- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
Evet dondurulmuş embriyo. Dönüş 6 aralık. 4 aralık gidiş, 5 aralık transfer, 6 aralık dönüş canım kısmetse. İnşallah bir aksılık cıkmazSizin donus ne zaman? 1 hafta mi kalacaksiniz, dondurulmus embriyo diye hatirliyorum.
adiSizin donus ne zaman? 1 hafta mi kalacaksiniz, dondurulmus embriyo diye hatirliyorum.
Canim benim dediğini ilk defa duydum gercekten neymis merak ettim bede historoskopi ameliyatı olacam ya belki bilen vardırsulu ultrason yani salin infüzyon sonografisi yaptıran oldu mu. istanbulda yapan yer bulamıyorum da
doktorum yaptır bakalım rahimde polip vs var mı öğrenmiş oluruz dedi
rahim filmi veya histereskopi gerek yok sulu ultrason yeterli dedi şeklinde bi arkadaş yazmış kızlar kendi paylaşamıyor die ben yazıyorum cvp veren olursa çok sevinirim....
kızlar bilen yok mu acaba
Bilmiyorum ama istanbuldaki gittigim merkeze sorarim.sulu ultrason yani salin infüzyon sonografisi yaptıran oldu mu. istanbulda yapan yer bulamıyorum da
rahim filmi veya histereskopi gerek yok sulu ultrason yeterli dedi şeklinde bi arkadaş yazmış kızlar kendi paylaşamıyor die ben yazıyorum cvp veren olursa çok sevinirim....
kızlar bilen yok mu acaba
JPegasus ile konuştum kızlar. İptal yokmuş sadece 7 günlük karantina kuralı gelmiş. Herkes 7 gün karantinada kalıcakmış.
saol canım benimBilmiyorum ama istanbuldaki gittigim merkeze sorarim.
canım nelere katlanıyoruz iğne onların yanında o kadar basit kalıyor ki ben yanımda birine iğne yapılırken bile kendimden geçerdim sonra kendime günlerce iğne yaptım. hiç korkma keşke sadece iğne olsaydı. bu kadar sıkıntı yaşadık buna da katlanacağız
Benim merkez der ki kendi gittigi yer kadin dogumcusu yapabilir..kadin dogumcular cekiyormus.saol canım benim
tam canım .ok saolasınBenim merkez der ki kendi gittigi yer kadin dogumcusu yapabilir..kadin dogumcular cekiyormus.
Hsg filmi cekilen fulya acik emar a sorsun olmazsa..
Zaza bişey sormak istiyorum. Şimdi benim 13. Ve 17. Kromozom translokasyonu var ya. Bildiğim kadarı ile bunun sonucı down vb sendromlar gibi değilde daha çok patau, edward gibi sendromlar.. Yani hayatla bağdaşmayan, yaşamın kabul etmediği ve düşen bebekler. Velevki bu karnımdaki (bugün 6 haftalık) yaşadı diyelim. Bütüünnn sendromlar olabilir mi?Çok merak ediyorum seni
Lütfen bizede yaz güzel sonuçlarını
Tamaracım inşallah iyisinizcanım nelere katlanıyoruz iğne onların yanında o kadar basit kalıyor ki ben yanımda birine iğne yapılırken bile kendimden geçerdim sonra kendime günlerce iğne yaptım. hiç korkma keşke sadece iğne olsaydı. bu kadar sıkıntı yaşadık buna da katlanacağız mecburen
Melis çok sağol kuzumzazacım benim çizik atıldıgı aydan sonra tedavıye basladım fakat rahim bu sefer 5,30 mm ile kaldı tedavi iptal olmuştu. sonraki adet oldum hem tedavi başladı hemde prp yapıldı öyle hatırlıyorum cnm ama ben az da olsa prp nin faydasını gördüm yalnız çizik atıldıgı ay çok yogun kanama yaşadım belkide ondan dahada ince kaldı bilemiyorum yani sonuçta ikisinide denedim
Sulu ulyrason rahim içine serum fiziyolojı verip sonra ultrason aletiyle kaviteyi izlemekzaza sen bilirsin belki bacııııı
sulu ultrason yani salin infüzyon sonografisi yaptıran oldu mu. istanbulda yapan yer bulamıyorum da
Kalp atışını duydunmu?Zaza bişey sormak istiyorum. Şimdi benim 13. Ve 17. Kromozom translokasyonu var ya. Bildiğim kadarı ile bunun sonucı down vb sendromlar gibi değilde daha çok patau, edward gibi sendromlar.. Yani hayatla bağdaşmayan, yaşamın kabul etmediği ve düşen bebekler. Velevki bu karnımdaki (bugün 6 haftalık) yaşadı diyelim. Bütüünnn sendromlar olabilir mi?
Allah eşinizede sizede şifa versinOuf kızlar canım iyice sıkılmaya başladı eşim kaç gündür böyle sarardı gözleri falan korktum sarılık falan olabilir bulaşıcı olabilir falan yaptırdık b12 anemisi çıktı doktor bi hemotolojiye görünün dedi kaç gündür ona üzül ayrıyettrn benim de göğsümde fibroadenom var üzüntü olunca hemen ağrı yapıyor vala yoruldum
Kalp atışını duydunmu?
Hiç riske atmadan kanda genetiğe baktır
İnşallah Rabbim sağlıklı evlat vermiş sana
Çok geçmiş olsun sanada eşine de rabbim en kısa zamanda sifa versin insallahOuf kızlar canım iyice sıkılmaya başladı eşim kaç gündür böyle sarardı gözleri falan korktum sarılık falan olabilir bulaşıcı olabilir falan yaptırdık b12 anemisi çıktı doktor bi hemotolojiye görünün dedi kaç gündür ona üzül ayrıyettrn benim de göğsümde fibroadenom var üzüntü olunca hemen ağrı yapıyor vala yoruldum
Cokgecmis olsun. B 12 takviyesiyle sorun cozulebilir mi? Allah kolaylastirsin ..Ouf kızlar canım iyice sıkılmaya başladı eşim kaç gündür böyle sarardı gözleri falan korktum sarılık falan olabilir bulaşıcı olabilir falan yaptırdık b12 anemisi çıktı doktor bi hemotolojiye görünün dedi kaç gündür ona üzül ayrıyettrn benim de göğsümde fibroadenom var üzüntü olunca hemen ağrı yapıyor vala yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?