Sağlıkla doğsun bebeğin

Amin canım benim ❤

Tradious sen neden donmuş embriyolarından vazgeçtin, ben anlamadım seni
Canim ilkinin psikolojisini zor atlattım eğer bu donmuslarimlada olumsuz olursa depresyondan kaç sene sonra cikarim allah bilir o yüzden son anda kararımı degistirdim pişman olurmuyum onu bilemem ama galiba böylesi daha mantıklı soru işaretleri bitmiyor kafamda buda benim psikolojimi çok etkiliyor danıştım inan çok kere kafamda geldi gitti deli sorular donmusmu sifirmi diye ınsallah böylesi daha hayırlıdır diye düşündüm inan artık kafam patlayacak eşim baktı bana ruh sağlığın bozulacak düşünmekten yeni al geç parasıyla değilmi dedi doktor beyde destekledi saolsun biraz sorun çıktı ama düzeldi gücüm kalmadı artık hiçbirşeye o yüzden tedaviyi seneye nisan ayına erteledim yoruldum beynen yoruldum destek aldım inşallahta doğru ve sağlıklı karar vermişimdir rabbim bilir artık herşey nasip kısmet

Kizlar kan verdim tsh 0.13 cikti normal aralik 0.35-4.94 doktor dusuk endokrine git dedi bebekleri troid cokk etkiliyormus nette oyle yaziyor bu durumda olan var mi

Canını sıkma hayırlısı böyleymiş

Ben iğne kere başladım sanırım kadının ilk haftasının cuma günü gibi giderim diye düşünüyorum
Süper senin için se
Hakkına hayırlısı olsun. İçine öyle sindüyse yapacak birşey yok. Sen de mi bebeğini kaybettin, o yüzden mi donmuş embriyoya güvenmiyorsun
Sperm donasyonu mu

Dunde deprepi cok kotu yasadik urla dayim ben o kadar korktum ki soka girdim aglamaktan kendime gelemedim kasiklarima sanci girdi uzun.birsure gecmedi doktor kanaman yoksa bisey yoktur dedi ama korkuyorum cok
Geçmiş olsun, deprem hepimizi çok üzdü, ben ekranda izlerken göz yaşlarımı tutamıyorum, kanama yoksa endişelenme, yorucu hareketlerde bulunma, yat uzan bence, eve girebiliyorsunuz dimi, sorun yok inşallah

Yok canim bebek kaybetmedim ama tutmadiya ilk donmuşsa tutmaz diye korkuyorum

Ama bacım sonuçta tutup sorunlu çıkmamış ki belki o koyulan embriyonun nasibi yoktu peki geride kalanları doldurdun ya ücretini vermedin mi onlar araya mi gidicek belki nasibin onlardandır ne bilem bacım insan başına gelmeyince anlamıyor tabi
Yok canim bebek kaybetmedim ama tutmadiya ilk donmuşsa tutmaz diye korkuyorum

Ödemedim canim henüz ücretini araya pandemi girdi zaten para henüz istemediler hakkımızda hayırlısı olsun

Canım senin embriyolardan bir haber varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…