Merhaba 1 ocakta gidemedim iptal ettim.bu ay için hazırlık yapıyorum.10 gün karantina süresi var.karantina süresi bittikten sonra tedavi başlıyor.
Nasil ayarlama yapiliyor acaba?
10 gun karantina bittikten sonra serbest o zaman reglnizden 10 gun once mi hem siz hem donor gidecek? Bu sekilde ara kontrollere gidilebilecek Ama kalis suresi 1 ay olacak bu durumda

arkadaşlar ben batuma gitmeyi düşünüyorum kapılar mart gibi açılacakmış benim anladığım aşıdan sonra inşaallah eski günlerimize döneriz tahminim şöyle mart nisan ayı gibi artık yasakların kalkmasını umuyorum

Insallah kalkar artık yasaklar çok sıkıldım kapana kısılmış gibi hissediyor insan bunada şükür en azından saat 10 ile 17.00 arası en azından marketler açık azcik dışarı çıkabiliyoruz yoksa büsbütün psikoloji kalmayacak rabbime şükür bugünde yaşıyoruz bende nisan ayında gideceğim tedavime ınsallah o zamana kadar herşey düzelir hepimizin hakkında hayırlısı olsun

yani ben nisan gibi düşünüyorum film geçersiz sayılmaz demi
Canim benim burdaki doktor rahim filmi ve benzeri olanların 1yil geçerliliği var demişti o kalmış aklımda 3 yıldan fazlaysa yenisini istiyorlar diye biliyorum.

Canım batuma gideceksiniz hangı Dr ıyı arastırdınızmı və fiyatı ne kadar bende arastiriyorum fiyatlar cok pahalli merkez ne kadar ıstıyorlar

Canlarım Z Zaza74 canım zazam ben ve bebek iyi. Cvc yaptırmam lazım doktor arıyorum
Çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip insallah. Büyük ve her ihtiyaca cevap verecek bir hastanede yaptırmanı tavsiye ederim. Ben bugün kontrole gittim doktor bana yapılan tetkikleri detaylı anlattı. Cvc hakkında da bilgi verdi dinleyince klinik muayenehane gibi yerlerde yapılabilecek bir işlem olmadığını anladım. Çok iyi araştırma yapman lazım çok hassas bir konu. Tecrübeli ve işini bilen bir doktor bulman gerekiyor. Allah yardımcın olsun canım

Nasil ayarlama yapiliyor acaba?
10 gun karantina bittikten sonra serbest o zaman reglnizden 10 gun once mi hem siz hem donor gidecek? Bu sekilde ara kontrollere gidilebilecek Ama kalis suresi 1 ay olacak bu durumda
Merhaba ben uzun zamandır bakamıyordum. İkinci için gitmeyi düşünüyorum ama günü birlik gidiş gelişler olmuyor mu artık? Kıbrıs’ta kalmak mı gerekiyor?

Merhaba ben uzun zamandır bakamıyordum. İkinci için gitmeyi düşünüyorum ama günü birlik gidiş gelişler olmuyor mu artık? Kıbrıs’ta kalmak mı gerekiyor?
Merhaba
Ne zaman planlıyorsunuz
31 ocak a kadar 10 gün karantina var ondan sonra ne olacak bende merak ediyorum
Şubat tatilinde gitmeyi istiyorum ama bilemiyorum karantina kalkmazsa?

merhabalar bende batumu düşünüyorum yumurta donasyonu için ilk kez yaptıracağım siz gittiniz mi hiç batuma fiyat klinik ve doktorlar hakkında bilgi verir misiniz.

Ucak biletləri cok pahalli kızlar Batum olsun azərbaycan olsun Ukrayna olsun cok pahalli bır tiransfer parası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…