Ilkinde tutmadı herşey nasip kısmet rabbim ne derse o kısmet olmadı herseyde vardır hayır dedim şimdi yapisikliliklarim varmis bunu öğrendim ameliyat olucam

Maalesef hicbir merkez yüzde 99 garanti vermiyor canim ama kısmet artık eskisi gibi çok üzülmüyorum olursa olur bu sefer olmazsa da vardır bir hayır diyorum sen ınsallah ilk tedavimde anne olacaksın insallah

Maalesef hicbir merkez yüzde 99 garanti vermiyor canim ama kısmet artık eskisi gibi çok üzülmüyorum olursa olur bu sefer olmazsa da vardır bir hayır diyorum sen ınsallah ilk tedavimde anne olacaksın insallah
Inşallah rabbim tüm isteyenlere sağlığı yerinde ve bakabilecek gücü olanlara nasip etsin

Kayseride acıbadem hastanesinde gökalp bey var ve bir sürü hastası 0.01 amh la bebeklerine kavuştu.yaşın çok genç gökalp beye gitmeden sakın donasyon düşünme.zaten bahçecide de birsürü kişi 0.01 le gebe kalıyor .madem Kayseri desin gökalp bey gibi muhtesem bir dr a mutlaka ama mutlaka git derim

Gökalp degilde , çağlar Yazıcıoğlu'nu cok duydum aslında. Tam gidecekken doktor hastaneyi bıraktı.

Arastiricam bu doktoru cok tesekkurler bilgi icin

Ya canım ablam biliyorsun durumu pamdeni var işte baktım olmuyor mecbur yaptıracam yavaş yavaş yaptırıyorum işte herseyi sonra nisan gibi gitçem sen napıyorsun ne zamandır konuşmuyoruz gittin mü naptın

Canim benim özlemişim seni
Önemli değil içine sine sine yaptır herseyi evet Pandemiden hersey yavaş gidiyor zaten
Bizde işler çok yoğun diye yavaş gidiyor..
Birde 7 gün kalma şansımız yok bizim.
Ocak sonu şubat başı inşallah planlıyoruz.

Merhaba Zaza, beni hatırla, ismim Bahar idi önce sonra değiştirdim siteye girmekte sıkıntı yaşayınca ve o günden beri de zaten pek giremedim. Sana bakıyorum arasına. Bir de umut14 u arıyorum Almanya'dan katılan arkadaş, oğlu olmuştu. Şimdi 3 yaşında falan olmalı. Özel mesaj atmak istedim ama Özel mesaja kapalı. Sen atabiliyor musun?

Merhaba. Bence ilaçsız adet olman cok güzel hemde 0,01 amh ile. Benimde amh ım aynı ama 1 yumurta bile görülmedi senelerdir. Hep ilaçla adet oldum. En sonunda donasyon ile hamile kaldım cok şükür ikizlere hamileyim. Önce bir doktora görün derim. Yumurtalarına bakılsın. Eğer yumurta varsa tüp bebek dene. Donasyon ıkıncı planında olsun derim. Hakkında hayırlısı inşallah.

Herseyin hayırlısı be ablacım

Çok tesekkur ederim. Bende öyle düşünüyorum ama ertelendikce erteliyorum. Sanırım zorlu tüp bebek savaşına girmeye hazır hissetmiyorum. Bu adrtim hafta sonuna denk geldi. İnsAllah bir sonrakinde detaylı ultrason icin gidicem

Merhaba benimde AMH 0.02 ilaçsız adet oluyorum en son 1.5 yil önce tup bebek denedim ama bir yumurta gelişti ve onunda ici boş dediler yani döllenme yapılamadı bile..Donasyon dusunuyorum bende yaşımda 42 pandemi var bekletiyorum.alma merkez araştırıyorum arkadaşım sen hangi merkezde tedavi oldun.Allah beibislerini kucağına aldırsın Masallh.....

Allah evlatlarına omur versin masaaalh arkadaşım.ben donasyon dusunuyorum AMH çok düşük başarısız tup denemelerim oldu.yasimda 42 sen hangi ddoktordatedavi oldun.ilk denemde oldumu bilgi verirsen çok sevinirim

Bahar nasılsın
Ben çok şükür iyim
Umut14 artık buraya girmiyor
İnşallah oda iyidir oğluyla

Hangi merkezi secersen sec Rabbim sanada en kısa zamanda evlat nasip etsin inşallah arkadasim

Merhabalar. Bende sizin gibiyim amh değerim 0.01 ama tüp bebek tedavisi olmaya karar verdik. Şuan 1 tane yumurtam var inşallah hayırlısı olur hepimiz için.

Merhaba 1 ocakta gidemedim iptal ettim.bu ay için hazırlık yapıyorum.10 gün karantina süresi var.karantina süresi bittikten sonra tedavi başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…