kızlar büyümesinde sıkıntı yok ama bu ikidir kalp atışını duymadım kötümü bişii bu 6+4 düm şuan yani 46 günlük

Kalp atışını duydunmu?
Hiç riske atmadan kanda genetiğe baktır
İnşallah Rabbim sağlıklı evlat vermiş sana
Bugün gittim zazam kese var bebek var kalp atışı var, ama doktor bunca olumsuzluk yaşamışsın aldır dedi, eşimde aynı fikirde.. Elim gitmiyor bilmiyorum

Melis çok sağol kuzum
Sen tedaviye ne zaman başlıyacaksın
zazacım aılesl sebeplerden dolayı erteledık önümüzdeki ay nasipse baslıyacagız her ay nıyetleniyoruz sanki bir şeyler engel oluyor bizde anlamadık ben başlayınca her şeyi sana özelden yazıcam söz verdiğim gibi

canım kulanıyordum sonra param çıkışmadı merkezde progesatn 200 mg kulan onun yerine aynı saatlerde dedi bende bıraktım bi haftadan fazladır lutunus almıyorum gerçi alamadıpımdan almıyorum
Evet çok pahalı. Şey soracaktım sana kullandığında birazcık çıkıyor muydu dışarıya lutinus

Bugün gittim zazam kese var bebek var kalp atışı var, ama doktor bunca olumsuzluk yaşamışsın aldır dedi, eşimde aynı fikirde.. Elim gitmiyor bilmiyorum
Sen ne diyorsun
Sakın acele etme
Belki bu Alkahın sana bir lütfudur
Lütfen kanda genetiğine baktır
Ben inanıyorum bu bebiş sağlıklı

C
kızlar büyümesinde sıkıntı yok ama bu ikidir kalp atışını duymadım kötümü bişii bu 6+4 düm şuan yani 46 günlük
Canim biraz daha bekle lütfen rabbimden ümit kesilmez ınsallah herşey düzelir sen canını sıkma rabbim yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…