- 22 Ekim 2020
- 143
- 552
- 53
- 50
Amin inşallah cnm 3 tane hatta hoca bugün hikayesinde paylaşmış onlar benim bebelerCanım inşallah tutarlar.kaç embriyo kondu
Amin Allah razı olsun cnmHayırlı olsun transferin, inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sana
Cumartesi sabahı gidip 1 haftasonra pazar döndüm. Bu sürede karantina otelindeydik. Tüp bebek merkezi gelip aldı ve geri otele bıraktı. Zaten 2 kez gidiyorsun kliniğe. pazartesi ve transfer günü olan cumartesiKıbrıs a giden arkadaşlar,toplam kaç gün kaldínız?karantina ile ilgili yeni bir bilgi varmı?
Amin inşallahSağlıkla tutunmustur bebislerimiz inşallah bende aynı doktorda dün transfer oldum
Amin hepimize inşallahBenimde aynı merkeź şalı günü transferim insallahhhhhhhh sanada allahım hamileliği sonrada kucağına yavrunu almayı nasip etsinnnnn
Neden 1 hafta sürüyor?Ben bulunduğum ilde tedavime başlayacağım ama...Yine mü o kadar sürer?Sizinki de inşallah hayırlısı ile tutunur.Burada hep pozitif msj ları görürüzCumartesi sabahı gidip 1 haftasonra pazar döndüm. Bu sürede karantina otelindeydik. Tüp bebek merkezi gelip aldı ve geri otele bıraktı. Zaten 2 kez gidiyorsun kliniğe. pazartesi ve transfer günü olan cumartesi
Hadi inşallah hayırlı haberler olurAmin hepimize inşallahyarın test yapacağım
Cumartesi giriş yaptık CumartesiKıbrıs a giden arkadaşlar,toplam kaç gün kaldínız?karantina ile ilgili yeni bir bilgi varmı?
Neden 1 hafta sürüyor?Ben bulunduğum ilde tedavime başlayacağım ama...Yine mü o kadar sürer?Sizinki de inşallah hayırlısı ile tutunur.Burada hep pozitif
Kıbrıs a giden arkadaşlar,toplam kaç gün kaldínız?karantina ile ilgili yeni bir bilgi varmı?
Hay maşallah a kalıte olanlar mı sizinkiAmin inşallah cnm 3 tane hatta hoca bugün hikayesinde paylaşmış onlar benim bebeler
Amin Allah razı olsun cnm
Cumartesi giriş yaptık Cumartesi çıkış yaptık karantina otelinden bi hava limaninda birde otelde pcr oldu benim cumartesi yani dün tarnsfer oldu fazladan 3 gün daha kendi seçtiğim otelde kaliyorum karantina otellerini devlet belirlemiş ulaşımda sorun yasamadim merkez aldı bıraktı yerimize e hastaneyeKıbrıs a giden arkadaşlar,toplam kaç gün kaldínız?karantina ile ilgili yeni bir bilgi varmı?
Hay maşallah a kalıte olanlar mı sizinki
Saolun evet o kabuğundan sıyrılan ve yanındakiler benimkiler teyzesi nasipseHay maşallah a kalıte olanlar mı sizinki
MaşaAllah. İnşallah pozitif olacak anne adayıSaolun evet o kabuğundan sıyrılan ve yanındakiler benimkiler teyzesi nasipse
Amin cnm inşallah ben elimden geleni yaptim doktorumda aynı şekilde bizim sperm çok kötü olmasına rağmen şükür Aa kalite embriyolarimiz oldu Allaha inandım doktoruma güvendim gerisi takdir-i ilahî ol desin inşallah Kun Fe YekunMaşaAllah. İnşallah pozitif olacak anne adayı
Ne yaptım bacım ne halledesinIyiyim cnm ya dün merkezdeydim aldım kuzularımı salamisten dün çıkış yaptık cuma yine pcr aldılar otelde Lefkoşa merkezde bi yere yerleştik en azından kısa yürüyüşler yaparız gezeriz die yarın gece uçuşuyla dönecektim sabah mail gelmiş uçuş iptal bugün havalimanina gidip bilet yeniliycem bakalim sen naptın
Evet bugünde 4 tane iyi kalitede olan varmış azlaiyor nedense her geçen gün kalırmı bunlar bacılar ya şalı ya transferkliniferter
Yok bacı ya enson 6 düşmüştü ne ses var ne seda gece sıkıntı çıktı ya baya sandım oldu umarım kendime zarar vermemisimdir
Canım hayırdır ne oldu gece. 6ya düşen ne. Embrıyolarmı
Ya adiler yemin ediyorum bütün otel halkı aman ha karantina devam ediyorsa girişte ucuz otel durumum yok diyin ben bilmedim demeyi acapula die lüks bir yere koydular 7 gün kaldım neyse cumartesi gelip test aldılar öğleden sonra aradım sonuç çıkınca ne yapicam die pada düşkünler işte akşam bakarız dediler gece olmuş 10 gibi resepsiyon aradı e testiniz negatif ya ücret ödeyin ya çıkış yapın ne kadar ücret kişi başı yarum gün ha yarim pansiyon değil 600 tele vay anasını avradını e benim iletişimdeki kadın baya ilgili allah var gezme harici bütün taksiler onlara ait aradım o saate açtı girne allahım dağı yol bilmem iz bilmem neyse taksi yollardırlar normalde 20 dk gideceğim yere bir buçuk saate yakın gitti taksi e dedim biz yarim saat sürmüyordu e yol karanlık kendimi riske aramam dedi dedi adam neyse onada tamam dedik pansiyon ayarlamıştı otel nagas hotel die ama baya güzel allah var. Neyse otele giriş saAtimiz 12 olucak kaç gün dedi dedim çarşamba çıkışlı tamamdır 31 giriş yazdı. Dedim yarim saat bile yok bir günümü ekliyorsunuz durum bu dedi e yerde bilmiyom nalet diyip çıkasın.ilk baş 250 anlaştık gece gittiğimizde 300 dedi oda var bir sıkıntı sites uyuyamadım dedim ben bu parayı bunlara vermem saat 6 da çıktık eşimle ucuz pansiyon aradık aksaray antalya bilmem ne pansiyon hepsi dip dibe 130 a başkent pansiyonu tuttuk yemek içmek yok. Ama anasını avradını ne paraymış dışarda yemek yemek gün boyu ucuz yemek için döndük durduk en son yaylanın hazır konservelerinden alıp geldik pansiyona birgün de olanlar bacılar bbacilarrrr deniz manzaralı otelden bir alta şimdi en dillere kadar dusucez zaar. Iyiyim ama yemek derdine düşmezsen günlük 20 30 liraya peynir ekmek filan günü kapatırım yinede o namussuzlara paramı vermem bu saaten sontaNe oldu gece, hayırdır, iyisiniz umarım.
Bacı umarım benimki de öyle ilerle çok iyi kalitede 4 tane kalmisAmin cnm inşallah ben elimden geleni yaptim doktorumda aynı şekilde bizim sperm çok kötü olmasına rağmen şükür Aa kalite embriyolarimiz oldu Allaha inandım doktoruma güvendim gerisi takdir-i ilahî ol desin inşallah Kun Fe Yekun
Yaaa çok fazla istemişler biz Salamiste kaldık 7 gün 2555 ödedik cuma 2. Pcr aldılar otelde cumartesi 8 de cıkis yaptik hatta 3 gün sonrayaydi biletimiz otele kalmaya devam etsek ne kadar dedik 365Tl günlük dediler ama biz merkezde gezeriz diye ayrıldık ordan 5 yıldız dı bizimkide hatta yemekleri felan çok iyiydi geçmiş olsun cnm en gzli hersy dahil yer bulmak yoksa yemekle başa çıkamazsınYa adiler yemin ediyorum bütün otel halkı aman ha karantina devam ediyorsa girişte ucuz otel durumum yok diyin ben bilmedim demeyi acapula die lüks bir yere koydular 7 gün kaldım neyse cumartesi gelip test aldılar öğleden sonra aradım sonuç çıkınca ne yapicam die pada düşkünler işte akşam bakarız dediler gece olmuş 10 gibi resepsiyon aradı e testiniz negatif ya ücret ödeyin ya çıkış yapın ne kadar ücret kişi başı yarum gün ha yarim pansiyon değil 600 tele vay anasını avradını e benim iletişimdeki kadın baya ilgili allah var gezme harici bütün taksiler onlara ait aradım o saate açtı girne allahım dağı yol bilmem iz bilmem neyse taksi yollardırlar normalde 20 dk gideceğim yere bir buçuk saate yakın gitti taksi e dedim biz yarim saat sürmüyordu e yol karanlık kendimi riske aramam dedi dedi adam neyse onada tamam dedik pansiyon ayarlamıştı otel nagas hotel die ama baya güzel allah var. Neyse otele giriş saAtimiz 12 olucak kaç gün dedi dedim çarşamba çıkışlı tamamdır 31 giriş yazdı. Dedim yarim saat bile yok bir günümü ekliyorsunuz durum bu dedi e yerde bilmiyom nalet diyip çıkasın.ilk baş 250 anlaştık gece gittiğimizde 300 dedi oda var bir sıkıntı sites uyuyamadım dedim ben bu parayı bunlara vermem saat 6 da çıktık eşimle ucuz pansiyon aradık aksaray antalya bilmem ne pansiyon hepsi dip dibe 130 a başkent pansiyonu tuttuk yemek içmek yok. Ama anasını avradını ne paraymış dışarda yemek yemek gün boyu ucuz yemek için döndük durduk en son yaylanın hazır konservelerinden alıp geldik pansiyona birgün de olanlar bacılar bbacilarrrr deniz manzaralı otelden bir alta şimdi en dillere kadar dusucez zaar. Iyiyim ama yemek derdine düşmezsen günlük 20 30 liraya peynir ekmek filan günü kapatırım yinede o namussuzlara paramı vermem bu saaten sonta
Amin cnm kalbini ferah tut nasibinde varsa Rabbim nasip eder stres yapmaBacı umarım benimki de öyle ilerle çok iyi kalitede 4 tane kalmis
Ah bacım nasip işteYaaa çok fazla istemişler biz Salamiste kaldık 7 gün 2555 ödedik cuma 2. Pcr aldılar otelde cumartesi 8 de cıkis yaptik hatta 3 gün sonrayaydi biletimiz otele kalmaya devam etsek ne kadar dedik 365Tl günlük dediler ama biz merkezde gezeriz diye ayrıldık ordan 5 yıldız dı bizimkide hatta yemekleri felan çok iyiydi geçmiş olsun cnm en gzli hersy dahil yer bulmak yoksa yemekle başa çıkamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?