- 30 Ekim 2020
- 454
- 595
- 18
cok tatlisin :) Amin ins. dr umun soyledigine gore 2.5 alti olmasi gerekirken benim ki herzaman 2.6 oluyordu. ama bu 3. tup b tedavisinden sonra 3 un ustune cikti. dun aradiklarinda icmedigi ilac oldumu diye sordular, hic ilaclarimi aksatmadim... artik randevu verecekler yuz yuze gorusecegiz neden oldugunu onlarda anlamis degil :)Cok gecmis olsun insallah bu denemende olur tup bebekten once hic birsey bilmiyordum simdi degerlerin ne.kadar onemli oldugunu biliyorum
İnşallah ikizlerini kucağına alasınAmin inşallah cnm 3 tane hatta hoca bugün hikayesinde paylaşmış onlar benim bebeler
Amin Allah razı olsun cnm
Seninde yüzün gülsün inşallahCumartesi sabahı gidip 1 haftasonra pazar döndüm. Bu sürede karantina otelindeydik. Tüp bebek merkezi gelip aldı ve geri otele bıraktı. Zaten 2 kez gidiyorsun kliniğe. pazartesi ve transfer günü olan cumartesi
İnşallah anne ol unut bu çektikleriniAh bacım nasip işte
Amin inşallah Allah razı olsun her kim bu yolda çaba harcıyorsa Rabbim hepimize tatdirsin cennet meyvalarınıİnşallah ikizlerini kucağına alasın
Amin bacım amin hepimize insallahİnşallah anne ol unut bu çektiklerini
Umarim herşey yolunda gider bebişlerine kavuşursun. Naçizane tavsiyemdir- bu yolda çok emek harcadık maddi manevi yıprandık isterim ki herkes emeklerinin karşılığını alsın- bütçeni bilmiyorum elbetteki sen hesap yapmışsındır ama ben yazdıklarını okuyunca nasıl gerildigini hissettim o kadar para ve emek harcıyorsun acaba üzerine biraz daha koyup bu strese girmese miydin çünkü sağlıklı beslenmen önemli yorulmaman önemli stres yaşamaman önemli çünkü telafisi yok bunun Allah korusun olmama durumunda her şey sıfırdan başlayacak daha zahmetli olacak ki umarım pozitif olsunYa adiler yemin ediyorum bütün otel halkı aman ha karantina devam ediyorsa girişte ucuz otel durumum yok diyin ben bilmedim demeyi acapula die lüks bir yere koydular 7 gün kaldım neyse cumartesi gelip test aldılar öğleden sonra aradım sonuç çıkınca ne yapicam die pada düşkünler işte akşam bakarız dediler gece olmuş 10 gibi resepsiyon aradı e testiniz negatif ya ücret ödeyin ya çıkış yapın ne kadar ücret kişi başı yarum gün ha yarim pansiyon değil 600 tele vay anasını avradını e benim iletişimdeki kadın baya ilgili allah var gezme harici bütün taksiler onlara ait aradım o saate açtı girne allahım dağı yol bilmem iz bilmem neyse taksi yollardırlar normalde 20 dk gideceğim yere bir buçuk saate yakın gitti taksi e dedim biz yarim saat sürmüyordu e yol karanlık kendimi riske aramam dedi dedi adam neyse onada tamam dedik pansiyon ayarlamıştı otel nagas hotel die ama baya güzel allah var. Neyse otele giriş saAtimiz 12 olucak kaç gün dedi dedim çarşamba çıkışlı tamamdır 31 giriş yazdı. Dedim yarim saat bile yok bir günümü ekliyorsunuz durum bu dedi e yerde bilmiyom nalet diyip çıkasın.ilk baş 250 anlaştık gece gittiğimizde 300 dedi oda var bir sıkıntı sites uyuyamadım dedim ben bu parayı bunlara vermem saat 6 da çıktık eşimle ucuz pansiyon aradık aksaray antalya bilmem ne pansiyon hepsi dip dibe 130 a başkent pansiyonu tuttuk yemek içmek yok. Ama anasını avradını ne paraymış dışarda yemek yemek gün boyu ucuz yemek için döndük durduk en son yaylanın hazır konservelerinden alıp geldik pansiyona birgün de olanlar bacılar bbacilarrrr deniz manzaralı otelden bir alta şimdi en dillere kadar dusucez zaar. Iyiyim ama yemek derdine düşmezsen günlük 20 30 liraya peynir ekmek filan günü kapatırım yinede o namussuzlara paramı vermem bu saaten sonta
İnşallah cnm bir daha gerek olmazInşallah birdaha gerek kalmaz kızlar sorunsuz atlattım bakım şimdilik hayirlsi
Başarısız denemeleriniz için çok üzüldüm. Umarım en kısa surede sorunun ne olduğunu bulup çözerler de bebislerinize kavusursunuz. Fakat ben de sizin burada yazılanlara inanmayın sözünüze katılmıyorum. Sahsen donasyona karar verdigimde zannediyordum ki hemen ilk transferde olacak. Donasyon isi neredeyse garanti. Merkezime karar vermeden bu forumu okudukca gördüm ki bu iş o kadar da garanti değil. Tam tersine forumda insanların tecrubelerini okudukca ayaklarim yere daha iyi bastı. Tutmama gibi bir olasılığı da bilerek transferlerimi oldum. Benimki 3. transferde oldu. Umarım tamamına da erer. Malesef bu donasyonla ivf veya normal ivf işinde hala bilinmeyen noktalar olduğunu düşünüyorum. Ama pek çok şey de biliniyor ve bir çözümü var. Umarım sizinki kolay çözülebilecek birşeydir. Ama ümitsizliğe kapılmayın. Burada yüzlerce arkadaş da gebe kaldıimkanım yok.tek suçumuz anne olmayı istemek.bızı para makinesi olarak görüyorlar bu merkezler.benım psikolojim iyice bozuldu.her gün ağlıyorum.donanosyon yapacaklara burda yazılanlara inanmayın.çok araştırin.ben kaliteli dönme taza dönme kullandıklarına bıle inanmıyorum.oraya gelen hastalardan aldıkları bozuk yumurtaları transfer ediyorlar ya tutarsa nasreddin hoca misali. hiç bir garanti vermiyolar.
Jinekolog Dr Banu Ciftci'nin videoları ile ilgili yazmıştı bir arkadas. Ben ona yorum yaptım. Banu Ciftci'nin videoları çok iyi. Detaylı anlatıyor.Kadın kim canım
Yenibaharcim ben çok sık giremiyorum foruma ancak gordum yazıyorum. Endiselenme. Benim de triodim düşük çıktı. Yıllardır 6 aylık oeriodlarla tiroid dahil herseyime baktiririm. Daha önce ne düşüklük ne yükseklik hiç bir problem yoktu. Ama hemen bir endokrinologa görün. Bizim jinekolog endokrinologa yonlendirdi. Benimki de 0.16. Beta hcg hormonu yüzünden bazı gebelerde hipertiroid olurmus. Yani tiroid hormonu fazla çalışıyor. Gebeliğin ilk aylarından sonra gecmesi beklenirmis. Bana ilac vermedi doktor. 1ay sonra tekrar kontrol dediler. İnsallah gececek cnm. Endiselenme. Benim bildigim bebekler için yuksek tsh kadar zararlı değil.Kizlar kan verdim tsh 0.13 cikti normal aralik 0.35-4.94 doktor dusuk endokrine git dedi bebekleri troid cokk etkiliyormus nette oyle yaziyor bu durumda olan var mi
Hepimiz için inşallahHadi inşallah hayırlı haberler olur
Neden 1 hafta sürüyor?Ben bulunduğum ilde tedavime başlayacağım ama...Yine mü o kadar sürer?Sizinki de inşallah hayırlısı ile tutunur.Burada hep pozitif msj ları görürüz
Pazartesi yumurtalar toplanıyo 5. Gün embriyoları bekleniyo ve cumartesi transfer oluyoNeden 1 hafta sürüyor?Ben bulunduğum ilde tedavime başlayacağım ama...Yine mü o kadar sürer?Sizinki de inşallah hayırlısı ile tutunur.Burada hep pozitif msj ları görürüz
merhaba hanımlar bende endi hikayemi anlatayım.Geçen yıl burdaki arkadaşların hikayelerinden yola çıkarak donanosyona karar verdım.ve geçen yıl yaptırdım.sadece 2 embrıyo oluştu.oda kötü kalite 3bc ve d kalite.transfer edildi.1 tane tutu.ama 8 günde başladı kanamalar 'taki 16 hafta tamamen kaybedene dek.gebelık sonlandı.bu yıl tekrar yaptırdım.yenı taze sınır kullanıldı.dondurulmuşum olmadığı için.doktorun yüzde 70 tutar dediği 5 A kalitesindeki embrıyo yine tutmadı.12 gün degerı 22 çıktı.2 gün sonra 15 e düştü..kimyasal dedı doktor ama bu kimyasal bıle değildi tutmamıştı.gerıde dondurulmuş var ama ben ne yapacağımı bilemiyorum.sıfırı tüketmişim.bıdaha gıdecek gücüm kalmadı.bu borçları nasıl ödeyeceğim dıye düşünüyorum.Belkıde böyle bir şeye girişmeseydim Allahtan hayırlı bir evlat bekleseydim diyorum.dıyecegım ne umutlarla gidiyoruz.70 Bintl para oduyoz elde var sıfır.bu merkezler garanti veriyorlarsa sonuç neden elde var sıfır
Süper senin için seBen iğne kere başladım sanırım kadının ilk haftasının cuma günü gibi giderim diye düşünüyorum
Anladım canım. Ben bilmiyorum banu çiftçiyi. Genel olarak videoları ne hakkında, tüp bebek miJinekolog Dr Banu Ciftci'nin videoları ile ilgili yazmıştı bir arkadas. Ben ona yorum yaptım. Banu Ciftci'nin videoları çok iyi. Detaylı anlatıyor.
Bence de canım zaten stres yapmaman gereken bir süreçte maddi manevi çok fedakarlık yapıyorken bu sıkıntıları kendine çok yüklememelisin. Relax ol, yazık emeklerine. Yemek meselesi ne ki senin verdiğin çabanın yanında, geç bunları. Gönlünce olsun.Ya adiler yemin ediyorum bütün otel halkı aman ha karantina devam ediyorsa girişte ucuz otel durumum yok diyin ben bilmedim demeyi acapula die lüks bir yere koydular 7 gün kaldım neyse cumartesi gelip test aldılar öğleden sonra aradım sonuç çıkınca ne yapicam die pada düşkünler işte akşam bakarız dediler gece olmuş 10 gibi resepsiyon aradı e testiniz negatif ya ücret ödeyin ya çıkış yapın ne kadar ücret kişi başı yarum gün ha yarim pansiyon değil 600 tele vay anasını avradını e benim iletişimdeki kadın baya ilgili allah var gezme harici bütün taksiler onlara ait aradım o saate açtı girne allahım dağı yol bilmem iz bilmem neyse taksi yollardırlar normalde 20 dk gideceğim yere bir buçuk saate yakın gitti taksi e dedim biz yarim saat sürmüyordu e yol karanlık kendimi riske aramam dedi dedi adam neyse onada tamam dedik pansiyon ayarlamıştı otel nagas hotel die ama baya güzel allah var. Neyse otele giriş saAtimiz 12 olucak kaç gün dedi dedim çarşamba çıkışlı tamamdır 31 giriş yazdı. Dedim yarim saat bile yok bir günümü ekliyorsunuz durum bu dedi e yerde bilmiyom nalet diyip çıkasın.ilk baş 250 anlaştık gece gittiğimizde 300 dedi oda var bir sıkıntı sites uyuyamadım dedim ben bu parayı bunlara vermem saat 6 da çıktık eşimle ucuz pansiyon aradık aksaray antalya bilmem ne pansiyon hepsi dip dibe 130 a başkent pansiyonu tuttuk yemek içmek yok. Ama anasını avradını ne paraymış dışarda yemek yemek gün boyu ucuz yemek için döndük durduk en son yaylanın hazır konservelerinden alıp geldik pansiyona birgün de olanlar bacılar bbacilarrrr deniz manzaralı otelden bir alta şimdi en dillere kadar dusucez zaar. Iyiyim ama yemek derdine düşmezsen günlük 20 30 liraya peynir ekmek filan günü kapatırım yinede o namussuzlara paramı vermem bu saaten sonta
Bacı kuruşla geldim ya en son alyansimi sattım olmayacak serefsizler yüzünden elimde kaplanla ya uçakta problem olursa dönemem die saklamak zorunda kaldım bacım allahım nasibimi yaşatsın bana ya vicdansız davranmaları bana batıyor bak kılinik ik dedi kaç binlik ilaç mıh dedi kaç bilmem yuro tih dedi bilmem kâr turo dondurma bunlar alıyor belli çünkü ya ama sen son dakika muskullukten faydalanıyorsun ya olacak ismiUmarim herşey yolunda gider bebişlerine kavuşursun. Naçizane tavsiyemdir- bu yolda çok emek harcadık maddi manevi yıprandık isterim ki herkes emeklerinin karşılığını alsın- bütçeni bilmiyorum elbetteki sen hesap yapmışsındır ama ben yazdıklarını okuyunca nasıl gerildigini hissettim o kadar para ve emek harcıyorsun acaba üzerine biraz daha koyup bu strese girmese miydin çünkü sağlıklı beslenmen önemli yorulmaman önemli stres yaşamaman önemli çünkü telafisi yok bunun Allah korusun olmama durumunda her şey sıfırdan başlayacak daha zahmetli olacak ki umarım pozitif olsun
Bence de canım zaten stres yapmaman gereken bir süreçte maddi manevi çok fedakarlık yapıyorken bu sıkıntıları kendine çok yüklememelisin. Relax ol, yazık emeklerine. Yemek meselesi ne ki senin verdiğin çabanın yanında, geç bunları. Gönlünce olsun.
Canım benim, çok üzmüşler seni, insan hesapta olmayan işlerle karşılaşınca tepesi atıyo tabi, Allah yardımcın olsun. Geçti gitti diye düşün, daha transferin yapılacak moralini iyi tutman lazım, inşallah bu can sıkıcı günlerin mükafatı bebişlerini kucağına almak olurYa adiler yemin ediyorum bütün otel halkı aman ha karantina devam ediyorsa girişte ucuz otel durumum yok diyin ben bilmedim demeyi acapula die lüks bir yere koydular 7 gün kaldım neyse cumartesi gelip test aldılar öğleden sonra aradım sonuç çıkınca ne yapicam die pada düşkünler işte akşam bakarız dediler gece olmuş 10 gibi resepsiyon aradı e testiniz negatif ya ücret ödeyin ya çıkış yapın ne kadar ücret kişi başı yarum gün ha yarim pansiyon değil 600 tele vay anasını avradını e benim iletişimdeki kadın baya ilgili allah var gezme harici bütün taksiler onlara ait aradım o saate açtı girne allahım dağı yol bilmem iz bilmem neyse taksi yollardırlar normalde 20 dk gideceğim yere bir buçuk saate yakın gitti taksi e dedim biz yarim saat sürmüyordu e yol karanlık kendimi riske aramam dedi dedi adam neyse onada tamam dedik pansiyon ayarlamıştı otel nagas hotel die ama baya güzel allah var. Neyse otele giriş saAtimiz 12 olucak kaç gün dedi dedim çarşamba çıkışlı tamamdır 31 giriş yazdı. Dedim yarim saat bile yok bir günümü ekliyorsunuz durum bu dedi e yerde bilmiyom nalet diyip çıkasın.ilk baş 250 anlaştık gece gittiğimizde 300 dedi oda var bir sıkıntı sites uyuyamadım dedim ben bu parayı bunlara vermem saat 6 da çıktık eşimle ucuz pansiyon aradık aksaray antalya bilmem ne pansiyon hepsi dip dibe 130 a başkent pansiyonu tuttuk yemek içmek yok. Ama anasını avradını ne paraymış dışarda yemek yemek gün boyu ucuz yemek için döndük durduk en son yaylanın hazır konservelerinden alıp geldik pansiyona birgün de olanlar bacılar bbacilarrrr deniz manzaralı otelden bir alta şimdi en dillere kadar dusucez zaar. Iyiyim ama yemek derdine düşmezsen günlük 20 30 liraya peynir ekmek filan günü kapatırım yinede o namussuzlara paramı vermem bu saaten sonta
4 iyi kalite kaldıysa çok büyük ihtimal devam eder, benim donörden de 11 yumurta toplandı, 8 embriyo oldu, 2 tanesi son güne geldi transfer oldum biliyosun, inşallah güzel haberlerle döneceksin buraya canımEvet bugünde 4 tane iyi kalitede olan varmış azlaiyor nedense her geçen gün kalırmı bunlar bacılar ya şalı ya transfer
Çok zor bir durum dedim ya maddi manevi zor umarım pozitif alırsın. Öbür taraftan onlar ve de dünyanın her yerinde bu böyle bu onların işi kendi çıkarlarını gözetiyorlar biz temmuz sonu gittiğimizde karantina yoktu Lefkoşa da orta sınıf bir yerde kaldık günlüğü 600 TL idi düşün o paraya Antalya da herşey dahil lüks otelde kalırsın ama elden birşey gelmiyor o yüzden durumu kabullenip kendimi stres altında bırakmadım benim için de zordu maddi olarak hala borç ödüyorum ve çocuklar büyüyene kadar ödeyeceğim:)) önemli olan bebislerini alman :) nasibin inşallah bu defayadirBacı kuruşla geldim ya en son alyansimi sattım olmayacak serefsizler yüzünden elimde kaplanla ya uçakta problem olursa dönemem die saklamak zorunda kaldım bacım allahım nasibimi yaşatsın bana ya vicdansız davranmaları bana batıyor bak kılinik ik dedi kaç binlik ilaç mıh dedi kaç bilmem yuro tih dedi bilmem kâr turo dondurma bunlar alıyor belli çünkü ya ama sen son dakika muskullukten faydalanıyorsun ya olacak ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?