bulmuyorum, burada ince eleyip sık dokuyarak karar vermiş, uğraşmış ilk seferde olmasada daha sonraki denemelerinde güzel sonuçlar almış hanımlar var. Olumsuz deneyimleri olanlarda var, sonuçta çaba bizden takdir Allahtanimkanım yok.tek suçumuz anne olmayı istemek.bızı para makinesi olarak görüyorlar bu merkezler.benım psikolojim iyice bozuldu.her gün ağlıyorum.donanosyon yapacaklara burda yazılanlara inanmayın.çok araştırin.ben kaliteli dönme taza dönme kullandıklarına bıle inanmıyorum.oraya gelen hastalardan aldıkları bozuk yumurtaları transfer ediyorlar ya tutarsa nasreddin hoca misali. hiç bir garanti vermiyolar.
Katılıyorum canım ilki 45 gün kayıpla sonlandı 2. Si Allaha şükür 3b.. Kalitesi kucağımda lütfen kalbinizi bozmayın Allahını işi ne embriyo ya ne kendinize ne eşinize kusur bulmayın yiyecek ekmeği varsa nasipte varsa oluyor. Allah iyi doktarla karşılaştırsın tüm tetkikleri de yapalım gerisi Allahını bileceği iş rabbim burada herkese hayırlı evlat nasip etsinBen bu söylediklerinizi doğru bulmuyorum, burada ince eleyip sık dokuyarak karar vermiş, uğraşmış ilk seferde olmasada daha sonraki denemelerinde güzel sonuçlar almış hanımlar var. Olumsuz deneyimleri olanlarda var, sonuçta çaba bizden takdir AllahtanKeşke iyi kalitede olmayan embriyo transferlerini yaptırmasaydınız,kabul etmeseydiniz. Kendi yumurtalarınızla denemeye devam ederseniz genetik test yaptırın embriyolarınıza, yaşınız genç daha, vaktiniz var, inşallah tez zamanda anne olursunuz
Canım böyle düşünecek olursa çok kötü olursun yapma kendini harab etme önce kendine güven taktir allahtan dönmüş veya taze narininde varsa herturlu gelir kucağına yapma canımsın umarım allah tez zamanada kicaciklarmizi doldururimkanım yok.tek suçumuz anne olmayı istemek.bızı para makinesi olarak görüyorlar bu merkezler.benım psikolojim iyice bozuldu.her gün ağlıyorum.donanosyon yapacaklara burda yazılanlara inanmayın.çok araştırin.ben kaliteli dönme taza dönme kullandıklarına bıle inanmıyorum.oraya gelen hastalardan aldıkları bozuk yumurtaları transfer ediyorlar ya tutarsa nasreddin hoca misali. hiç bir garanti vermiyolar.
Çok geçmiş olsun moralinizi bozmayın mutlaka yeni kapılar açılacaktır. Hangi merkezde yaptırdınız işleminizi nasıl garantiler vermişlerdi.merhaba hanımlar bende endi hikayemi anlatayım.Geçen yıl burdaki arkadaşların hikayelerinden yola çıkarak donanosyona karar verdım.ve geçen yıl yaptırdım.sadece 2 embrıyo oluştu.oda kötü kalite 3bc ve d kalite.transfer edildi.1 tane tutu.ama 8 günde başladı kanamalar 'taki 16 hafta tamamen kaybedene dek.gebelık sonlandı.bu yıl tekrar yaptırdım.yenı taze sınır kullanıldı.dondurulmuşum olmadığı için.doktorun yüzde 70 tutar dediği 5 A kalitesindeki embrıyo yine tutmadı.12 gün degerı 22 çıktı.2 gün sonra 15 e düştü..kimyasal dedı doktor ama bu kimyasal bıle değildi tutmamıştı.gerıde dondurulmuş var ama ben ne yapacağımı bilemiyorum.sıfırı tüketmişim.bıdaha gıdecek gücüm kalmadı.bu borçları nasıl ödeyeceğim dıye düşünüyorum.Belkıde böyle bir şeye girişmeseydim Allahtan hayırlı bir evlat bekleseydim diyorum.dıyecegım ne umutlarla gidiyoruz.70 Bintl para oduyoz elde var sıfır.bu merkezler garanti veriyorlarsa sonuç neden elde var sıfır.
yüzde 70 garanti tutar dediler.ama tutmadı.benım rahminde sorun yok.rahım filmi iki defa çektirdim.hıstereskopıde yaptırdım.eşimin sperm kaliteside ıyı.ıkımızde kromozom testi yaptık.hiç bir sorun çıkmadı.Allah ol deneyince olmuyor.geçen yıl benim yaptırdığım merkezde 4 kızı olan bir arkadaşım erkek çocuk için yaptı.onunda olmadı.dogum yapan anne olan bir kadındı.yinede embrıyo tutunmadı.1 yıl sonra Allahtan bir oğlu olduÇok geçmiş olsun moralinizi bozmayın mutlaka yeni kapılar açılacaktır. Hangi merkezde yaptırdınız işleminizi nasıl garantiler vermişlerdi.
Siz yeniden tedavi oldunuz mu kıbrıstayüzde 70 garanti tutar dediler.ama tutmadı.benım rahminde sorun yok.rahım filmi iki defa çektirdim.hıstereskopıde yaptırdım.eşimin sperm kaliteside ıyı.ıkımızde kromozom testi yaptık.hiç bir sorun çıkmadı.Allah ol deneyince olmuyor.geçen yıl benim yaptırdığım merkezde 4 kızı olan bir arkadaşım erkek çocuk için yaptı.onunda olmadı.dogum yapan anne olan bir kadındı.yinede embrıyo tutunmadı.1 yıl sonra Allahtan bir oğlu oldu
Offf canım kardeşim senin gibileri burda az değilmerhaba hanımlar bende endi hikayemi anlatayım.Geçen yıl burdaki arkadaşların hikayelerinden yola çıkarak donanosyona karar verdım.ve geçen yıl yaptırdım.sadece 2 embrıyo oluştu.oda kötü kalite 3bc ve d kalite.transfer edildi.1 tane tutu.ama 8 günde başladı kanamalar 'taki 16 hafta tamamen kaybedene dek.gebelık sonlandı.bu yıl tekrar yaptırdım.yenı taze sınır kullanıldı.dondurulmuşum olmadığı için.doktorun yüzde 70 tutar dediği 5 A kalitesindeki embrıyo yine tutmadı.12 gün degerı 22 çıktı.2 gün sonra 15 e düştü..kimyasal dedı doktor ama bu kimyasal bıle değildi tutmamıştı.gerıde dondurulmuş var ama ben ne yapacağımı bilemiyorum.sıfırı tüketmişim.bıdaha gıdecek gücüm kalmadı.bu borçları nasıl ödeyeceğim dıye düşünüyorum.Belkıde böyle bir şeye girişmeseydim Allahtan hayırlı bir evlat bekleseydim diyorum.dıyecegım ne umutlarla gidiyoruz.70 Bintl para oduyoz elde var sıfır.bu merkezler garanti veriyorlarsa sonuç neden elde var sıfır.
Merkezin ismini yazarmısınyüzde 70 garanti tutar dediler.ama tutmadı.benım rahminde sorun yok.rahım filmi iki defa çektirdim.hıstereskopıde yaptırdım.eşimin sperm kaliteside ıyı.ıkımızde kromozom testi yaptık.hiç bir sorun çıkmadı.Allah ol deneyince olmuyor.geçen yıl benim yaptırdığım merkezde 4 kızı olan bir arkadaşım erkek çocuk için yaptı.onunda olmadı.dogum yapan anne olan bir kadındı.yinede embrıyo tutunmadı.1 yıl sonra Allahtan bir oğlu oldu
Canım cok üzüldümm. Kendini bu kadar üzme Rabbim tez zamanda anne olmayı nasip edermerhaba hanımlar bende endi hikayemi anlatayım.Geçen yıl burdaki arkadaşların hikayelerinden yola çıkarak donanosyona karar verdım.ve geçen yıl yaptırdım.sadece 2 embrıyo oluştu.oda kötü kalite 3bc ve d kalite.transfer edildi.1 tane tutu.ama 8 günde başladı kanamalar 'taki 16 hafta tamamen kaybedene dek.gebelık sonlandı.bu yıl tekrar yaptırdım.yenı taze sınır kullanıldı.dondurulmuşum olmadığı için.doktorun yüzde 70 tutar dediği 5 A kalitesindeki embrıyo yine tutmadı.12 gün degerı 22 çıktı.2 gün sonra 15 e düştü..kimyasal dedı doktor ama bu kimyasal bıle değildi tutmamıştı.gerıde dondurulmuş var ama ben ne yapacağımı bilemiyorum.sıfırı tüketmişim.bıdaha gıdecek gücüm kalmadı.bu borçları nasıl ödeyeceğim dıye düşünüyorum.Belkıde böyle bir şeye girişmeseydim Allahtan hayırlı bir evlat bekleseydim diyorum.dıyecegım ne umutlarla gidiyoruz.70 Bintl para oduyoz elde var sıfır.bu merkezler garanti veriyorlarsa sonuç neden elde var sıfır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?