Inanin ne diyecegimi bilemiyorum, cok uzgunum.Selam herkeseeski üyeler donasyon sürecimi ve gebeligimi bilir 18 haftalık gebeyim ama maalesef gebeligimi sonlandırmaya karar verildi çünkü bebişimin böbrekleri oluşmamış . Dr dondurulmuşlarımm oldugu için rahmi büyütüp normal dogum gibi yaptıracagını söyledi çünkü sezaryen yaptırırsam bir sene sonra deneyebiliyormuşum Ama normal en saglıklısı dendi merak ettigim devletdede yaptırsam özelde de yaptırsam bu suni sancı ile mi oluyor benimmgibi böyle kötü birşey yasayan varsa yardımcı olabilirmi
Çok üzüldümSelam herkeseeski üyeler donasyon sürecimi ve gebeligimi bilir 18 haftalık gebeyim ama maalesef gebeligimi sonlandırmaya karar verildi çünkü bebişimin böbrekleri oluşmamış . Dr dondurulmuşlarımm oldugu için rahmi büyütüp normal dogum gibi yaptıracagını söyledi çünkü sezaryen yaptırırsam bir sene sonra deneyebiliyormuşum Ama normal en saglıklısı dendi merak ettigim devletdede yaptırsam özelde de yaptırsam bu suni sancı ile mi oluyor benimmgibi böyle kötü birşey yasayan varsa yardımcı olabilirmi
Aminn inşallahInanin ne diyecegimi bilemiyorum, cok uzgunum.
Benim arkadasim 4.5 aylik bebegini suni sanci ile dogurmak zorunda kalmisti sizin yasadiginiz gibi. Tum bu surecini istambulda kendi doktoru takip etmisti ve oZel hastanede olmustu..Zor bir donemden gecmisti ama 1 sene sonra canli ve saglikli bir bebek dunyaya getirdi. Dogumdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldi..
Umarim su gibi akar her sey. Allah size evladinizi kucaginiza almayi nasip eder
Maalesef birde biliyorsun karantina dönemleri git iki kere üst üste bir ton emek yapacak bişiy yok Allahdan gelen bende şok oldum anca kendime gelebiliyorum artık hayırlısıÇok üzüldüm
Çok çok geçmiş olsun
5 senedir bu sayfadayım ilk defa böyle bir şey yaşayan gördüm
Allah yar ve yardımcın olsun
O kadar üzgünüm kü acını paylaşıyorum acın acımdırMaalesef birde biliyorsun karantina dönemleri git iki kere üst üste bir ton emek yapacak bişiy yok Allahdan gelen bende şok oldum anca kendime gelebiliyorum artık hayırlısı
Allah yardımcınız olsun.üzüldüm diyecek kelimede bulunamıyor insallah hersey gönlünüzce olsunSelam herkeseeski üyeler donasyon sürecimi ve gebeligimi bilir 18 haftalık gebeyim ama maalesef gebeligimi sonlandırmaya karar verildi çünkü bebişimin böbrekleri oluşmamış . Dr dondurulmuşlarımm oldugu için rahmi büyütüp normal dogum gibi yaptıracagını söyledi çünkü sezaryen yaptırırsam bir sene sonra deneyebiliyormuşum Ama normal en saglıklısı dendi merak ettigim devletdede yaptırsam özelde de yaptırsam bu suni sancı ile mi oluyor benimmgibi böyle kötü birşey yasayan varsa yardımcı olabilirmi
Çok üzüldüm çok. Rabbim sabır versin bundan sonraki süreçte yar ve yardımcın olsun inşallah en kolay şekilde ve kısa sürede atlatır sağlıklı evlatlara kavuşursun dilerim ki.Selam herkeseeski üyeler donasyon sürecimi ve gebeligimi bilir 18 haftalık gebeyim ama maalesef gebeligimi sonlandırmaya karar verildi çünkü bebişimin böbrekleri oluşmamış . Dr dondurulmuşlarımm oldugu için rahmi büyütüp normal dogum gibi yaptıracagını söyledi çünkü sezaryen yaptırırsam bir sene sonra deneyebiliyormuşum Ama normal en saglıklısı dendi merak ettigim devletdede yaptırsam özelde de yaptırsam bu suni sancı ile mi oluyor benimmgibi böyle kötü birşey yasayan varsa yardımcı olabilirmi
Söyleyecek söz bulamıyorum çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun canımSelam herkeseeski üyeler donasyon sürecimi ve gebeligimi bilir 18 haftalık gebeyim ama maalesef gebeligimi sonlandırmaya karar verildi çünkü bebişimin böbrekleri oluşmamış . Dr dondurulmuşlarımm oldugu için rahmi büyütüp normal dogum gibi yaptıracagını söyledi çünkü sezaryen yaptırırsam bir sene sonra deneyebiliyormuşum Ama normal en saglıklısı dendi merak ettigim devletdede yaptırsam özelde de yaptırsam bu suni sancı ile mi oluyor benimmgibi böyle kötü birşey yasayan varsa yardımcı olabilirmi
Selam herkeseeski üyeler donasyon sürecimi ve gebeligimi bilir 18 haftalık gebeyim ama maalesef gebeligimi sonlandırmaya karar verildi çünkü bebişimin böbrekleri oluşmamış . Dr dondurulmuşlarımm oldugu için rahmi büyütüp normal dogum gibi yaptıracagını söyledi çünkü sezaryen yaptırırsam bir sene sonra deneyebiliyormuşum Ama normal en saglıklısı dendi merak ettigim devletdede yaptırsam özelde de yaptırsam bu suni sancı ile mi oluyor benimmgibi böyle kötü birşey yasayan varsa yardımcı olabilirmi
Insalalh rabbım herkezın kucagını hayırlı evlatla doldursun ben aynı merkeZde yaptım 3 denemeyıde sımdı kı aklım olsa donmusumda hıc yoktu hepsı sil bastan oldu baska merkez arastırırdım hepsınde cok sükür hamıle kaldım ben cok güzel bi duyguymus kı en az 3 ay yasadım o duyguyu üçüz gebelik heyecanını ikiz gebelik heyecanını ama hepsınin kalbı durdu teker teker gıttıler nasıp olmadı neyden kaynaklı bellı degıl yapılan testlerde bırsey cıkmadı kan pıhtılasması cıktı ama ben tum gebelıklerde ıgne ve aspırın kullanıyordum kımı doktor yınede dusuk olabılır fazla gelmıs az gelmıs olabırlır dıyor seker ve troıt hastasıyım anlarada cebecı hastanesınde yaptırdık basgısıklık testlerde pek sorun cıkmadı bı kac test pozıtıf cıktı antı nükler anti kor gibi ana testlerde bagısıklıgınız reddedıyor olabılır dedı ümmünolojı doktoru tam net soyleyemıyor cunku bagısıklık sıstemı karma karısık bı sıstem bende yenı doktor ararken halil ibrahim beyın merkezı ıle konustum hıc bı merkez bana dusuklerımle ılgılı bırsey soylemedı bazı dusukelr sebebsız tıroıt hastası olmanız bıle dusuge sebep dedıler e ne yapamam lazım dıyorum ben 9 yıldır ılac kullanıyorum hep duzenlı tıroıtım ama olabılrı dıyorlar sonra halıl beyın merkezı ıle gorustum bana kac haftalık dustugunu hangı ılacalrı kullanıgımı hastalıgım olup olamdıgını sordu bende seker ve Tiroidden bahsettim bana bağışıklığınızı ilgili sorun olabileceğini ve hamileliğimde dokuzuncu haftaya kadar bağışıklık baskılayıcı iğne kullanmamı önerdi eğer bağışıklığınız da bir sorun varsa ki var görünüyor çok erken yaşta şeker ve tiroit hastası olduğumdan bunu düşündüler Ankara’daki doktorda bunu düşünmüştü bağışıklık baskılayıcı igneyı denemende fayda olduğunu söylediler Bakalım bir de böyle deniycez en azından öneri öneridir yani Allah nasip ederse olur nasibimiz de yoksa zaten olmuyor her şeyin hayırlısı Farklı bir tedavi seçeneği sunduğunu için eşimle karar verdik Halil bey de tedavi olmak istiyoruz tanıdıklar da var bir kaç arkadaşımda Halil bey de çocukları oldu dedik biz de Halil beye gidelim belki nasibimiz oradadır belki yine sonuç aynı olur bilemem yaşıycaz göreceğiz Rabbim sonumuzu hayır etsin
canım yumurta donasyonu mu deniyorsun tam anlayamadım fakat eşininde tedavi olması lazım sperm dna hasarı da çok önemli atlanmayacak bir konu sebepsiz düşükler kalp durması bunu da es geçmeyin derim rabbim tekrar ve sonuna kadar nasip etsin inşaallah buradaki herkeze içinde bana daInsalalh rabbım herkezın kucagını hayırlı evlatla doldursun ben aynı merkeZde yaptım 3 denemeyıde sımdı kı aklım olsa donmusumda hıc yoktu hepsı sil bastan oldu baska merkez arastırırdım hepsınde cok sükür hamıle kaldım ben cok güzel bi duyguymus kı en az 3 ay yasadım o duyguyu üçüz gebelik heyecanını ikiz gebelik heyecanını ama hepsınin kalbı durdu teker teker gıttıler nasıp olmadı neyden kaynaklı bellı degıl yapılan testlerde bırsey cıkmadı kan pıhtılasması cıktı ama ben tum gebelıklerde ıgne ve aspırın kullanıyordum kımı doktor yınede dusuk olabılır fazla gelmıs az gelmıs olabırlır dıyor seker ve troıt hastasıyım anlarada cebecı hastanesınde yaptırdık basgısıklık testlerde pek sorun cıkmadı bı kac test pozıtıf cıktı antı nükler anti kor gibi ana testlerde bagısıklıgınız reddedıyor olabılır dedı ümmünolojı doktoru tam net soyleyemıyor cunku bagısıklık sıstemı karma karısık bı sıstem bende yenı doktor ararken halil ibrahim beyın merkezı ıle konustum hıc bı merkez bana dusuklerımle ılgılı bırsey soylemedı bazı dusukelr sebebsız tıroıt hastası olmanız bıle dusuge sebep dedıler e ne yapamam lazım dıyorum ben 9 yıldır ılac kullanıyorum hep duzenlı tıroıtım ama olabılrı dıyorlar sonra halıl beyın merkezı ıle gorustum bana kac haftalık dustugunu hangı ılacalrı kullanıgımı hastalıgım olup olamdıgını sordu bende seker ve Tiroidden bahsettim bana bağışıklığınızı ilgili sorun olabileceğini ve hamileliğimde dokuzuncu haftaya kadar bağışıklık baskılayıcı iğne kullanmamı önerdi eğer bağışıklığınız da bir sorun varsa ki var görünüyor çok erken yaşta şeker ve tiroit hastası olduğumdan bunu düşündüler Ankara’daki doktorda bunu düşünmüştü bağışıklık baskılayıcı igneyı denemende fayda olduğunu söylediler Bakalım bir de böyle deniycez en azından öneri öneridir yani Allah nasip ederse olur nasibimiz de yoksa zaten olmuyor her şeyin hayırlısı Farklı bir tedavi seçeneği sunduğunu için eşimle karar verdik Halil bey de tedavi olmak istiyoruz tanıdıklar da var bir kaç arkadaşımda Halil bey de çocukları oldu dedik biz de Halil beye gidelim belki nasibimiz oradadır belki yine sonuç aynı olur bilemem yaşıycaz göreceğiz Rabbim sonumuzu hayır etsin insallah
Allah razı olsun hepinizdençok üzüldüm kardeşim rabbim dayanma gücü versin ınsallah sözün bittiği yerdeyim acını içten paylaşıyorum bunu bil. rabbim yar ve yardımcın olsun ınsallah dualarım seninle
Allah sabır versin cnm cok zor biliyorum Allahim yardimcin olsun bende takip ediyordum seni cok üzüldümAllah razı olsun hepinizdenalıştırdım kendimi maalesef yapacak bişiy yok hemen olsun bitsin istiyorum işlem bebişede acı cektirmemek için artık hayırlısı
Merhaba evet yumurta donasyonu denedık 3 kere ayrıca tavsıyen ıcın tesekkür ederim bız zaten arastırdık kendımız ne yapabılırz hangı testler yapılır bu durumda dıye esıme kromozom testı sperm testı morfolojısıne bakıldı dna hasar testı hepsı yapıldı banada hsg fılmı bagısıklık testlerı kan pıhtılasması ıcın testler hepsı yapıldı kımden ne duyduysak yaptıkcanım yumurta donasyonu mu deniyorsun tam anlayamadım fakat eşininde tedavi olması lazım sperm dna hasarı da çok önemli atlanmayacak bir konu sebepsiz düşükler kalp durması bunu da es geçmeyin derim rabbim tekrar ve sonuna kadar nasip etsin inşaallah buradaki herkeze içinde bana da
Merhaba evet yumurta donasyonu denedık 3 kere ayrıca tavsıyen ıcın tesekkür ederim bız zaten arastırdık kendımız ne yapabılırz hangı testler yapılır bu durumda dıye esıme kromozom testı sperm testı morfolojısıne bakıldı dna hasar testı hepsı yapıldı banada hsg fılmı bagısıklık testlerı kan pıhtılasması ıcın testler hepsı yapıldı kımden ne duyduysak yaptık
Bağışıklık baskılayıcı tedavini çok merak ediyorum canım gelişmeleri buradan paylaş bendede tiroid var ilaç kullanıyorumMerhaba evet yumurta donasyonu denedık 3 kere ayrıca tavsıyen ıcın tesekkür ederim bız zaten arastırdık kendımız ne yapabılırz hangı testler yapılır bu durumda dıye esıme kromozom testı sperm testı morfolojısıne bakıldı dna hasar testı hepsı yapıldı banada hsg fılmı bagısıklık testlerı kan pıhtılasması ıcın testler hepsı yapıldı kımden ne duyduysak yaptık
Şayet imkanın varsa kesinlikle özel hastanede yaptırmanı tavsiye ederim. Devlet hastanesinde bu isler çok zor oluyor. Korkutmak icin söylemiyorum inan ki sadece bu hassas dönemini biraz daha rahat ve kolaylıkla atlatman için fikir vermek istedim. Umarım kırıcı olmamışımdır. Allah yardımcın olsun canımAminn inşallahözelle devlet arasında kaldım da bende hayırlısı artıkk
Yok canım estagfurullah fikir almak için sordum imkan var ama iki gün hastanede kalabilirmişim şimdi özeller coronadan dolayida abarttılqr iyice fiyatları biliyorsun dur bana iki gece yatmalı 18 bin gibi fiyat cıkardılar üç kalsam artık ne kadarla cıkarım bilmem yani bu parayada üzülürüm acıkcası zeynep kamilde dr dostum var uzman hiç kafamda devlet yoktu ama 18 bin isteyen hastane ile anlatılan aynı seyi yapacaklar genel anestezi uygulamıyor zaten iki tarafda aynı işlemse de devletde yaptırmaya karar verdim acıkcasıŞayet imkanın varsa kesinlikle özel hastanede yaptırmanı tavsiye ederim. Devlet hastanesinde bu isler çok zor oluyor. Korkutmak icin söylemiyorum inan ki sadece bu hassas dönemini biraz daha rahat ve kolaylıkla atlatman için fikir vermek istedim. Umarım kırıcı olmamışımdır. Allah yardımcın olsun canım
Merhaba,Selam herkeseeski üyeler donasyon sürecimi ve gebeligimi bilir 18 haftalık gebeyim ama maalesef gebeligimi sonlandırmaya karar verildi çünkü bebişimin böbrekleri oluşmamış . Dr dondurulmuşlarımm oldugu için rahmi büyütüp normal dogum gibi yaptıracagını söyledi çünkü sezaryen yaptırırsam bir sene sonra deneyebiliyormuşum Ama normal en saglıklısı dendi merak ettigim devletdede yaptırsam özelde de yaptırsam bu suni sancı ile mi oluyor benimmgibi böyle kötü birşey yasayan varsa yardımcı olabilirmi
çok teşekkür ederim.Merhaba, şayet kendinizi dinç ve sağlıklı hissediyorsanız neden olmasın ki. Ben 46 yaşındayım ve ikinci denememde hamile kaldim. Uzun bir süre tüp bebek tedavisi gördüm ama olmadı. Ben doğal olarak gebe kalabiliyordum ama yumurta kalitesizliği yüzünden gebelik devam etmiyordu. Üstelik tüm gebeliklerim 40 yaşından sonra oldu. Yani sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz önemli. Teyzem 50 yaşında, babaannem 50 yaşında doğum yapmış. Yasin bir önemi yok bence. İsterseniz bu konuyu bir de donasyon yapmayı düşündüğünüz merkezle konuşun, aklınızdaki sorulara daha detaylı ve bilimsel cevaplar vereceklerdir. Hersey gönlünüze olsun
çok teşekkür ederim.. Rabbim yavrularınızla birlikte sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin.Hosgeldin Arkadaşım.
Ben kimseye fikir vermeyi doğru bulmam bu sebeple anca kendi fikrimi paylaşabilirim
Ben donasyonla 39 yaşında hamile kaldım.40 da doğurdum.Ikizlerim var tabiki onları canimdan öte seviyorum bir cok zaman enerjim yetmiyo. Keşke 30ların basinda bu işlemi yaptırsaydım diyorum.Kuzularım 20 yaşına geldiğinde 60 olucam.Onlarla daha çok vaktim olsun isterdim.Tabiki donasyona başlamadan önce bunları düşündüm ama onları böylesine sevince farklı bakıyor insan.Rabbime dua etmekten başka bisey gelmiyor elimden, onları hayata hazirlamadan önce Rabbım emanetini almasın..
Evlat edinen dostlara çok saygı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?