- 22 Ekim 2020
- 143
- 552
- 53
- 50
Maşallah ayy harika bu hafta çok gzl haberlerle geldiEki Görüntüle 2719354 gebeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 8 gündeki tahlilim ama
sormaaaaa allahım bana tutunmasını da sağlar inaşllahhhhhMaşallah ayy harika bu hafta çok gzl haberlerle geldi
Amin cnm bende aynıyım ama aklıma kötü şeyler getirmiyorum her anın tadını çıkarmak istiyorumsormaaaaa allahım bana tutunmasını da sağlar inaşllahhhhh
Tebrikler canım Allah kucağına almayı sağlasınKızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip ettiönümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
Maşallah Maşallah sağlıkla kucağına nasip etsin Rabbim
Eki Görüntüle 2719354 gebeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 8 gündeki tahlilim ama
Tebrikler canımmmEki Görüntüle 2719354 gebeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 8 gündeki tahlilim ama
Allahimmmm cok güzel haber kizlarrrrCokkk mutlu oldummm ikinizedee hayirli olsunn saglikla kucaginiza alin @ kliniferter Tamara . Bizlerede dua edinnn
Tebrikler canım Allah kucağına almayı sağlasın
İşte buuuuuuKızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip ettiönümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
İşte buuuuuu
Ödüm partladı geç dönünce
Biliyorsun britishte dondurulmuş embriyolarım var
Seni bekliyordum
Sende britiste dondurulmuşlarla gebesin şimdi
OleeeeeeyyyyyEki Görüntüle 2719354 gebeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 8 gündeki tahlilim ama
AminEvet canım aynen öyleyim. şimdi senin sıran. senin zamanın başlıyor Allahın izniyle
amişn bacım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kız 8. günüm bugün yarın gene vericem hayırlsıylaOleeeeeeyyyyy
Ayyyy çok şükür
Güzel sonuçların ardı bitmesin inşallah
Çok sevindim sağlıkla kucağına al darısı bizim başımızaKızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip ettiönümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
Çooookkkkkk sevindimEki Görüntüle 2719354 gebeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 8 gündeki tahlilim ama
Herşey yolunda gideceksormaaaaa allahım bana tutunmasını da sağlar inaşllahhhhh
inşalllhhhhHerşey yolunda gidecek
allh razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnTebrikler canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?