Çok teşekkür ederim. Ben daha yolun başındayım hiçbir şey bilmiyordum. Burada sizler sayesinde çok şey öğrendim.

Canım bizimlede paylaş nasıl oldu test sonuçların
Seni çok merak ettik
Allah razı olsun zazam. Rabbim sana Burdakı arkadaşlara isteyen herkese evladın en hayırlısını nasıp etsin. İşleriniz tıkır tıkır işlesin. Hep aklıma geliyorsun kalbımden senı, sizi hep geçiriyorum. Dualarımdasınız. Haftaya doktor cagırdı. Kalp atışına bakılacak.

Kızlar instada bir sayfaya rastladım bu nedemek yani acaba kıbrısamı yönlendırıyorlar ?? Bilen varmı sayfaya gırdıgımde istanbul besıktas yazıyor adresde.

Sağol canım kardeşim
Bizimlede paylaş güzel haberlerini

Arkadaşlar batuma gidecek olan var mı kapılar ne zaman açılır belli değil

Yeni yıldan hepimize sağlıklı bebekler dilerim. Rabbim dualarımızı duysun inşallah. Ben ne zaman duşa gireceğim ne zaman uyuyacağım, üstüm hep kusmuk bu çocuk çok mu sarı zıçtı acaba, bak yine yemek yok, sütüm mü az, herkeste ne çok şey biliyor anayım ben ana diyeceğiniz günler yaşayın inşallah. Benim de bu 2. Yavrum sağlıklı olsun ben de sağlıkla doğurayım inşallah.

Herkese merhaba
Umarım hepimiz için saglikli mutlu bereketli bir yıl olur.
Ben aranızda yeniyim evlendikten sonra lösemiye yakalandim ilik nakli oldum sukur simdi iyiyim 8 yillik evliyiz tedavilerden dolayi yumurtalarım zarar gördü ve ilacla regl oluyorum herhangi bir tüp bebek tedavisi de olmadim bugün eşimle kararverdik mart ayında kibrisa gideceğiz yumurtadonasyonu için tup bebek süreçleri yorup yıpratıyormuş aranızda benim gibi kanser geçmişi varmi bebek sahibi olan ve tüp bebek denemeden kıbrıs giden bu süreçler nasil oluyor neler yapmam lazım bilgi verirseniz çok sevinirim

Hoşgeldin kardeşim öncelikle. Cokgeçmiş olsun atlatmissin cok şükür rabbime.donasyanla ınsallah anne olacaksın buna yürekten inanıyorum herşey gönlünce olsun rabbim herzaman korusunen zoru karar vermektir siz karar vermişsiniz çok sevindim bütün merkezlerle tek tek konuş içine sinen yere karar ver sen merkezine karar verip tedaviye basladigin zaman senden testler isteyecekler adetin üçüncü gününde ultrason istiyorlar bunları tamamladiktan sonra sana uygun donor seçilebilmesi için bilgiler gönderecekler tifondan onları kendi özelliklerinide donorle uygun olması için dolduruyorsun en geç 4 5 icinde sana uygun donor bulunuyor tedaviye baslamis oluyorsun donorle aynı anda ilaç tedavisine başlayacaksın kardesim ara ara rahim kalinligin kontrol edilecek her merkezin bulunduğun ilde yonlerdigi doktor oluyor senin surekli gittiğin kendi doktorun varsa onada gidebiliyorsun.ilac kullanimlarini merkezin ayarliyor ve söylüyor donorden yumurta toplami yapilacak bu konuda arayip seni bilgilendiriyorlar yumurta toplandigi gun esini kibrisa cagiriyorlar günü birlik sperm alınması için 1 hafta sonrada transfer işlemi için seni çağırıyorlar. Bu bir hafta icinde seni embiriyolar hakkında surekli bilgilendiriyorlar donörden kaç yumurta toplandığı hakkında transfer günü biraz idrara sıkışık olacak şekilde transfer oluyorsun.kisaca özet geçtim ınsallah senin için herşey güzel olur

Allah razı olsun ne kadar da ayrıntılı anlatmışsınız ins hakkımızda hayırlısı olur bakalım deneyeceğiz hayırlısı ise olsun olmaz ise evlat edinmek için başvuracağız belkide birine anne baba olmak için geldik dünyaya ama öncelikle bir.kere de olsa denemeliyiz diye düşünüp karar verdik bizim bir arkadaşımız var orda merkezlerin birinde çalışıyor muhtemelen oraya gideceğiz ondan da yarın bilgileri alacağım mart ayında dusunuyrz nasipse şimdiden kullanmam gerek birşeyler varmi soracagim sizler nasil beslendiniz ne kadar süre önce ilaçlar aldınız neler yapmak lazım çok tşk ederim

Kızlar merhaba.. gruba 3 yıldır uyeyim. Firsat buldukca açıp okuyorum. Uzun zamandr takip edemedim oncelikle bebek bekleyenleri tebrik ediyorum, Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin.
Ben erken menopozdum 3 yıldır 28 yaşındayım suan. Fakat pandemi sureci girdiginden beri ben duzenli adet gormeye basladm vs cylo yu bıraktım. Amh cok kotu 0.01 di. Sınavlarım var devlete ayanmak üzereyim bu yüzden tedvi vs ugrasamadim malesef. Basina gelen var mi bu durum. Menopoz olup sonradan geri dönülür mü. Bu yaşadığım nedir acaba. 2021 Aralık donasyon dusunuyorduk esimle doktorlar cok olumsuz konusuuordu ve Kıbrıs için düğün takilarimi ayirip kafami yormamistim. Simdi sizce Türkiye'de tedaviye baslamalimiyim. Maddi olarak burda da tüp bebek tedavi masrafi cok fazla Kayseri'de eşimin tayini ve burada doktor da kesfedemedim henüz. Ne yapicam cok ikilemde kaldım..

Insallah hayırlı olur tedavin canim benim rabbim herzaman yanınızda olsun ınsallah tedaviden önce sağlıklı beslen yeter ben ilk tedavimde önce doktorumla beraber diyetisyen eşliğinde bütün yeme alışkanlıklarını degistirdim bol bol sebze meyve tükettim.taze nar suyu içtim doktorum çok abartmamak koşuluyla dedi 2 öğün ananas yedim ben ki hala ananasa devam ediyorum kilo verdim nisanda 2 .tedavime başlıycam bende allah nasip kısmet ederse vitamin takviyelerine tekrar başladım tekrar ilk tedaviden sonra olumsuz olunca saldım kendimi her şeyi bırakmıştım şimdi tekrar başlıycam sağlıklı beslenme programına yogaya ben detoks yapıyorum bu ara yılbaşı öncesi başladım tatildeydim yılbaşında gittiğim yerdede devam ettim sebze sularına zor oldu.vucuduma zararlı gelen listeler var ona gore başladım tekrar hakkımızda hayırlı olsun sana saygı duyuyorum evlatlık konusunda gerçekten helal olsun rabbim kucağını boş bırakmasın hiç birimizin

Inşallah hakkimizda hayırlı olan neyse o olsun sizin ilkinde neden olmadi peki bunun başarı oranı %99 diye duyuyorum bana rahmin gayet iyi çoğul gebeliği bile taşırsın sadece yumurtalarım zarar gördüğü için olmadığını söylediler ins ilk denemede nasipse tutar hepimizin kucağı boşkalmasin ins hayırlısi ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…