Inanin ne diyecegimi bilemiyorum, cok uzgunum.
Benim arkadasim 4.5 aylik bebegini suni sanci ile dogurmak zorunda kalmisti sizin yasadiginiz gibi. Tum bu surecini istambulda kendi doktoru takip etmisti ve oZel hastanede olmustu..Zor bir donemden gecmisti ama 1 sene sonra canli ve saglikli bir bebek dunyaya getirdi. Dogumdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldi..
Umarim su gibi akar her sey. Allah size evladinizi kucaginiza almayi nasip eder

Çok üzüldüm
Çok çok geçmiş olsun
5 senedir bu sayfadayım ilk defa böyle bir şey yaşayan gördüm
Allah yar ve yardımcın olsun

Aminn inşallah özelle devlet arasında kaldım da bende hayırlısı artıkk

Çok üzüldüm
Çok çok geçmiş olsun
5 senedir bu sayfadayım ilk defa böyle bir şey yaşayan gördüm
Maalesef birde biliyorsun karantina dönemleri git iki kere üst üste bir ton emek yapacak bişiy yok Allahdan gelen bende şok oldum anca kendime gelebiliyorum artık hayırlısı

Maalesef birde biliyorsun karantina dönemleri git iki kere üst üste bir ton emek yapacak bişiy yok Allahdan gelen bende şok oldum anca kendime gelebiliyorum artık hayırlısı
O kadar üzgünüm kü acını paylaşıyorum acın acımdır
Vardır rabbimin bir bildiği vardır bir hayır bunda da

Allah yardımcınız olsun.üzüldüm diyecek kelimede bulunamıyor insallah hersey gönlünüzce olsun

Çok üzüldüm çok. Rabbim sabır versin bundan sonraki süreçte yar ve yardımcın olsun inşallah en kolay şekilde ve kısa sürede atlatır sağlıklı evlatlara kavuşursun dilerim ki.

Söyleyecek söz bulamıyorum çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun canım

çok üzüldüm kardeşim rabbim dayanma gücü versin ınsallah sözün bittiği yerdeyim acını içten paylaşıyorum bunu bil. rabbim yar ve yardımcın olsun ınsallah dualarım seninle

canım yumurta donasyonu mu deniyorsun tam anlayamadım fakat eşininde tedavi olması lazım sperm dna hasarı da çok önemli atlanmayacak bir konu sebepsiz düşükler kalp durması bunu da es geçmeyin derim rabbim tekrar ve sonuna kadar nasip etsin inşaallah buradaki herkeze içinde bana da

çok üzüldüm kardeşim rabbim dayanma gücü versin ınsallah sözün bittiği yerdeyim acını içten paylaşıyorum bunu bil. rabbim yar ve yardımcın olsun ınsallah dualarım seninle
Allah razı olsun hepinizden alıştırdım kendimi maalesef yapacak bişiy yok hemen olsun bitsin istiyorum işlem bebişede acı cektirmemek için artık hayırlısı

Allah razı olsun hepinizden alıştırdım kendimi maalesef yapacak bişiy yok hemen olsun bitsin istiyorum işlem bebişede acı cektirmemek için artık hayırlısı
Allah sabır versin cnm cok zor biliyorum Allahim yardimcin olsun bende takip ediyordum seni cok üzüldüm

Merhaba evet yumurta donasyonu denedık 3 kere ayrıca tavsıyen ıcın tesekkür ederim bız zaten arastırdık kendımız ne yapabılırz hangı testler yapılır bu durumda dıye esıme kromozom testı sperm testı morfolojısıne bakıldı dna hasar testı hepsı yapıldı banada hsg fılmı bagısıklık testlerı kan pıhtılasması ıcın testler hepsı yapıldı kımden ne duyduysak yaptık

Bağışıklık baskılayıcı tedavini çok merak ediyorum canım gelişmeleri buradan paylaş bendede tiroid var ilaç kullanıyorum

Aminn inşallah özelle devlet arasında kaldım da bende hayırlısı artıkk
Şayet imkanın varsa kesinlikle özel hastanede yaptırmanı tavsiye ederim. Devlet hastanesinde bu isler çok zor oluyor. Korkutmak icin söylemiyorum inan ki sadece bu hassas dönemini biraz daha rahat ve kolaylıkla atlatman için fikir vermek istedim. Umarım kırıcı olmamışımdır. Allah yardımcın olsun canım

Yok canım estagfurullah fikir almak için sordum imkan var ama iki gün hastanede kalabilirmişim şimdi özeller coronadan dolayida abarttılqr iyice fiyatları biliyorsun dur bana iki gece yatmalı 18 bin gibi fiyat cıkardılar üç kalsam artık ne kadarla cıkarım bilmem yani bu parayada üzülürüm acıkcası zeynep kamilde dr dostum var uzman hiç kafamda devlet yoktu ama 18 bin isteyen hastane ile anlatılan aynı seyi yapacaklar genel anestezi uygulamıyor zaten iki tarafda aynı işlemse de devletde yaptırmaya karar verdim acıkcası

Merhaba,
Bazen hedefe ulaşmak için gidilen yollar uzun, meşakkatli ve zorlu olur.. Siz yüreğinizi ferah tutun, sabredin.. Rabbim bizim için hayırlı olanı bilendir, El-Habir'dir, kudret sahibidir.
İnşaallah bu süreci kolay ve sağlıklı bir şekilde atlatıp, en kısa zamanda yeni bir başlangıca umutla adım atmanızı diliyorum. Rabbim sizinle olsun.

çok teşekkür ederim.

çok teşekkür ederim.. Rabbim yavrularınızla birlikte sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…