Canim benim merkezim net bilgi vermedi bana ben nisanda gideceğim tekrar o güne kadar net bisey olursa haberleşiriz dedilerArkadaşlar karantina uygulaması şubatta bitermi acaba bu konuda fikri olan ya da merkezlerinde bilgi alan varmı?
Maalesef uçak fiatları pandemi döneminde 2 kat arttıUcak biletləri cok pahalli kızlar Batum olsun azərbaycan olsun Ukrayna olsun cok pahalli bır tiransfer parası
Herşey muamma canim şuan inan merkezlerde bilmiyor benim merkezim sizi bilgilendiririz dedi kesin konuşmuyorlar su gün bitecek diye tarih vermiyorlar maalesefMerhaba
Ne zaman planlıyorsunuz
31 ocak a kadar 10 gün karantina var ondan sonra ne olacak bende merak ediyorum
Şubat tatilinde gitmeyi istiyorum ama bilemiyorum karantina kalkmazsa?
Merhaba Arkadaşım cok uzun zamandır yoksun.Kuzucuğun nasıl.kocaman olmuştur.Burada eski dostları tekrar görmek negüzel :)Karantina biterse düşünüyorum ben çocukla 10 gün kalamam orda
Merhaba giremedi kaç gün. Kusura bakma ilk denememde oldu benim geldi ikizler 3 aylık oldular bile. Ben gynolifeda tedavi gördümAllah evlatlarına omur versin masaaalh arkadaşım.ben donasyon dusunuyorum AMH çok düşük başarısız tup denemelerim oldu.yasimda 42 sen hangi ddoktordatedavi oldun.ilk denemde oldumu bilgi verirsen çok sevinirim
Teşekkürler iyiyiz çok şükür bende sevindim tanıdık birini gördüğüm içinMerhaba Arkadaşım cok uzun zamandır yoksun.Kuzucuğun nasıl.kocaman olmuştur.Burada eski dostları tekrar görmek negüzel :)
Siz nereyi dusunuyorsunuz hangi merkeziTeşekkürler iyiyiz çok şükür bende sevindim tanıdık birini gördüğüm için20 aylık oldu pandemi bize yaradı bakıcı olmadan büyüttüm çocuğu
Merhaba bizde mart başı gibi planlıyoruz bu süreçte neler yapıyorsunuz yiyip içme vs konularında yada vitamin vs ins hayırlı sonuçlar alirizCanim benim özlemişim seni
Önemli değil içine sine sine yaptır herseyi evet Pandemiden hersey yavaş gidiyor zaten
Bizde işler çok yoğun diye yavaş gidiyor..
Birde 7 gün kalma şansımız yok bizim.
Ocak sonu şubat başı inşallah planlıyoruz.
Maşallah bende ilk denemede olanları merak ediyorum ins benimde olur çünkü 1 kez deneyecegz sizin problem neydi peki benim kanser tedavisi görmem den dolayı yumurtalarım zarar gördü ilaçla regl oluyrm mart başı gibi dusunuyrzMerhaba giremedi kaç gün. Kusura bakma ilk denememde oldu benim geldi ikizler 3 aylık oldular bile. Ben gynolifeda tedavi gördüm
Bizim donmuşlar var British deSiz nereyi dusunuyorsunuz hangi merkezi
Hayırlı uğurlu olsun Allah ömürler versin kuzularına teşekkürler CnmMerhaba giremedi kaç gün. Kusura bakma ilk denememde oldu benim geldi ikizler 3 aylık oldular bile. Ben gynolifeda tedavi gördüm
Amin canım isteyen herkese inşallahHangi merkezi secersen sec Rabbim sanada en kısa zamanda evlat nasip etsin inşallah arkadasim
Kaç yaşındasınızMerhaba. Bence ilaçsız adet olman cok güzel hemde 0,01 amh ile. Benimde amh ım aynı ama 1 yumurta bile görülmedi senelerdir. Hep ilaçla adet oldum. En sonunda donasyon ile hamile kaldım cok şükür ikizlere hamileyim. Önce bir doktora görün derim. Yumurtalarına bakılsın. Eğer yumurta varsa tüp bebek dene. Donasyon ıkıncı planında olsun derim. Hakkında hayırlısı inşallah.
30 yasındayım. Benim keselerin biri boş cıktı. Tek gebelik olarak devam ediyorum. Allah buna sağlık versin inşallahKaç yaşındasınız
Canım zaman ne çabuk gidiyorTeşekkürler iyiyiz çok şükür bende sevindim tanıdık birini gördüğüm için20 aylık oldu pandemi bize yaradı bakıcı olmadan büyüttüm çocuğu
Amin canım30 yasındayım. Benim keselerin biri boş cıktı. Tek gebelik olarak devam ediyorum. Allah buna sağlık versin inşallah
Merhaba devlet hastanelerini pek tavsiye etmem, “bu kadının canı yanıyor mu bi soralım daha nazik olalım” diye asla düşünmüyorlar. Çok sert davranıyorlar. Biraz ah vah dense panter gibi saldırıyorlar “madem çocuk istiyorsun katlanacaksın” diyorlar. Bu işlemi yapan merkezler var ben 2019 da 650 TL’ye yaptırmıştım Ecomar görüntüleme merkezinde. Çok iyi bir yer öyle çok da canım yanmadı. İsterseniz bir de böyle merkezler araştırın. Allah yardımcınız olsunKızlar hangi devlet hastanesinde rahim filmi cektirebilirim özel hastane aşırı uçuk rakam zaten bi dünya para vericem en azından bunu ücretsiz yapim daha tedaviye başlamadım ben iyice yoruldum ha bu ay cekilcem ha bu ay kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?