çok teşekkür ederim..benim bu konuya bakış açım farklı çok erken yaşta anne olup boşanan veya ömrü kafi gelmeyen insanlar var benim kaynanam en küçüğünü 45 yaşında doğurmuş en büyüklerini 20 li yaşlarda doğurmuş yetebilmiş mi hayır bu yaş mevzusuna çok takılmayın bence
AminnnMerhaba,
Bazen hedefe ulaşmak için gidilen yollar uzun, meşakkatli ve zorlu olur.. Siz yüreğinizi ferah tutun, sabredin.. Rabbim bizim için hayırlı olanı bilendir, El-Habir'dir, kudret sahibidir.
İnşaallah bu süreci kolay ve sağlıklı bir şekilde atlatıp, en kısa zamanda yeni bir başlangıca umutla adım atmanızı diliyorum. Rabbim sizinle olsun.
Benim samsun 19 mayısta sonlandirildi 22 haftalik hamileliğim ben orda suni sanciyla normal dogum yaptimYok canım estagfurullah fikir almak için sordum imkan var ama iki gün hastanede kalabilirmişim şimdi özeller coronadan dolayida abarttılqr iyice fiyatları biliyorsun dur bana iki gece yatmalı 18 bin gibi fiyat cıkardılar üç kalsam artık ne kadarla cıkarım bilmem yani bu parayada üzülürüm acıkcası zeynep kamilde dr dostum var uzman hiç kafamda devlet yoktu ama 18 bin isteyen hastane ile anlatılan aynı seyi yapacaklar genel anestezi uygulamıyor zaten iki tarafda aynı işlemse de devletde yaptırmaya karar verdim acıkcası
Canım arkadaşım sen ne durumdasın buladar fiyatmı çıkır?Yok canım estagfurullah fikir almak için sordum imkan var ama iki gün hastanede kalabilirmişim şimdi özeller coronadan dolayida abarttılqr iyice fiyatları biliyorsun dur bana iki gece yatmalı 18 bin gibi fiyat cıkardılar üç kalsam artık ne kadarla cıkarım bilmem yani bu parayada üzülürüm acıkcası zeynep kamilde dr dostum var uzman hiç kafamda devlet yoktu ama 18 bin isteyen hastane ile anlatılan aynı seyi yapacaklar genel anestezi uygulamıyor zaten iki tarafda aynı işlemse de devletde yaptırmaya karar verdim acıkcası
Acibadem flndir herhalde cidden bukadar fiyat ozellerde ve normamCanım arkadaşım sen ne durumdasın buladar fiyatmı çıkır?
Başka özel yerlerdende fiyat al
Allah insaf versin
Bende merak edıyorum inan arastırdım bu ıgneyı hap tarzında olanıda kullanana var mıs ıgen olarakta 9. Haftanın sonuna kadar kullanıcaksın dedıler bana ınsallah bendede olumlu sonuc alırız bu hasret sona erer bende kan pıhtılasması da cıktı ıgne aspırın kullanıyrdum tum hamılelıkte hematalog bana 3 ay degıl 9 ay kullanıcaksın dedı cok asırı bı pıhtılasma degıl ama onemlı bunlar dedı bunu da soyledım halıl hocanın asıstanı ege hanıma bana hamılelıkte yapılan doz testı varmıs yetıyormu ıgne yermıyormu fazlamı az mı gelıyo mutlaka yaptır dedı baska gurupta kan pıhtılasması olan kızlarlada gorustum onlarda yaptırmamı onerdıler bıde hamıle ıken onuda yaptırmayk dusunuyorum allah nasıp ederse bız eylulde hazırlanmıstık tedavıye gıdecektık malesef karantına yuzunden ıptal edıldı bızde mart nısan belkıde mayıs gıbı virüsün durumuna gore baslayacagız nasıp olursaBağışıklık baskılayıcı tedavini çok merak ediyorum canım gelişmeleri buradan paylaş bendede tiroid var ilaç kullanıyorum
canım bende o aylarda düşünüyorum benim bir sefer tuttu düştü bir dsha hiç tutunma olmadı inşallah bu sefer okurBEnde
Bende merak edıyorum inan arastırdım bu ıgneyı hap tarzında olanıda kullanana var mıs ıgen olarakta 9. Haftanın sonuna kadar kullanıcaksın dedıler bana ınsallah bendede olumlu sonuc alırız bu hasret sona erer bende kan pıhtılasması da cıktı ıgne aspırın kullanıyrdum tum hamılelıkte hematalog bana 3 ay degıl 9 ay kullanıcaksın dedı cok asırı bı pıhtılasma degıl ama onemlı bunlar dedı bunu da soyledım halıl hocanın asıstanı ege hanıma bana hamılelıkte yapılan doz testı varmıs yetıyormu ıgne yermıyormu fazlamı az mı gelıyo mutlaka yaptır dedı baska gurupta kan pıhtılasması olan kızlarlada gorustum onlarda yaptırmamı onerdıler bıde hamıle ıken onuda yaptırmayk dusunuyorum allah nasıp ederse bız eylulde hazırlanmıstık tedavıye gıdecektık malesef karantına yuzunden ıptal edıldı bızde mart nısan belkıde mayıs gıbı virüsün durumuna gore baslayacagız nasıp olursa
Cidden çok abartmışlar fiyat konusunu, bir hastaneden mi aldın bu fiyati acaba? İstanbuldasin anladığım kadarıyla tahmin ettiğim bir kaç hastane var bu fiyatı verebilecek ama dilersen başka yerlere de sor. Şayet karar verdiysen devlette yaptırmaya hakkında hayırlısı olsun canım.Yok canım estagfurullah fikir almak için sordum imkan var ama iki gün hastanede kalabilirmişim şimdi özeller coronadan dolayida abarttılqr iyice fiyatları biliyorsun dur bana iki gece yatmalı 18 bin gibi fiyat cıkardılar üç kalsam artık ne kadarla cıkarım bilmem yani bu parayada üzülürüm acıkcası zeynep kamilde dr dostum var uzman hiç kafamda devlet yoktu ama 18 bin isteyen hastane ile anlatılan aynı seyi yapacaklar genel anestezi uygulamıyor zaten iki tarafda aynı işlemse de devletde yaptırmaya karar verdim acıkcası
Merhaba bizde mart başı gibi planlıyoruz bu süreçte neler yapıyorsunuz yiyip içme vs konularında yada vitamin vs ins hayırlı sonuçlar aliriz
Kızlar hangi devlet hastanesinde rahim filmi cektirebilirim özel hastane aşırı uçuk rakam zaten bi dünya para vericem en azından bunu ücretsiz yapim daha tedaviye başlamadım ben iyice yoruldum ha bu ay cekilcem ha bu ay kaldı
Bnde karantinalar kalkarsa martta gitmeyi düşünüyorum ama suan vitamin vs ne kullaniyorsunuz ve ilk mi benim ilk neler yapmam lazim eski kullanicilarin gebelik asisi vslerini not almistim ilaclarini falnds almistjm gerci ama kullanmali miyim birde gecen ay korona oldum kan sulandirici falanda kullandim vucut birsx daha toparlanmasini mi beklesem diyorum cok zor gidip negatif alirim dye cok korkuyorumMerhaba, hayırlısı olsun hakkınızda..
başarılı sonuç alırsıniz tek seferde inşallah
Geçen ay dikkat ettim yeme, içme, ilaç vs bu ay dikkat edemedim işlerim çok yoğun gecem gündüz belli değil koşturmaktan
Gidene Kadar Ne Olur Bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Sen kackere denedın canm Tüp bebek mi denedin yumurta donuasyonu mu Ve hangi merkezde oldu denemelerincanım bende o aylarda düşünüyorum benim bir sefer tuttu düştü bir dsha hiç tutunma olmadı inşallah bu sefer okur
Kaç haftalık dı düştüğünde senin bebeyının de mi durducanım bende o aylarda düşünüyorum benim bir sefer tuttu düştü bir dsha hiç tutunma olmadı inşallah bu sefer okur
benim ilk tedsvimde tuttu bşr daha pozitif göremedik onuda yedi haftalık kalbi durduKaç haftalık dı düştüğünde senin bebeyının de mi durdu
Gecmiş olsun canm hangı merkezdı donmusun varmı gerıdebenim ilk tedsvimde tuttu bşr daha pozitif göremedik onuda yedi haftalık kalbi durdu
Bu arada sız yaptırdınız mı morfolojı testını kac olması gerekıyo acaba bız yatırıdk sonucu veren doktor cok ıyı sorun yok dedı ama anlamadım ben ege hanm da sorun yok dedı ılk sprm testını yaptırdıgımız da da kagıda bos bos baktım anlamadımSen kackere denedın canm Tüp bebek mi denedin yumurta donuasyonu mu Ve hangi merkezde oldu denemelerin
Inanin ben de kibrisin belirsizligi boyle devam edecekse diye acaba ukraynaya mi donsem diyordum. Hatta ulkeye giris cikis uygulamalarina bakiyordum. Tam denk geldi:))THY'nın son dönemdeki güncel bilgilendirmesini faydası olursa diye aşağıda paylaşıyorum;
Ukrayna Seyahatleri Hakkında; İlgi: 21.12.2020 tarih ve DIG-113717 sayılı bülten yayını;
Ukrayna makamlarınca, Covid-19'un yaygınlığına göre ülkeler kırmızı veya yeşil kategoriye alınmaktadır. 15 Ocak 2021 tarihi itibarıyla ülkemizin kırmızı listeden yeşil listeye alındığı görülmektedir. Buna göre, Türkiye'den Ukrayna'ya seyahat edecek vatandaşlarımızın negatif PCR test ibraz etme zorunluluğu ortadan kalkmış olup, herhangi bir karantina uygulamasına tabi tutulmayacaklardır. Ukrayna'ya seyahat edecek tüm yabancıların ülkede bulunacakları günler için Covid-19'u kapsayan sağlık sigortası ibraz etme zorunluluğu bulunmaktadır.
Sadece Covid19'u kapsayan sigorta ile girilebilmekte, karantinasız, tedavi olup dönülebilmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?