Ilkinde tutmadı herşey nasip kısmet rabbim ne derse o kısmet olmadı herseyde vardır hayır dedim şimdi yapisikliliklarim varmis bunu öğrendim ameliyat olucamInşallah hakkimizda hayırlı olan neyse o olsun sizin ilkinde neden olmadi peki bunun başarı oranı %99 diye duyuyorum bana rahmin gayet iyi çoğul gebeliği bile taşırsın sadece yumurtalarım zarar gördüğü için olmadığını söylediler ins ilk denemede nasipse tutar hepimizin kucağı boşkalmasin ins hayırlısi ise
Maalesef hicbir merkez yüzde 99 garanti vermiyor canim ama kısmet artık eskisi gibi çok üzülmüyorum olursa olur bu sefer olmazsa da vardır bir hayır diyorum sen ınsallah ilk tedavimde anne olacaksın insallahInşallah hakkimizda hayırlı olan neyse o olsun sizin ilkinde neden olmadi peki bunun başarı oranı %99 diye duyuyorum bana rahmin gayet iyi çoğul gebeliği bile taşırsın sadece yumurtalarım zarar gördüğü için olmadığını söylediler ins ilk denemede nasipse tutar hepimizin kucağı boşkalmasin ins hayırlısi ise
Inşallah rabbim tüm isteyenlere sağlığı yerinde ve bakabilecek gücü olanlara nasip etsinMaalesef hicbir merkez yüzde 99 garanti vermiyor canim ama kısmet artık eskisi gibi çok üzülmüyorum olursa olur bu sefer olmazsa da vardır bir hayır diyorum sen ınsallah ilk tedavimde anne olacaksın insallah
Aminnn aminnn canimInşallah rabbim tüm isteyenlere sağlığı yerinde ve bakabilecek gücü olanlara nasip etsin
Kayseride acıbadem hastanesinde gökalp bey var ve bir sürü hastası 0.01 amh la bebeklerine kavuştu.yaşın çok genç gökalp beye gitmeden sakın donasyon düşünme.zaten bahçecide de birsürü kişi 0.01 le gebe kalıyor .madem Kayseri desin gökalp bey gibi muhtesem bir dr a mutlaka ama mutlaka git derimKızlar merhaba.. gruba 3 yıldır uyeyim. Firsat buldukca açıp okuyorum. Uzun zamandr takip edemedim oncelikle bebek bekleyenleri tebrik ediyorum, Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin.
Ben erken menopozdum 3 yıldır 28 yaşındayım suan. Fakat pandemi sureci girdiginden beri ben duzenli adet gormeye basladm vs cylo yu bıraktım. Amh cok kotu 0.01 di. Sınavlarım var devlete ayanmak üzereyim bu yüzden tedvi vs ugrasamadim malesef. Basina gelen var mi bu durum. Menopoz olup sonradan geri dönülür mü. Bu yaşadığım nedir acaba. 2021 Aralık donasyon dusunuyorduk esimle doktorlar cok olumsuz konusuuordu ve Kıbrıs için düğün takilarimi ayirip kafami yormamistim. Simdi sizce Türkiye'de tedaviye baslamalimiyim. Maddi olarak burda da tüp bebek tedavi masrafi cok fazla Kayseri'de eşimin tayini ve burada doktor da kesfedemedim henüz. Ne yapicam cok ikilemde kaldım..
Gökalp degilde , çağlar Yazıcıoğlu'nu cok duydum aslında. Tam gidecekken doktor hastaneyi bıraktı.Kayseride acıbadem hastanesinde gökalp bey var ve bir sürü hastası 0.01 amh la bebeklerine kavuştu.yaşın çok genç gökalp beye gitmeden sakın donasyon düşünme.zaten bahçecide de birsürü kişi 0.01 le gebe kalıyor .madem Kayseri desin gökalp bey gibi muhtesem bir dr a mutlaka ama mutlaka git derim
Arastiricam bu doktoru cok tesekkurler bilgi icinKayseride acıbadem hastanesinde gökalp bey var ve bir sürü hastası 0.01 amh la bebeklerine kavuştu.yaşın çok genç gökalp beye gitmeden sakın donasyon düşünme.zaten bahçecide de birsürü kişi 0.01 le gebe kalıyor .madem Kayseri desin gökalp bey gibi muhtesem bir dr a mutlaka ama mutlaka git derim
Ya canım ablam biliyorsun durumu pamdeni var işte baktım olmuyor mecbur yaptıracam yavaş yavaş yaptırıyorum işte herseyi sonra nisan gibi gitçem sen napıyorsun ne zamandır konuşmuyoruz gittin mü naptın
Merhaba. Bence ilaçsız adet olman cok güzel hemde 0,01 amh ile. Benimde amh ım aynı ama 1 yumurta bile görülmedi senelerdir. Hep ilaçla adet oldum. En sonunda donasyon ile hamile kaldım cok şükür ikizlere hamileyim. Önce bir doktora görün derim. Yumurtalarına bakılsın. Eğer yumurta varsa tüp bebek dene. Donasyon ıkıncı planında olsun derim. Hakkında hayırlısı inşallah.Kızlar merhaba.. gruba 3 yıldır uyeyim. Firsat buldukca açıp okuyorum. Uzun zamandr takip edemedim oncelikle bebek bekleyenleri tebrik ediyorum, Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin.
Ben erken menopozdum 3 yıldır 28 yaşındayım suan. Fakat pandemi sureci girdiginden beri ben duzenli adet gormeye basladm vs cylo yu bıraktım. Amh cok kotu 0.01 di. Sınavlarım var devlete ayanmak üzereyim bu yüzden tedvi vs ugrasamadim malesef. Basina gelen var mi bu durum. Menopoz olup sonradan geri dönülür mü. Bu yaşadığım nedir acaba. 2021 Aralık donasyon dusunuyorduk esimle doktorlar cok olumsuz konusuuordu ve Kıbrıs için düğün takilarimi ayirip kafami yormamistim. Simdi sizce Türkiye'de tedaviye baslamalimiyim. Maddi olarak burda da tüp bebek tedavi masrafi cok fazla Kayseri'de eşimin tayini ve burada doktor da kesfedemedim henüz. Ne yapicam cok ikilemde kaldım..
Herseyin hayırlısı be ablacımCanim benim özlemişim seni
Önemli değil içine sine sine yaptır herseyi evet Pandemiden hersey yavaş gidiyor zaten
Bizde işler çok yoğun diye yavaş gidiyor..
Birde 7 gün kalma şansımız yok bizim.
Ocak sonu şubat başı inşallah planlıyoruz.
Çok tesekkur ederim. Bende öyle düşünüyorum ama ertelendikce erteliyorum. Sanırım zorlu tüp bebek savaşına girmeye hazır hissetmiyorum. Bu adrtim hafta sonuna denk geldi. İnsAllah bir sonrakinde detaylı ultrason icin gidicemMerhaba. Bence ilaçsız adet olman cok güzel hemde 0,01 amh ile. Benimde amh ım aynı ama 1 yumurta bile görülmedi senelerdir. Hep ilaçla adet oldum. En sonunda donasyon ile hamile kaldım cok şükür ikizlere hamileyim. Önce bir doktora görün derim. Yumurtalarına bakılsın. Eğer yumurta varsa tüp bebek dene. Donasyon ıkıncı planında olsun derim. Hakkında hayırlısı inşallah.
Merhaba benimde AMH 0.02 ilaçsız adet oluyorum en son 1.5 yil önce tup bebek denedim ama bir yumurta gelişti ve onunda ici boş dediler yani döllenme yapılamadı bile..Donasyon dusunuyorum bende yaşımda 42 pandemi var bekletiyorum.alma merkez araştırıyorum arkadaşım sen hangi merkezde tedavi oldun.Allah beibislerini kucağına aldırsın Masallh.....Merhaba. Bence ilaçsız adet olman cok güzel hemde 0,01 amh ile. Benimde amh ım aynı ama 1 yumurta bile görülmedi senelerdir. Hep ilaçla adet oldum. En sonunda donasyon ile hamile kaldım cok şükür ikizlere hamileyim. Önce bir doktora görün derim. Yumurtalarına bakılsın. Eğer yumurta varsa tüp bebek dene. Donasyon ıkıncı planında olsun derim. Hakkında hayırlısı inşallah.
Allah evlatlarına omur versin masaaalh arkadaşım.ben donasyon dusunuyorum AMH çok düşük başarısız tup denemelerim oldu.yasimda 42 sen hangi ddoktordatedavi oldun.ilk denemde oldumu bilgi verirsen çok sevinirimHerkese merhaba
Uzun zamandır yazmadım ama hep okudum ve hep dua ettim sizlere. Benim ikizler iki buçuk aylık oldular bile. Bakması çok zor Pet oldumhep dualarımdasınız unutmayın. Doğumda bile aklıma sizler geldiniz. Bu süreci beraber yaşadık bir eşim bir de sizlerin bildiği bir şey bu. Aklına takılan soru sormak isteyen konuşmak isteyen olursa bana yazabilir. Sizleri çok öpüyorum
Bahar nasılsınMerhaba Zaza, beni hatırla, ismim Bahar idi önce sonra değiştirdim siteye girmekte sıkıntı yaşayınca ve o günden beri de zaten pek giremedim. Sana bakıyorum arasına. Bir de umut14 u arıyorum Almanya'dan katılan arkadaş, oğlu olmuştu. Şimdi 3 yaşında falan olmalı. Özel mesaj atmak istedim ama Özel mesaja kapalı. Sen atabiliyor musun?
Hangi merkezi secersen sec Rabbim sanada en kısa zamanda evlat nasip etsin inşallah arkadasimMerhaba benimde AMH 0.02 ilaçsız adet oluyorum en son 1.5 yil önce tup bebek denedim ama bir yumurta gelişti ve onunda ici boş dediler yani döllenme yapılamadı bile..Donasyon dusunuyorum bende yaşımda 42 pandemi var bekletiyorum.alma merkez araştırıyorum arkadaşım sen hangi merkezde tedavi oldun.Allah beibislerini kucağına aldırsın Masallh.....
Merhabalar. Bende sizin gibiyim amh değerim 0.01 ama tüp bebek tedavisi olmaya karar verdik. Şuan 1 tane yumurtam var inşallah hayırlısı olur hepimiz için.Kızlar merhaba.. gruba 3 yıldır uyeyim. Firsat buldukca açıp okuyorum. Uzun zamandr takip edemedim oncelikle bebek bekleyenleri tebrik ediyorum, Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin.
SelamMerhaba arkadaşlar ben 1 ocakta gideceğim hem çok heyacanlıyım hem endişeliyim .Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?