Cok guzel, sans hic pesinizi birakmasin, bebeler sikica tutusunlar size..
Sizin doktorunuz charter ucus planlamasi nasil olacakmis gibi konularda bir sey dedi mi?
Sadece Burdakı kıbrıs haberli yazıyı gönderdim. O da cvp etkılenmoyorsunuz siz yazdı. Dahada soramadım geç oldıgı için. Bide sey yazdım ucak biletlerini kullabilcez mı diye evet dedi. Bu kadar
Amın canım. Normalde çok sanssız bir insanımdır.

Zoryol canım kıbrıs kapanmıyor şu an yani charter uçuş demek kapanması değil sadece ulaşımı bir tık zorlaştırdılar tedbirleri arttırdılar. sınır kapancak olsa şimdiye kapanırdı
Canımcım charter uçuş demek özel ucak demek değil mi acun abiye mi yalvarayım beni özel uçağınla götür diye nasıl Özel uçak bulayımda gideyim gülüm. Bulsam da dünya paradır. Normal uçak Biletlere bile 5000 tl verdik 2 kişi git gel

Ben aslında müjde vermek için yazmadım kuzum tabi ki daha zor olcak ama sınır tamamen kapatılsa bundan bin kat daha kötü bunun şükrü de o canım benim. Allah yolunu açsın güzrl sonuçlarla gel

Ben aslında müjde vermek için yazmadım kuzum tabi ki daha zor olcak ama sınır tamamen kapatılsa bundan bin kat daha kötü bunun şükrü de o canım benim. Allah yolunu açsın güzrl sonuçlarla gel
Sağol canım teşekkür ederim. artık yapacak birşey yok hayırlısı diyip kaderimize razı gelicez... çok üzgünüm çokk

Acaba soğan suyu kürü yaptınızmı rahim için işe yararmı rahimdeki kistler falan için denesem mi
O iş ben de bacınınki bende 8 cm lik kist vardı zaten eşimide bu sayede öğrendim ben ameliyat olacaksam sende kontrol ol dedim oldu neyse ben korkudan ameliyat günü almadım tabi soğan suyuna başladım hergun bir soğan soyup yarim kilo suda başlıyordum ama sudan 100 300 gram eksilme kadar kaynatıyordum şu artık sapsarı oluyordu 10 15 gün içtim burnunu kapatıp tek nefeste içince miden bulanmıyor neyse bu şekilde yaptım eşinin süprem sonucunu almaya gittiğimde bende kontrol yaptırdım sonuç bitmiş hatta kist varmı dedim yok dedi doktor dedim 8 cm lik kist vardı dedim öyle bisi ameliyat dedi dedim korktum kaçtım oda dilli şanslısın gitmiş içimden gelde soga suyunu içerken bana sor

Canim benim hiç şanssız olduğunu düşünme rabbim herşeyin hayırlısını versin ınsallah herşey istediğin gibi gider tek temennim bu lütfen iyi düşün iyi olsun hersey

Ayy canım melis unutuluyor her şey zaman geçtikce.iyiki yazdın
Bende yaptırıcam
Melis çizik ve prp tedaviye başlamadan 1 ay öncemi yapılıyor?
zazacım benim çizik atıldıgı aydan sonra tedavıye basladım fakat rahim bu sefer 5,30 mm ile kaldı tedavi iptal olmuştu. sonraki adet oldum hem tedavi başladı hemde prp yapıldı öyle hatırlıyorum cnm ama ben az da olsa prp nin faydasını gördüm yalnız çizik atıldıgı ay çok yogun kanama yaşadım belkide ondan dahada ince kaldı bilemiyorum yani sonuçta ikisinide denedim

Demekki kuzum şükür sende ise yaramış benimde ilk küçük kistlerimi yoketti daha sınra başka bir şekilde ise yaramadı çoğu insanda etki ederken çoğu insanda harap ediyormuş tabiki bunu doktora sordum söyledim bakın dedim ama benim kıstım soğan suyu yoketti dedim ilk bana söylediği cevap saçmalama sen öle zannediyorsun demişti adamı inandiramadim bana kanıt getir demezmi önüme bilimsel sonuç getir demişti hiç unutmuyorum o sözü çok şükür sen atlatmışsın

ayenn bende ameliyat edecek doktorumun kontrolğnde kistim bitti hocam sogan suyuyla dedim kanıtlanmış bir olgusu yok fakat koca karı ilaçlarını faydalı olduğu bilinir yinede riske atmayın dediydi.

Canım çok teşekkür ederim Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Melis sen ukraynada mı tedavi oluyordun yanlış hatırlamıyorsam
Tedavi oldun mu

Kızlar bu uçuşlarla ilgili merkezinden bilgi alan var mı? Benim merkezim yarın belli olucak suan bişey belli değil dediler ama

Kuzum rahim içi kalınlaşması için yapıyorlar
Acaba yaptıranlarda işe yaradımı
Rahim içi çizik atıp üstünede prp yapıyorlarmış
ben yumurtalıklarıma prp yaptırmıştım ama bir işe yaramadı maalesef. ama rahime yapıldığında işe yarıyor mu onu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…