Allah en hayırlısından evlat nasıp etsin kardeşinize

Yenibahar gibi benim de tsh im düştü.Tiroid hormonum fazla calismaya başladı. Şimdilik tek problem o. Takip ediyir doktorlar. İnşallah geçer. Onun dışında bir problem yok.
O geçer kuzum sen hiç merak etme gönlünü ferah tut doktor sıkı takip ettiği sürece düzelecek hele gebelikte çevremden duyduğum gördüğüm surekli takiple dengeleniyor. Rabbim yardımcın olsun kuzum sen hiç canını sıkma

Evet cnm doktorum tekrar istedi kan 3 ay degisiklik olabiliyormus troidlerde sonuca gore karar verecegiz

İnşaallah Tradioscum. Endiselenmemeye çalışıyorum şimdilik. 2 ay daha sürerse o zaman endiselenirim artık

Hayırlı uğurlu olsun transferin ınsallah hayırlı olur

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla tutunsunlar. Enbriyolarının kalitesini söylediler mi
Yok demediler cok iyi kalite dediler sadece hemsireler cok lgili ama doktor kontrolde gordum yumurta toplarken narkoz verilirken birdeemriyo koyarlarken sesini duydu bu ama ilgi istemem isi duzgun olsun yeter o tuzden sormadim yani
tek mi iki mi die kordinator sordu yazi tura attik yazi gel di cift koyduk o kadar yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…