- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
saol bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞahaneeeeeeeeeeeeeeAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Ayyy çok sevindim, gözün aydın olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip ettiönümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
Canım gözün aydın, katlanarak artar inşallahEki Görüntüle 2719354 gebeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 8 gündeki tahlilim ama
Çok sevindim sağlıkla kucağına al darısı bizim başımıza
Ayyy çok sevindim, gözün aydın olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahçok merak ediyorduk seni ❤
Değerlerin nasıl, ikiz olma ihtimali varmıCanımmm çok teşekkür ederim. biliyordum merak ettiğinizi ama kesinleşince paylaşmak istedim
aminnnnnnnn bacım inşllah allah kimsenin kucagını boş bırakmasınCanım gözün aydın, katlanarak artar inşallahAllah kucağına almayı nasip etsin
Gózünüz aydın çok sevindimKızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip ettiönümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
Artik gecmisi unutuyosunnn bebisinle yepyeni bir sayfa aciosunnya bu resmi altımda görmek için neler vermezdim allahıma şükür nasip etti bana yarabbimmmmmmmmmmmmmmmm. allhım hepimize nasip etsin inşallah
Çok sevindim,Ne güzel haberler alıyoruz.Allah devamını getirsinbi gün benim içinde bu kadar dua edilecek mi die bekleren allah hepnizden razı olsun allah hepimizin yüzüne baksın kızlar rıskı varsa gelen yavruyu allah kuağımızıa nasip etsin. sıra bekleyenler vürüsten karantina var diyenler gidin sakın bekletmeyin aha ben gittim geldim herkes anrada bilyor du beni kimsenin ruhu bile duymadn ankadarnın denizndeki otelde bi hafta dinlenip geldim allahım bu duyguyu yaşamayı nasip etti ya daha gözüm doyma inşallah keseyide görrüm sonra kucağımada alırım yarambbim çok amn allahım herkese tatırsın hemde böyle bol rakamlı inşallah
Rabbim kucagına sağsalim almayı nasıp etsin. Hayırlı olsunçook teşekkür derim. inşallah en kısa zamanda Allah size de nasip etsin
Allah hayırlısı İle kucagına almayı nasıp etsin. Hayırlı olsunya bu resmi altımda görmek için neler vermezdim allahıma şükür nasip etti bana yarabbimmmmmmmmmmmmmmmm. allhım hepimize nasip etsin inşallah
Almanyadan Kıbrısa direkt uçuş yok diye biliyorum, hep Türkiye üzerinden oluyo uçuşlar, Almanya da bize gelişleri kapadı sanırım, bizi yüksek riskli bölge görüyor, Kıbrısta görüştüğün merkez varsa onlar detaylı bilgiye sahiptir, açıklama yaparlar.Kibrisda karantina felan kalktimi kizlar ben halen almanyadan kibrisa ucus göremiyorumtee ocakta gösterior
aminnnnn gızzzzz balllar akıyor balllar dilindennnnnnArtik gecmisi unutuyosunnn bebisinle yepyeni bir sayfa aciosunnbebisine odaklan keyfini cikar Annesin artik Allahin izniyle kucaginada alacaksin
saol bacım tüm isteyen herkese inşlllah :)Allah hayırlısı İle kucagına almayı nasıp etsin. Hayırlı olsun
amin bacım aminÇok sevindim,Ne güzel haberler alıyoruz.Allah devamını getirsinİnşallah kucağına almak da nasip olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?