Canım benim Allah bin kere razı olsun hepinizden Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah. Yanımda gücünüzü duanızı hissetmek çok iyi geliyor.

Ben de hafif bi gripal durum var canım sanırım faranjit oldum yine çünkü çok şükür negatif çıktı içim rahatladı.

İyiyim canım ama bir belirti henüz yok, test günüm 9 kasım. bugün eşime test yapalım mı dedim "yapma sonra çok geriliyorsun tahlil gününe kadar bekle dedi :) " bekliyorum bakalım
Bende de hiç belirti yoktu, bende sabırla test günümü bekledim, hatta bigün fazla bekledim, 12. gün pazar gününe geliyodu pazartesi yaptırdım İnşallah seninde test günü yüzün gülecek

Oh ne güzel, için ferah ferah git transferine, geldiğinde acısını çıkartırsın. Embriyolardan haber varmı?

Oh ne güzel, için ferah ferah git transferine, geldiğinde acısını çıkartırsın. Embriyolardan haber varmı?
Valla dün 4 taneydi bugün aradım bakmadık dedi dedim zarar tencere değil hergun pistini diyip baksınlar, ses etmedim kapadım teli yarın giden bakım kaç kalmış ne girmiş ne çıkmış

İnşallah sağlığın yerinde olsun rahat git işlemden rahat çık

İyiyim canım ama bir belirti henüz yok, test günüm 9 kasım. bugün eşime test yapalım mı dedim "yapma sonra çok geriliyorsun tahlil gününe kadar bekle dedi :) " bekliyorum bakalım
Tamara sakın test gününe kadar gerilme
Rahat rahat gebeliyin tadını çıkar

Canim tamaram ınsallah herşey güzel olacak dualarım seninle❤❤❤❤❤❤

Memnun kaldınız mı gittiniz mi acaba

Tamaracim bu belirti işine hiç takılma derim. İlk iki denememde belirtilerim vardı. Kasık ağrısı,hafif lekelenme,bel ağrısı gibi. Sonuc ikisinde de negatifti. Üçüncüsünde hic kasık ağrısı,bel ağrısı olmadı. Lekelenme vb hiç birşey. Ama sonuç pozitif. Beklerken moralim bozulmuştu hicbelirti yok diye. İnternetten okuduğum belirtilerin çoğunun sebebi zaten aldığımız hormon ilaçları. İnşallah pozitif sonuç alırsın

Coook teşekkür ederim canım insallah. Senin nasıl geçiyor hamileliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…