Tamara banada ayni igneden verdi her hafta 1 tane bu igne rahim kasilmalarini onluyormus dusugu ve erken dogumuda onluyormus ama 9 ay boyumca igne korkuyorum zaten igneden

canım nelere katlanıyoruz iğne onların yanında o kadar basit kalıyor ki ben yanımda birine iğne yapılırken bile kendimden geçerdim sonra kendime günlerce iğne yaptım. hiç korkma keşke sadece iğne olsaydı. bu kadar sıkıntı yaşadık buna da katlanacağız mecburen

Cok gecmis olsun kistin gitmesine sevindim.soğan suyunu icmek kotü baya
Hayirli mutlu sağlikli doya doya gecirecegin hamilelik dilerim.

Bu arada komik degil traji komik yasadiklarin.neyse ki bebis geliyorda bu kötü gunleri gülerek hatirlicaksın ins.
Ben soğan suyu hic icmedim lazim olmadi

sulu ultrason yani salin infüzyon sonografisi yaptıran oldu mu. istanbulda yapan yer bulamıyorum da
doktorum yaptır bakalım rahimde polip vs var mı öğrenmiş oluruz dedi
rahim filmi veya histereskopi gerek yok sulu ultrason yeterli dedi şeklinde bi arkadaş yazmış kızlar kendi paylaşamıyor die ben yazıyorum cvp veren olursa çok sevinirim....

"sulu ultrason yani salin infüzyon sonografisi yaptıran oldu mu. istanbulda yapan yer bulamıyorum da
rahim filmi veya histereskopi gerek yok sulu ultrason yeterli dedi" şeklinde bi arkadaş yazmış kızlar kendi paylaşamıyor die ben yazıyorum cvp veren olursa çok sevinirim....

gözden kaçar die paylaşıyorum kızlar kızamyın

sulu ultrason yani salin infüzyon sonografisi yaptıran oldu mu. istanbulda yapan yer bulamıyorum da
rahim filmi veya histereskopi gerek yok sulu ultrason yeterli dedi şeklinde bi arkadaş yazmış kızlar kendi paylaşamıyor die ben yazıyorum cvp veren olursa çok sevinirim....

Melis inan hiç bilmiyorum gördüklerimi yazıyorum
Bu 4 sene donasyon sayfasında 4 arkadaşım 4.5-6 mm rahimle evlatlarına kavuştu
zaza sen bilirsin belki bacııııı

Ben bu sogan ve bitkileri 1, 1.5 sene düzenli kullandım. Bir seye yaramadı. Hep taze taze yapardım.
demek herkese yarmıyor belkide kendiliğinden gitti ne bilim ama fazldan yaptığım hiç bişi yoktu ilaç bile vermedi doktor ameliyat dediği için ki devlete gidiyordum özel olsa para almak için derim ama devletti yani

Evet eskisi gibi 3 gün kalıp dönücez
Bildiğim kadarıyla bu hep böyleydi kuzenim sevgilisi Girne de hemen hemen her hafta sonu onu görmeye gidiyor hiç karantina uygulanmadı 3 günden fazla olan günler için karantinaya alıyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…