Merhaba arkadaşlar. Ben 27 ekimde tekrar tedaviye başladım bu sefer yumurtaların çok erken olgunlaştı büyük ihtimalle çarşamba günü uçuşum var bugün pcr testi verdim onun sonucunu bekliyorum ancak endişeliyim çünkü boğazımda ve burnumda yanma gıcıklanma hissi var eğer test pozitif çıkarsa o kadar iğne vuruldum sağlığım yine zarar görecek ilk tüp bebek tedavisinden sonra eşimde tese sonucu negatif olunca yumurta toplama işlemi bile yapılmamıştı ve o kadar iğneyi boşa kullanmış oldum tabi geri dönüşü bana tiroid olmuştu. O zamandan beri tiroid hastası oldum. Bu sefer de böyle bir şey olursa ne olur Allah bilir. Ayrıca pcr negatif çıksa bile rapor alamadığım için sadece opu için gideceğim transfer olmadan geri döneceğim. Bu yaşıma kadar her işim hep çok zor ve çetrefilli oldu umarım bunu da bir şekilde atlatırım ve sonucu iyi olur. Niye yazdım bunları hem içimi dökmek için hem de dualarınızı istemek için sanki kendim için ettiğim dualar kabul olmuyor gibi hissediyorum ve sizin gibi beni gerçekten anlayan hiç görmediğim dostlarımdan manevi destek istiyorum. Çünkü biliyorum ki hepiniz bu yolda çok yoruldunuz ve içten gerçekten dua ediyorsunuz iyi dileklerde bulunuyorsunuz ve bunu düşünmek beni rahatlatıyor. Hepinizi seviyorum arkadaşlar

Canını sıkma hayırlısı böyleymiş

Süper senin için se

Anladım canım. Ben bilmiyorum banu çiftçiyi. Genel olarak videoları ne hakkında, tüp bebek mi
Buradaki bir arkadaş ivf işlemi ile ilgili videosunu izlediğini yazmış. Gebelige hazırlık ve gebelikle ilgili videoları da var. Ben de tesadufen internette gördüm Banu hnmi. Detaylı anlatımları var. O yüzden begeniyirum.

Cnm dualarımız seninle. Lütfen stres olma. Eger bu sefer olmayacaksa dogru zaman degildir. Bu sefer olacaksa da herşey çok güzel olacak.

Hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Canim benim lütfen sıkma canını rabbim yar ve yardımcın olsun ınsallah.dualarimiz seninle ❤❤❤❤

Cumartesi sabahı gidip 1 haftasonra pazar döndüm. Bu sürede karantina otelindeydik. Tüp bebek merkezi gelip aldı ve geri otele bıraktı. Zaten 2 kez gidiyorsun kliniğe. pazartesi ve transfer günü olan cumartesi

İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Canım yaşadıklarına çok üzüldüm neden böyle oldu ki anlamadım. Bizi uçaktan iner inmez PCR testi verip salamis otele karantinaya aldılar test sonucu akşam üzeri çıktı. test sonucumuzu görevli personele gösterdik ve normal mesafeli odaya aldılar bizi devlet karantina süresi için günlüğü kişi başı 267 tl fiyat belirlemiş 7 gün kalabiliyorsunuz bu fiyata. üstelik üç öğün yemek de veriyorlar. sizden niye o paraları istemişler olacak iş değil. resmen çaresizliğinizden faydalanmak istemişler. çok haklısın bu kadar hırslanmaya ama bence de kendini hırpalama mümkün olduğunca. çünkü transfer sırasında bu gerginliğin iyi olmaz. lütfen bunları düşünme artık. bırak olan olmuş zaten sen önüne ve bedenine odaklan. ne kadar rahat olursan bebeklerinin tutunma olasılığı artar. dua et bol bol güneş al bedenine ve rahatla. unutma seni seven ve hamileliğine sevinip havalara uçacak bir ailen var. burada da sana çok dua eden ve mutlu haberlerini bekleyenler var. lütfen kendine zarar verme

canım pcr testini alırlarken biraz fazla test çubuğunu ittirmişler ondan olmuştur bu gıcıklanma hissi. rahat ol bir sorun çıkmayacak. Allah'ın izniyle inşallah herşey yolunda gider. burada o kadar güzel bir sevgi enerjisi var ki insan kendini hep sevgi ve dualarla sarmalanmış hissediyor. dün gece başımı yastığa koydum ve düşündüm dua etmeye başladım sonra bir baktım ki buradaki kadınlar geçiyor gözümün önünden, sonra düşündüm ne kadar çok benimsemişim hepinizi sizler için dua etmezsem sanki bir eksiklik bir bencillik yapıyormuşum gibi hissettim. o kadar yürekten hissettim ki yaşadıklarımızı. düşünün ki anne olmak uğruna binlerce kadın bu platformda ve aynı şeyleri hissediyor ve yaşıyor. nasıl bir bütünüz böyle. insanın insana ettiği dua kabul olurmuş bizler hep birlikte bir dua çemberi yaratıyoruz ve inanıyorum ki Allah dualarımızı duyuyor vakti geldiğinde de tek tek kabul ediyor. Seviliyorsun arkadaşım üzme kendini dik ve güçlü ol. Sırtını önce Allah'a sonra dualara dayadın çünkü.

Boğazdaki yanmalar falan PCR testindendir kafana takma. Olacakmı olmayacakmı hep içimizi kemiren duygular, yıllarca uğraşmanın verdiği korku endişe nedeniyle diken üstündeyiz, her işte bir hayır vardır, sabretmekten başka yolumuz yok, dualarımız, temennilerimiz seninle, inşallah bu defa herşey yolunda gider ve tedavin güzel geçer, içini ferah tut, insanın aklına gelen başına geliyor, güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun canım

Allah razı olsun bacım ne bilim o kadar şeyi atlatıp ufacık şeylere takamamak lazım harbiden saldım ya olan oldu şimdi kaldığım yeri 130 tutum konserve yemişlerle düzende kurdum şimdilik idareli şekilde kafamı rahat etirdim sabaha düşünü alicam abdestimide alıp yasinimi okuyup yola çıkıcam hayırlısıyla allahım hakında en hayırlısını versin insallahhhhb

Tamara2 nasılsın, varmı hamilelik belirtilerin falan, test günün ne zaman ❤

İyiyim canım ama bir belirti henüz yok, test günüm 9 kasım. bugün eşime test yapalım mı dedim "yapma sonra çok geriliyorsun tahlil gününe kadar bekle dedi :) " bekliyorum bakalım

Balım telimi hiç kullanmıyorum yoksa sana yazicam ne yaptın ettin die bak yunuslar erkenden büyümüş ki sana erkenden kavuşsun testinde temiz çıkıcam inşallah sıkıntısız allahım izniyle bak bana takinxa bi işe yaramıyor kendini rahat bırak allahım izniyle yavrunu bu sefer kucağına alican doktorun çok iyi eşin çok anlayışlı bak bizde burdayiz şükür ki tekrar denemeye fırsatımız var dert etme cankmsin

Sağol kuzum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sen de bebişlerini al gel hayırlısıyla rahat ol zaten alnımızda ne varsa onu yaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…